tak samo obalone jak z tą inną świętą, która postanowiła nacisnąć pedał gazu? I nie podałeś podstawy prawnej jakie prawa gwałci ICE. Buntujecie się przeciw władzy, bo się wam nie podoba taki czy inny prezydent, startujecie do agentów federalnych z bronią albo próbujecie ich przejechać, jednocześnie zabijacie ludzi takich jak Kirk, który jedyne co zrobił to dyskutował na campusie czy próbowaliście odstrzelić Trumpa. A później surprised pikachu face - o Jezu mordują. Agenci ICE obecnie są w takiej psychozie przez nagonkę i groźby, że wystarczy byle pretekst. Głupcy dają ten pretekst to wygrywają głupie narody. Realne życie to nie Internet. Tacy sami debile jak ci, którzy szturmowali Kapitol.Magnum pisze: ↑25 sty 2026, 14:04to już zostało obalone. Doskonale wiem, że w środowisku MAGA i polskich sługusów nie, bo nie pasuje do narracji. Tak samo jak przekłamane filmiki które wrzucales z poprzedniej akcji.
Doskonale sobie zdaje z tego sprawę.
pełna zgoda. Widać to w twoich postach.
Mam fajny dzień przed sobą, dobry meczyk, siądę wieczorem i odpisze na wszystkie zarzuty z tego posta. Póki co miłej niedzieli.
Jeszcze raz - nawiąż proszę co jest źródłem problemu - nielegalni z Somali, defraudacja kasy, w tle 'dodatkowe' głosy na Demokratów. Trump przejdzie do historii jako człowiek, który zrobił rzeczy wielkie i straszne (widać, że ci agenci ICE są delikatnie mówiąc średni przeszkoleni i nie radzą sobie z panowaniem nad tłumem, Trump i jego otoczenie MUSIELI wiedzieć, że to się tak skończy ergo szukają pretekstu by użyć tzw. silnej ręki). Ostatnia próba ratunku imperium (konsolidacja wewnętrzna + agresja na zewnątrz wobec i sojuszników i wrogów).
My czy tego chcemy czy nie związaliśmy los RP z wami. Więc z mojego punktu widzenia jedyne co jest pożądane to stabilizacja, a wy tą sytuację DESTABLIZUJECIE.