Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 25 sty 2026, 16:35
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 sty 2026, 16:48
biorąc pod uwagę, że gramy na Arsenal, który pewnie nas przygniecie, to postawienie na szybkość kosztem wzrostu Seski jest dla mnie logiczne. Nie będziemy dziś prowadzić gry, żeby trzeba było dostarczać ciągle Sesce piłkę w pole karne, raczej liczymy na kontry i tutaj postawiliśmy na najszybsze, co mamy.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 25 sty 2026, 16:50
Arsenal lubi się czasami cofnąć i liczyć na SFG. Zobaczymy jaki dzisiaj się wylosuje.piotrcies pisze: ↑25 sty 2026, 16:48biorąc pod uwagę, że gramy na Arsenal, który pewnie nas przygniecie, to postawienie na szybkość kosztem wzrostu Seski jest dla mnie logiczne. Nie będziemy dziś prowadzić gry, żeby trzeba było dostarczać ciągle Sesce piłkę w pole karne, raczej liczymy na kontry i tutaj postawiliśmy na najszybsze, co mamy.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 25 sty 2026, 16:54
Nie zgadzam się. W wypadku takiego meczu i celowania także w SFG wysoki napastnik w polu karnym to przewaga. Arsenal ma sprawnych obrońców którzy fizycznie mogą przygnieść Amada i Mbeumo
Bassu
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 sty 2026, 17:48
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 25 sty 2026, 17:55
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 25 sty 2026, 19:49
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaciejWulkan » 27 sty 2026, 7:02
MaciejWulkan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 27 sty 2026, 12:12
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 sty 2026, 14:37
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 27 sty 2026, 16:27
On taki trochę nieociosany/nieopierzony, ale tak jak Piotrek napisał, to bardziej atleta niż technik. To zawodnik typu kopnij piłkę do przodu, zamknij oczy i biegnij, więc finezji tu zbyt wiele nigdy nie będzie, ale jest młody i pokazał kilka niezłych wrzutek oraz strzałów, więc nadzieja jest.MaciejWulkan pisze: ↑27 sty 2026, 7:02Cześć, to mój pierwszy post. Słuchajcie, czy wy też macie wrażenie, że Dorgu jest trochę kanciasty?:D Nie mogę mu nic zarzucić, zaangażowanie ok, kopytko jest, ale jak na niego patrzę to często mam odczucie, że pilka mu przeszkadza i generalnie jest lekki chaos.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 27 sty 2026, 16:30
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 01 lut 2026, 14:11
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 lut 2026, 14:27
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio