Co?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 29 sty 2026, 17:01
No to tak u nas wygląda średnio raz na jakiś czas, tj. na mecz. Może nie aż w takich proporcjach, bo wczoraj jednak była wcześniej czerwona, ale (bez sprawdzania) to zawsze przeciwnik ma dość sporą różnicę na swoją korzyść w przebiegniętych kilometrach.
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 sty 2026, 17:06
Milan biega 120, ja pierdole...
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 sty 2026, 17:27
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 29 sty 2026, 17:29
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 29 sty 2026, 17:39
No wygląda to absurdalnie wysoko, ktoś się musiał walnąć, ale wpis brałem z Twittera, a sama oficjalna strona UEFY podaje te dane. Może wliczyli piłkarzy co się rozgrzewali. Natomiast jestem w stanie uwierzyć w różnicę DK, czyli 10 km między drużynami.Boromir pisze: ↑29 sty 2026, 17:27Ja nie wierzę w ten wynik. 152 km to jest jakiś absurdalny rekord świata. 152 km na 11 zawodników wychodzi 13,8 km na jednego zawodnika. Z Trubinem. Daj Trubinowi te 5 km i wyjdzie prawie 15 km na każdego zawodnika z pola. To przecież u nich środkowy pomocnik musiałby zrobić z jakieś 17 km w meczu. Gdzie rekord Premier Legaue to chyba 13,5 Kulusevskiego.
Nierealne.
Nawet te 142 Realu IMO zawyżone z jakieś 20 km.
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 29 sty 2026, 18:31
Samuraj

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 29 sty 2026, 18:49
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 sty 2026, 19:02
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 29 sty 2026, 19:04
To prawda
To prawda
To nieprawda. Tu nie chodzi o to, że Real jest jakimś biedakiem, bo obaj wiemy, że tak nie jest. Po prostu nie przyjdzie tu żaden zawodnik za takie pieniądze, ponieważ tu nie rozchodzi się o finanse RM a o podejście Pereza. Trochę lat już kibicujesz i weź mi wymień naprawdę wysokie transfery Realu z ostatnich lat. Pomogę - Bellingham, Hazard, James, Bale. 2023, 2019, 2014, 2013. A teraz wymień mi w grupie pierwszej, transfery młodych oraz w grupie drugiej - transfery graczy bez umowy w innym klubie. Podpowiem - dużo, i tu, i tu. Podejście Florentino się mocno zmieniło, ja pójdę nawet krok dalej i wydaje mi się, że Perez jest mocno sparzony po wtopieniu z Hazardem, Jude przychodził tu będąc jakieś 8 lat młodszym niż Belg. Można sobie budować narrację o tym jak to MCFC nie blokuje swoich zawodników i pozwala im odejść, może to jest prawda, nie wiem, trzeba by spytać ryby jak to wyglądało z odejściami, ale mam głowie case Jesusa, którego tak o puścili do Arsenalu (wiadomo, nie ten kaliber co Norweg), ale te plotki o Erlingu u nas, które cały czas wracają to nic innego jak efekt słabego poziomu serwowanego przez naszych, a nie faktycznych szans. Byłbym skłonny uwierzyć w ten ruch przy spełnieniu wielu czynników.
Budżet płacowy to zwolni przede wszystkim Alaba, który zostanie przytulony przez Araba i to jest na 100% pewne, a ma jeden z wyższych kontraktów w zespole.
Zakład, że tak nie będzie?
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 29 sty 2026, 19:07
To chyba jest średni wynik w ogólnej perspektywie, tzn. przeważnie tyle się biega na tym poziomie, ale jak wyglądał mecz Realu z Benficą i czy te cyferki są prawidłowe, to w sumie nie wiem, bo oglądałem jednym okiem w szpitalu.
Bernabeu2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 01 lut 2026, 8:40
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 01 lut 2026, 9:59
Bernabeu2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lut 2026, 15:11
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 01 lut 2026, 15:22

BadBoy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin