Manchester United (zbiorczy) - Strona 212

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 cze 2006, 19:37

ATI pisze:PASI
nie pasi, brakuje ci argumentóe to kończysz temat ? nie bronisz już swojego zdania ? dlaczego ? czyżbyś sam zgłupiał ? nie wiesz już co tak na prawde sądzisz?
najpierw twierdzisz, że Eidur to patałach, co jest ogromnym naduzyciem, następnie piszesz, że słaby nie jest a ty tylko go w ManU nie chcesz, jak ci się pytam jak to jest ? jak na prwadę sadzisz to ty kończysz temat, twierdząc, że nie chcesz WP od Jarzyny, masz dopiero 3, jedno ci nie zaszkodzi.
ATI pisze:Po drugie jestem pewien, że Rooney oraz RVN by mieli pewne miejsce w podstawowej jedenastce the Blues
powaznie pewien jestes, ze Ruud miałby pewne miejsce w Chelsea ? może zamiast Shevy ? :rotfl2: [rzadko, przeze mnie używana emotikona, czuj się wyróżniony]
Z tego co mi wiadomo to Krzysztof Jarzyna nie daje WP za samą głupotę więc możesz czuć się bezpieczny
ale ponoc jak ma żły humor to lepiej uciekac gdzie pieprz rośnie :D
jedne metal mi to uzmysłowił :lol:

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 19:43

fieldy pisze:ATI napisał:
Po drugie jestem pewien, że Rooney oraz RVN by mieli pewne miejsce w podstawowej jedenastce the Blues

powaznie pewien jestes, ze Ruud miałby pewne miejsce w Chelsea ? może zamiast Shevy ? [rzadko, przeze mnie używana emotikona, czuj się wyróżniony]
Wspomniany był poprzedni sezon. Nie przyszły. Poza tym właśnie duet Scheva - RVN mógłby być zabójczym na całej arenie piłkarskiej. Dwóch snajperów w kwiecie wieku.

A do reszty Fieldy mam już dość komentarzy naszych szanownych panów moderatorów. Nie będe się z nimi kłócił. Nazwałem Eidura patałachem, ale nie należy tego brać tak dosłownie. Chodziło mi o to, że kompletnie nie widziałbym dla niego miejsca w pierwszym składzie wielu drużyn ze względu na to, że jest on zawodnikiem nie wykorzystującym wielu 100% sytuacji. Oczywiście tacy "patałachowie" przydali by się w reprze Polski. Jak chcesz dalej podyskutować to może PW. Przynajmniej Niggaz nie będzie miał okazji dalej nabijać postów.

P.S. A skoro jakiś mod zajrzał do tego tematu, to proponuje zmianę ankiety. Choć dokładnie niewiem kto tym zarządza, ale na pewno ja nie mogę jej zmienić.

Edit:
Genialne Krzysiu :lol:
Proponuję zrobić ankietę, którego z zawodników być najchętniej zobaczył w koszulce Man United: Fernando Torres, Didier Zokora, Michael Carrick, Armando Petit, Frank Ribiery, Mohamadou Diarra, Kevin Nolan, Miroslav Kolse, Kerlon, Ktoś inny.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 19:51 przez ATI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 cze 2006, 19:50

ATI pisze:A do reszty Fieldy mam już dość komentarzy naszych szanownych panów moderatorów
to chyba pora zrobić sobie przerwe od forum, nie uwazasz ? nie będziesz dyskutował na forum, bo nie chce ci się czytać uwag modów ? tak sie raczej nie da.
ATI pisze:Nie będe się z nimi kłócił.
trochę złe podejście, nie mozna wszytskich pokochać, a już tobie się to na bank nie uda, czasem trzeba do końca walczyć o swoje [potraktuj to jako dobrą rade]
jak twierdzisz, że Eidur to patałach, to widocznie masz ku temui jakies powody, teraz zmieniasz zdanie, że miałes na myśli co innego. Tak sie skłąda, że chyba ci nikt w to nie uwierzy, pewnie liczyłęs na poparcie innych czerwonych diabełków, ale widać rymownik cię zawiódł :?

mówisz, masz :lol: nie dziękuj

Poger
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poger » 24 cze 2006, 19:53

Ja akurat Ediura chętnie bym widział na Old Trafford jako jedna z ewentualnych opcji rezerwowych. Bardzo uniwersalny, moze grac w pomocy, na skrzydle i w ataku, dla Mu kiedy nie mamy teraz ogromnych srodków finasowych a ogromna dziure w pomocy to było by naprawde niezłe wzmocnienie. Ale na pewno jest jakis inny plan.

Zastanawiam sie czy Ferguson czasem nie czeka na decyzje w sprawie Juve i nie połasi sie na Viere. Teraz nie byłby drogi, a idealnie by pasował na uzupełnienie luki w pomoy MU. Byłby napewno pewniejszy niz pierwszy lepszy afrykaniec który moze dac plame lub nie byc wartym wydanych na niego pieniedzy. Jak sie nie ma forsy Romka to trzeba kupowc co jest a nie co najlepsze, niestety...

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 19:53

fieldy pisze:Tak sie skłąda, że chyba ci nikt w to nie uwierzy, pewnie liczyłęs na poparcie innych czerwonych diabełków, ale widać rymownik cię zawiódł

To właśnie z Nim zacząłem dyskusję o Eidurze. I mówię: W Man United go nie potrzeba, mamy snajperów wykorzustujących 100% sytuacje, więc patałachów nie potrzeba.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2006, 19:56

ATI pisze:Genialne Krzysiu
Jesteś pewien, że to jego sprawka :>
ATI pisze:Proponuję zrobić ankietę, którego z zawodników być najchętniej zobaczył w koszulce Man United: Fernando Torres, Didier Zokora, Michael Carrick, Armando Petit, Frank Ribiery, Mohamadou Diarra, Kevin Nolan, Miroslav Kolse, Kerlon, Ktoś inny.
Na to liczyłem. Kiedy proponujecie zmianę ankiety to piszcie na jaką. Zaraz się zrobi.

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 19:58

Niggaz pisze: ATI napisał:
Proponuję zrobić ankietę, którego z zawodników być najchętniej zobaczył w koszulce Man United: Fernando Torres, Didier Zokora, Michael Carrick, Armando Petit, Frank Ribiery, Mohamadou Diarra, Kevin Nolan, Miroslav Kolse, Kerlon, Ktoś inny.

Na to liczyłem. Kiedy proponujecie zmianę ankiety to piszcie na jaką. Zaraz się zrobi.

Kiedyś pisałem dokładnie to samo i to na privie, do jednego z modów (nie podam którego, bo może sobie nie życzy), ale pozostawił to bez komentarza. Dlatego więc zacząłem od sugestii.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 24 cze 2006, 20:10

Ja bym chętnie widział w ubraniu Manchesteru Didiera Zakorę. Nie wiem z jakiego powodu, ale według mnie sprawdziłby się w ManUtd, grałby dobrze i pasowałby do Manchesteru według mnie. Więc oddaje głos na reprezentanta Wybrzeża Kości Słoniowej.

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 20:17

Ja zagłosowałem na Didiera Zokore. Według mnie jest to teraz najlepiej grający defensywny pomocnik na świecie. Co przemawia również za nim, a nie za Zokorą - otóz cena. Zarząd Saint Etienne powiedział, że nie będzie robił problemów w lecie, więc pewnie odejdzie za niedużą sumę. Choć sam coś czuję, że Fergie skrobnie Diarre, w końcu Aulas szuka następcy Diarry, a pozatym chyba jedynie Man United jest gotowe wyłożyć za niego tak ogromną kwotę. Oczywiście bardzo bym chciał zobaczyć Torresa, ale jedynie wtedy, gdy odejdzie RVN. Naszą bolączką nie jest atak, a właśnie środek pomocy.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 24 cze 2006, 20:57

Ale show mnie ominęło :lol:
ATI pisze:Dobra może zakończmy już tą dyskusję póki Jarzyny nie ma, bo zaraz się WP posypią. Na tę chwilę Barcelona jest najlepsza w Europie i nic ponad to. Eidur jest zawodnikiem, którego Man United nie potrzebowało. Eto jest nie tykalny w Barcelonie.
PASI :?:

Peace :wink:
Najpierw wszczynasz dyskusję, w której nie podajesz żadnych inteligentnych (czego ja od Ciebie wymagam...) argumentów, a później , by dalej już się nie błaźnić, chcesz szybko, ładnie zakończyć. Żenada!

Lepiej wróć do tego wklejania newsów, gdzie nie trzeba tam Twoich komentarzy, bo tylko to Ci dobrze wychodzi.

P.S. Oooo widzisz jak ładnie. Temat Lecha Poznań już przez Ciebie opanowany :lol: Znasz się na tym fachu, wklejenie tametgo newsa oceniam na 5-. Oby tak dalej, a zdobędziesz tytuł najlepszej kserokopiarki forum...

Fajnie, że nowa ankieta się pojawiła. Muszę jednak przyzać, że dział Anglia jest przez moderatorów zaniedbywany. kostek już nie działa?
Temat przekroczył 200 stron. Powstanie kontynuacja?

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 21:00

Manumef pisze:Lepiej wróć do tego wklejania newsów, gdzie nie trzeba tam Twoich komentarzy, bo tylko to Ci dobrze wychodzi.

O co Ci chodzi. Czy dla Ciebie wklejenie dwóch newsów to już się nadaje na kserokopiarkę. Co miałem pisać o tym 11 latku skoro nie widziałem go wcześniej w akcji. O tym kanale dodałem swój komentarz. Więc sio :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2006, 23:33

Manumef pisze:Fajnie, że nowa ankieta się pojawiła. Muszę jednak przyzać, że dział Anglia jest przez moderatorów zaniedbywany. kostek już nie działa?
Temat przekroczył 200 stron. Powstanie kontynuacja?
Z ankietami jest tak jak pisałem wcześniej. Wszystko zależy od Was. Jeżeli chcecie nową ankietę to piszecie o tym w temacie podając najlepiej wszystkie szczegóły. Ewentualnie można mi wysyłać takie rzeczy na priv.
Kostek to taki przyczajony tygrys, ukryty smok :wink:

Co do kontynuacji tematu to chyba masz rację. Dzisiaj to wykonam.

Druga część tematu "Manchester United (zbiorczy)" tutaj.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”