Grupa B (Champions League)

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Zablokowany
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Grupa B (Champions League)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sie 2006, 19:02

Grupa B

Inter Mediolan
Bayern Monachium
Sporting Lizbona
Spartak Moskwa

Zostawiam Wam miejsce do dyskusji.

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 24 sie 2006, 19:09

No nie watpliwie najgorzej bedzie z Interem naszpikowanym gwiazdami :? ale powalczyc mozna :P mysle ze 2 miejsce w zasiegu Bayernu no a o 1 miejsce bedzie juz trzeba niezle sie napocic :? ale zobaczymy ;)

Teoretycznie najslabszy Spartak ale tylko teoretycznie, napewno Sporting wlaczy sie o walke o 2 miejsce ale licze na awans Interu i BAYERNU ;) moze byc w odwrotnej kolejnosci :P
Ostatnio zmieniony 24 sie 2006, 19:13 przez spyrczak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 24 sie 2006, 19:12

spyrczak
nie wierze co ty piszesz :P ehhehe Inter ma w składzie o wiele wiecej gwiazd ale ja bym kwalifikował na 1 miejsce jednak Bayern , dlatego ze jest bardziej zgrany , a u nas ciezko moze byc z napadem chyba ze Ibra z Adriano błysna klasa

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2006, 19:14

co to się dzieje, jescze rok temu Bayern byłby pewniakiem tej grupy. Teraz ...
spyrczak pisze:2 miejsce w zasiegu Bayernu

Boją się mistrza włoch :lol: i słusznie, nie wiadomo co zaprezentuje Inter, nieobliczalny zespół, a Bayern już pokazał w tym sezonie na co ich stać.
Myślę, że Inter wygra grupę

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 24 sie 2006, 19:16

fieldy pisze:Myślę, że Inter wygra grupę
tez bym chciał aby wygrali grupe bo wiadomo moze sie trafic łatwiejszy przeciwnik ale tak jak juz zaznaczyłem moze zadecydowac zgranie którego Interowi puki co brakuje

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 19:18

Inter wydaje się dosyć mocny, choć mają jeden problem. Po sprzedaży Pizarro nie mają środkowego ofensywnego pomocnika grającego na odpowiednim poziomie :roll: Na drugie miejsce w grupie powinno jednak wystarczyć, w końcu flanki prezentują się całkiem okazale.

Bayern stracił przed sezonem Ballack'a. W Bundeslidze jednak sobie radzi. Mimo wszystko ekipa jest nienajgorsza i to Bawarczyków typuję do pierwszej lokaty w tej grupie.

Sporting nie jest zespołem dość mocnym, przynajmniej teoretycznie, a Spartak :?: W eliminacjach nie zagrali nic rewelacyjnego :roll: Mecze bezpośrednie zadecydują o trzecim miejscu :wink:

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 24 sie 2006, 19:23

RealFan pisze:Po sprzedaży Pizarro nie mają środkowego ofensywnego pomocnika grającego na odpowiednim poziomie
niby racja ale jest Vieira który czesto konstruje akcje ofensywne

ja licze na swietne pojedynki Lahma z Zanettim i Grosso z Sagnolem to powinna byc okrasa meczu

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 24 sie 2006, 19:26

coco pisze:ja licze na swietne pojedynki Lahma z Zanettim i Grosso z Sagnolem to powinna byc okrasa meczu
Noo ba 8) jeszcze jak sie spotkaja dwaj wiezowcy Van Buyten i Matrix to juz wogole :D:D no napewno to bedzie hicior ten mecz :D przynajmniej dla mnie :D:D juz sie go nie moge doczekac :D:D dodatkowego smaczku dodaje fakt ze moj kumpel to zatwardzialy kibic nerazzurich wiec bedzie sie dzialo 8)

A tak propo to zna ktos terminarz??:>

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 sie 2006, 19:27

Grupa silna. Chciałem trafić na Werder albo Bayern udało się :) Nie pamiętam kiedy ostatnio graliśmy z Bawarczykami, ale ze Sportingiem mierzyliśmy się w miniony poniedziałek na stulecie Lizbończyków - 0:0. Ciężki będzie wyjazd do Rosji. Setki km od Italii. Ostatnio w Moskwie przegraliśmy z Lokomitovem 3-0 i to nie była miła wyprawa.

Mam nadzieje, że mecz Chelsea-Barca nie pokryje się z Inter-Bayern, bo wtedy wiadomo co puszczą w TV.
spyrczak pisze:dodatkowego smaczku dodaje fakt ze moj kumpel to zatwardzialy kibic nerazzurich wiec bedzie sie dzialo

Działa cos w internecie ? jak tak to pod jakim nickiem ? :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 19:28

coco
Vieira owszem potrafi rozegrać. W Arsenalu był wyborny, ale po przeprowadzce do Juve gdzieś się zagubił. Ciekawe jak sobie poradzi w Intrze :roll: Ja jednak wierzę, że się obudzi na dobre. Już na Mundialu pokazał namiastkę swych możliwości :wink:

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 24 sie 2006, 19:31

Sero pisze:Działa cos w internecie ? jak tak to pod jakim nickiem ? Smile
O ile mi wiadomo to nie :? ale wiesz przed meczem albo juz dzis :P bedzie gadal jaki to Interek wspanialy a Bayern to sredniacy i ze nie maja godnego przeciwnika w Bundeslidze etc. wiesz jak to jest kumpel vs. kumpel :D no mercy 8) oczywiscie obejdzie sie bez rekoczynu :P:P mam nadzieje :twisted:

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 24 sie 2006, 19:49

mnie ciekawi jeszcze jeden pojedynek mianowicie Adriano Lucio lub Ibra Lucio to bedzie tez majstersztyk
RealFan pisze:Po sprzedaży Pizarro nie mają środkowego ofensywnego pomocnika grającego na odpowiednim poziomie
a Bayern ma ? bo poza Karimim i Dos Santosem to tez chyba nikt sie nie wybija zreszta oni obaj to nie jest najwyzsza swiatowa półka

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 24 sie 2006, 19:55

Bayern w srodku pola gra dwoma DMami wiec narazie ofensywny pomocnik jest zbedny...

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 24 sie 2006, 19:58

Gomez pisze:Bayern w srodku pola gra dwoma DMami wiec narazie ofensywny pomocnik jest zbedny...
to zupełnie tak jak Inter i patrzac na tych Dmów to Bayern wypada blado przy Interze , jednak tak jak mówie bedzie decydowało tutaj zgranie zespołu a w tym jak narazie góruje Bayern

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 sie 2006, 19:59

Niby jest Makaay ale czy rozpracuje naszą obrone ? Pojedynki z Matrixem nie będa należały do najprzyjemniejszych

A no i jest jeszcze Podolski - tyle, że rezerwowy :] Będzie dobrze. Zresztą pojedynki włosko-niemieckie kończą się dla nas dobrze :D Italia-Niemcy 2-0, Milan-Bayern rok temu, z UEFA poodpadali jak muchy przez włoskie drużyny, Werder-Juve, Inter-Werder 8) podtrzymamy tradycje

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”