Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 14 maja 2004, 14:12
Jip
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 14 maja 2004, 14:32
Jip

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 15 maja 2004, 14:08
Moff

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 15 maja 2004, 15:16
skorpss
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 15 maja 2004, 15:17
wreszcie ktoś mądrze podsumował :;)skorpss pisze:Mnie te wszystkie parady mocno drażnią. Takie imprezy to raj dla wszelkiej maści zobczeńców i innych dziwolągów. I jeszcze jest to często organizowane także za pieniadze podatników, tak jak ta cała Love Parade w Berlinie - rząd obciął dotację - nie ma impry !! Osobiście nie zazdroszczę mieszkańcom tych miast, gdzie się to wszystko ma odbyć.
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 15 maja 2004, 15:26
Moff

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 15 maja 2004, 15:28
Tak, ale nikt nie organizuje Metal Parade, a kopanina i inne takie rzeczy są już na koncertach satanów i innych takich. A co do tego, że jest to muza gorsza dla ucha, to już kwestia gustu. A jeśli chodzi o zboczeńców, to wystarczy zobaczyć pierwsza lepszą migawkę z jakiejś parady i już nie ma więcej pytań.Moff pisze:Kostek i skorrps, myślicie że, na koncertach Metalowo podobnych nie ma dragów ?!? Jest tyle samo lub więcej, muzyka gorsza dla ucha !! Ogólnie koncerty rockowe to jest dopiro zagrożenie, każdy w glanach się kopie nawzjaem, bydło się złazi !!Taka parada wcale nie jest wypełniona zboczeńcami i innymi dziwolongami !! Co wy wogóle macie ?!? co do ćpunów to są oni wszędzie
skorpss
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 15 maja 2004, 15:28
muzyka gorsza dla ucha..to jest twoje zdanie....heh....w....love parade...kręcą sie sami zboczeńcy (homoseksualiści).....nie wiem jakie miałeś dzieciństwo....ale na koncertach nikt sie nie kopie glanamiMoff pisze:Kostek i skorrps, myślicie że, na koncertach Metalowo podobnych nie ma dragów ?!? Jest tyle samo lub więcej, muzyka gorsza dla ucha !! Ogólnie koncerty rockowe to jest dopiro zagrożenie, każdy w glanach się kopie nawzjaem, bydło się złazi !!Taka parada wcale nie jest wypełniona zboczeńcami i innymi dziwolongami !! Co wy wogóle macie ?!? co do ćpunów to są oni wszędzie
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 15 maja 2004, 15:30
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 15 maja 2004, 15:32
no wiesz, jak ich tak bronisz to ja niewiem, nic nie sugerujeMoff pisze:To całe pogo chore jest .... W ogóle widziałem kilka koncertów rockowych i byłem przerażony !! Każdy naćpany lub shclany przepycha się z innymi o_O Co do Love Parade to homosekusaliści to zboczeńcy ?!? Masz coś do nich ? Powinni mieć swoje prawa ... Jak każdy obywatel ... Może się ich wstydzisz bo masz komplek na ich punkcie
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 15 maja 2004, 15:38
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 15 maja 2004, 15:40
Buhahahahah, z telewizji to ty możesz czerpać wiedze, a w słownikach są wyjasniane różne pojęcia, których znaczenia ty nie znasz, do muzyki elektronicznej to ja nic nie mam i w przeciwieństwie do ciebie na dancingi nie chodzeMoff pisze:To jak w słowniku napiszą że, kakao to pokarm zbożowy to będziesz tak myślał ?!? Jak w TV powiedzą że, coca cola robiona jest z dzieci to nie będzie już kupował coca coli ?!? Śmieszny jesteś weź kiedyś idz na impreze Trance , Schranz , dnb ,a nie na jakiś dancing to zmienisz zdanie, bo ty chyba myślisz że, muzyka elektorniczna to odrazu jakieś Scotery czy coś takiego
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 15 maja 2004, 15:45
Ty chyba chcesz na siłe zabłysnąć i w ten sposób zrobiłeś z siebie idioteMoff pisze:i w przeciwieństwie do ciebie na dancingi nie chodze
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 15 maja 2004, 15:48
co ty do mnie z tym metalem wyskakujesz?Moff pisze:Ty chyba chcesz na siłe zabłysnąć i w ten sposób zrobiłeś z siebie idioteMoff pisze:i w przeciwieństwie do ciebie na dancingi nie chodzeNawet nie masz pojęcia jakiej ja muzyki słucham, na jakie ja imprezy chodze ... Pozazdrościł byś mi ... Nie hcodze na komercyjny NuMetal .. Tylko na undergrandowąmuze ... Muzykę której mało kto słucha ... W Koszalinie jest może z 400osób słuchających tej muzyki
Więc nie pisz mi czego ja łśucham i gdzie chodze ... Bo moze ty chodzisz na dyski gdzie jest "Jazzzzzzzzzzzzzda"
kostek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio