Parada Wolność...... - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Jip
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 15 maja 2004, 15:51

kostek pisze:Buhahahahah, z telewizji to ty możesz czerpać wiedze, a w słownikach są wyjasniane różne pojęcia, których znaczenia ty nie znasz, do muzyki elektronicznej to ja nic nie mam i w przeciwieństwie do ciebie na dancingi nie chodze
po pierwsze...kostek ty ze słownikiem siedzisz cały czai spr co znaczy dane slowo? napewno nie masz tam pojecia trance, schranz bo to jest słownik dla mułów wiec uwarzaj co pisesz....
po drugie to moff nie chodzi na dancing bo ma niepodrodze( dnb ma najblizej i najlepsze w koszalinie jest)
po 3 to takie imprezy havy metal( czy jak to sie pisze) przystanki woodstock too jest dopieor chore....kurzu peło io machaja tymi nogami, odpychaja sie i machaja włosami :roll: :roll: :roll: to trzeba być czubem żeby tak robić :roll: :roll: :roll: słuchać kogoś kto ma chhryba i sie drze do mikrofonu :roll: :roll: :roll: głupota :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 15 maja 2004, 15:52

Ty chcesz mi powiedzieć że, to ja nie mam kultury... :roll:
Przeklinasz ... zwłaszcza w prv :roll:
Zmieniasz temat jak już wiesz że, nie możesz dać rady w aktualnym
Nie używasz argumentów i piszesz posty typu

[ cytat ]

:mrgreen:

lub
kostek - 11:11
xxxxxxxx

kostek - 11:14
vvvvvvvv

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 15 maja 2004, 15:55

kostek idioto nabijasz sobie posty a mi tu gadasz że napisaęm pod spodem jedneo posta któro póznej poprawiłem :roll: :roll: :roll: :roll: weż idz sie leczi patrz corobisz sam zamiast zwracaćkomuś uwage :!: :!: :!: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Moff moze on nie wie co to argument bo akurat słów na tą literke brakuje w słowniku :roll: :roll: :roll: :roll:
Ostatnio zmieniony 15 maja 2004, 15:56 przez Jip, łącznie zmieniany 1 raz.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 15 maja 2004, 15:55

Jip pisze:
kostek pisze:Buhahahahah, z telewizji to ty możesz czerpać wiedze, a w słownikach są wyjasniane różne pojęcia, których znaczenia ty nie znasz, do muzyki elektronicznej to ja nic nie mam i w przeciwieństwie do ciebie na dancingi nie chodze
po pierwsze...kostek ty ze słownikiem siedzisz cały czai spr co znaczy dane slowo? napewno nie masz tam pojecia trance, schranz bo to jest słownik dla mułów wiec uwarzaj co pisesz....
po drugie to moff nie chodzi na dancing bo ma niepodrodze( dnb ma najblizej i najlepsze w koszalinie jest)
po 3 to takie imprezy havy metal( czy jak to sie pisze) przystanki woodstock too jest dopieor chore....kurzu peło io machaja tymi nogami, odpychaja sie i machaja włosami :roll: :roll: :roll: to trzeba być czubem żeby tak robić :roll: :roll: :roll: słuchać kogoś kto ma chhryba i sie drze do mikrofonu :roll: :roll: :roll: głupota :!: :!: :!:
nie wiem czy chodzi na dancingi ale jak pisze, że ja chodze to odpowiadam w jego stylu....
skąd wy macie takie info, że ja chodze na koncerty metalowe :? :? ??
nie siedze z żadnym słownikiem, ale wiem, że słowo zboczeniec może opisywac osobę, którą nie podnieca płeć przeciwna tylko dzieci , ta sam płeć, zwierzęta itd... więc homoseksualiści się zaliczają do zboczeńców

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 15 maja 2004, 15:57

Moff pisze: lub
xxxxxxxx

vvvvvvvv
nie wiem skąd to wziąłeś

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 15 maja 2004, 16:02

kostek pisze: lub
xxxxxxxx

vvvvvvvv

nie wiem skąd to wziąłeś
#1 Z forum, ile razy edytowałem twoje psoty po pisałeś jednego pod drugim w ciągu kilku minut :roll:
kostek pisze:więc homoseksualiści się zaliczają do zboczeńców
#2 Dla ludzi twojego pokroju ... Świat się zmienia, powino się mieć wolność słowa jak i wyboru partnera życiowego ... Może powiesz że, nie chciał byś spotkać dwóch pięknych lkobiet bi seksualnych :D

Adnotacja #1
Załączniki
kostek.JPG
kostek.JPG (66.23 KiB) Przejrzano 1081 razy
Ostatnio zmieniony 16 maja 2004, 10:27 przez Moff, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
skorpss
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 15 maja 2004, 16:05

Moff pisze: Co do Love Parade to homosekusaliści to zboczeńcy ?!? Masz coś do nich ? Powinni mieć swoje prawa ... Jak każdy obywatel ... Może się ich wstydzisz bo masz komplek na ich punkcie :lol:
Ta?? To w takim razie swoich praw powinni sie jeszcze zacząć domagać nekrofile, zoofile i inne dziwne elementy. A homoseksualiści to zboczeńcy, którzy chcą nas zmusić do uznania ich przekonań. Jak sie będą oddawać swoim zboczonym zachowaniom w domu, to już ich problem, ale jeśli chcą, żebym akceptował liżących się na ulicy " twardzieli " to sorry...

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 15 maja 2004, 16:08

Nie no powinno się ich zamknąć i do gazu, weź zobaczy na inne państwa w UE, tam to jest normalne, lecz oczywiście u nas w PL że, choć na jeden dzień wyskoczą na ulice to już wielka afera i trzeba ich wybic .... Polityka typowo Hitlerowska, nidługo tak będzie u nas, tylko czysta rasa :lol: Kochających innaczej to gazu :lol: Grubo macie :P

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 15 maja 2004, 16:08

skorrps oni tak samo myślą o tobie(może) ja im nie bede zabraniał przecież ....ostatnio miałem w szkole film o takich ludziach i przekonao mnie to do tego zę to są normalni ludzie tylko że zauwazyli ze kochają osobe tej samej płci i im tego już nikt nie zabroni :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
skorpss
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 15 maja 2004, 16:17

Moff pisze:Nie no powinno się ich zamknąć i do gazu, weź zobaczy na inne państwa w UE, tam to jest normalne, lecz oczywiście u nas w PL że, choć na jeden dzień wyskoczą na ulice to już wielka afera i trzeba ich wybic .... Polityka typowo Hitlerowska, nidługo tak będzie u nas, tylko czysta rasa :lol: Kochających innaczej to gazu :lol: Grubo macie :P
A czy ktoś tu mówi o zamykaniu ich do gazu ?? Chodzi tylko o to, że nie można pozwolić sobie, żeby tacy ludzie narzucali nam swoje przekonania, bo oni nie chcą tolerancji, tylko akceptacji, uznania ich seksualnych preferencji za oczywiste i lepsze od zwykłych ludzi. A to dwie różne rzeczy. Bo oni są tolerowani: nikt nie robi łapanek w klubach i nie bierze ich do gazu. A czy to takie normalne w UE?? Jest to modne i często narzucane przez postępową władzę, ale na pewno nie jest to zjawisko powszechnie akcpetowane. A poza tym, co jest normalną koleją rzeczy, jesli uzna sie ich prawa, to oni pójdą jeszcze dalej, czyli będą chcieli mieć prawa do normalnych małżeństw, adopcji dzieci ( pomyśl: chciałbyś mieć dwóch tatusiów :) ?? ). Bo ja nie.

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 15 maja 2004, 16:22

Ja mam Tate i Mame i jest dobrze :) Co do adopcji dzieci przez pary kobieta-kobieta , mężczyzna-mężczyzna to jestem na nie, zawsze byłem na nie i będe na nie....Ale słuchaj , dla mnie oni są normalni, żyją w zaciszu domowym, mają swoje kluby, a że wyjdą w czasie LP na ulice na jeden dzień to źle ? Bez przesady... Wiem że, dla ludzi żyjących w starych czasach dalej to może być dziwne, ale świat się zmienia, oni pracują w normalnych firmach, nie są gnębieni i wytykani palcami, żyją normalnie.... W PL to by nie dość że, dyskriminowani to jeszcze spotka go taki łysy koleś w glanach lub dresiarz i go skopie lub wsadzi mu nóż w plecy :roll:

Awatar użytkownika
skorpss
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 15 maja 2004, 20:56

Moff pisze:Ja mam Tate i Mame i jest dobrze :) Co do adopcji dzieci przez pary kobieta-kobieta , mężczyzna-mężczyzna to jestem na nie, zawsze byłem na nie i będe na nie....Ale słuchaj , dla mnie oni są normalni, żyją w zaciszu domowym, mają swoje kluby, a że wyjdą w czasie LP na ulice na jeden dzień to źle ? Bez przesady... Wiem że, dla ludzi żyjących w starych czasach dalej to może być dziwne, ale świat się zmienia, oni pracują w normalnych firmach, nie są gnębieni i wytykani palcami, żyją normalnie.... W PL to by nie dość że, dyskriminowani to jeszcze spotka go taki łysy koleś w glanach lub dresiarz i go skopie lub wsadzi mu nóż w plecy :roll:
Dlatego ja nie popieram rzucania w nikogo kamieniami. Ale problem też w tym, że oni nie wychodzą na ulicę od święta, tylko chcą się po prosru stać codziennością na ulicach ze swoimi jawnymi przekonaniami. A na to polskie spóleczeństwo na szczęście, słusznie, się nie godzi. No i widzisz. Nie popierasz adoptowanie przez nich dzieci, ale chcąc dać im równe prawa, po części się przyczyniasz do tego, że w końcu dopną swego. To tyle na ten temat.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”