Nowy moderator?

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Nowy moderator?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 paź 2006, 14:18

dzidzius pisze:Witam,
Ze względu na rozwój forum i wzrastającą aktywność użytkowników stanęliśmy przed koniecznością zwiększenia grupy moderatorskiej. Dlatego też zwracamy się do wszystkich użytkowników tego forum o pomoc w znalezieniu właściwej osoby mogącej zasilić szeregi moderatorów. Od razu zaznaczam, że wbrew pozorom współpraca ta niekoniecznie musi być miłym zajęciem z różnych powodów ale może na pewno sprawiać przyjemność – w końcu wszyscy starami się coś robić dla innych.
W temacie tym prosilibyśmy wszystkich użytkowników o wskazanie potencjalnych kandydatów.

Z góry dziękujemy za pomoc :)

Decyzja ostatecznie będzie należała do grona moderatorskiego, ale każdy użytkownik może mieć wpływ na jej kształt poprzez propozycje w tym temacie.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2006, 20:29 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 paź 2006, 14:19

Bez zadnych sugesti prosze.... ale czy mozna podawac siebie jako tego kandydata :) ?

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 18 paź 2006, 14:23

Gdybym byl nie skromny to pewnie zaproponowalbym siebie :oops: ale ze jestem jaki jestem to ze swojej strony dorzucam kandydatury Róży i Martinho ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 paź 2006, 14:28

Rozumiem, ze jako mod od jednego tylkod działu, nie będę decydował o tym, kto zostanie przyjęty, a kto nie ...
ale pozwolę sobie na małą ocenę

kaczy pisze:ale czy mozna podawac siebie jako tego kandydata
bądźmy powazni, osoby, z negatywnymi rangami, które regularnie dostają dużą ilosc ostrzeżeń, raczej nie mają czego szukac na tym stanowisku
spyrczak pisze:ale ze jestem jaki jestem to ze swojej strony dorzucam kandydatury Róży i Martinho
co do Róży - myślę, że dałby rade, tylko, ze on w internacie się uczy cały tydzień, a po co mod tylko na weekend ??

Martinho - nie sadzę, aby useró, który raczej szuka zaczepki niż łagodzi konflikty był odpowiednim kandydatem ...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 paź 2006, 14:28

spyrczak pisze:Martinho
:shock: :lol:

Hmm w sumie trudno kogoś nominować bo ci bardziej kumaci są już moderatorami na forum lub na stronie głównej. Róża w sumie może być.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 paź 2006, 14:30

Tak, ale moderatorzy komentarzowi nie mają dostępu do forum, a właśnie takiej osoby szukamy, więc można również ich zgłaszać.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 paź 2006, 14:35

piwus pisze:Tak, ale moderatorzy komentarzowi nie mają dostępu do forum,
Poważnie ? :o Myślałem, że ich (nas) nie można zgłaszać bo mają wystarczająco ilość roboty w swoim „bagienku”. No ale jak można to ja zgłaszam adkka (chociaż nie wiem czy on będzie miał czas). Zgłosiłbym Bąbla ale on tylko w weekendy teraz bywa.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 paź 2006, 14:36

W sumie to Chlopaczek bylby dobry, ale On chyba nie chcialby byc moderatorem.

Poza nim i obecnymi moderatorami, na tym forum nie ma chyba takiej osoby ktora bylaby odpowiednia na to stanowiska. Chociaz mozna dac pelna wladze Fieldemu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 paź 2006, 14:37

właśnie, nie po to wybierany jest nowy mod, aby pojawiał się raz na tydzień, albo i rzadziej.

Adekk byłby idealnym kandydatem, ale w jego przypadku nigdy nie wiadomo, czy w ogóle w karaju siedzi.
Zresztą chyba pisał, ze jego aktywnośc drastycznie spadnie ..

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 18 paź 2006, 14:38

Lakier pisze:Poza nim i obecnymi moderatorami, na tym forum nie ma chyba takiej osoby ktora bylaby odpowiednia na to stanowiska.
A ja :wink:?

Moja propozycja jest taka żeby poszerzyć władzę Fieldy'emu, Róża też się nadaje, ale jak może tylko w weekendy to chyba odpada...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 paź 2006, 14:39

fieldy pisze:ale czy mozna podawac siebie jako tego kandydata

bądźmy powazni, osoby, z negatywnymi rangami, które regularnie dostają dużą ilosc ostrzeżeń, raczej nie mają czego szukac na tym stanowisku

Wlasnie prosilem nie sugestionowac siebie :>

Chodziloby mi o to czy generalnie mozna siebie :>

A jesli chodzi o kandydatow to wybralbym Roze . Jest spokojny , nie impulsywny , kompromisowy , aktywny na forum i moim znadniem nadawalby sie do pelnienia tej funkcji :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 paź 2006, 14:44

może Yukasz.... dość sensownie pisze, interesuje się sportem, nie tylko piłką, więc pasowałby do innych działów :D

tylko on kibicuje chyba komuś z włoch, a oni mają napinke we krwi :P

jednak Yukasz IMO nadałby się

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 paź 2006, 14:47

a nie lepiej tak fieldy'emu i czeherowi rozszerzyc obowiazki na wszystkie dzialy ?

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 paź 2006, 14:56

Mysle, że najlepszym kandydatem na stanowisko moderatora jest Adekk. Tylko pytanie czy chce brać na siebie dodatkowe obowiązki?

Niestety sam wiem, że praca moderatora to wbrew powszechnie panującej opinii to nie łatwa robota. Sam się o tym przekonałem. Dlatego małe ostrzeżenie, dla tych którzy licza na łatwy kawałek chleba. Co do mojej osoby narazie niestety technicznie nia mam mozliwości korzystania z netu. Jedynie weekendy i wolne dni od zajęc(takie jak ten). Choc zależy mi na zwiekszonej aktywności na forum i bede chciał te sprawe najszybciej wyprostować. Z drugiej strony jednak w tej chwili nauka jest najważniejsza i nawet z dostępem do sieci nie byłbym w stanie podjąc tej funkcji.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 paź 2006, 15:00

Popieram kandydature Yukasza.
Podoba mi sie rowniez pomysl aby kompetencje niektorych moderatorow rozszerzyc na inne dzialy zeby sie uzerali z wieksza iloscia userow.Niech sie mecza ;]

Mnie nie zglaszajcie.Jesli dostane taka propozycje kolejny raz odmowie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”