Wrzuc jakies fotki z tego meczu ...
Pozdrowienia z Gdyni !!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 22 paź 2006, 20:27
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 paź 2006, 20:57

cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 paź 2006, 14:16
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lis 2006, 22:07
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lis 2006, 22:43
Kod: Zaznacz cały
zrodlo - naszemiasto.pl
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 12 lis 2006, 22:49
Zastanawia mnie skąd wezmą pozostałe 8,5 miliona zresztą stadion za 10 milionów to i tak coś tanio wychodzi. Mimo wszystko jestem dobrej myśli i zakończy się pozytywnie jak ze sztuczną murawą.cloner pisze: przyszłorocznym budżecie miasta mamy przeznaczone półtora miliona złotych na rozpoczęcie tej inwestycji
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lis 2006, 14:15
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 19 lis 2006, 14:20
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 04 sty 2007, 22:43
Niestety nasz "zarząd" ma całkowicie odmienne zdanie na ten tematFishbone pisze:Gratulacje! Polonia dla mnie jest największym zaskoczeniem w II lidze. Mam nadzieję, że będą wzmocnienia w przerwie i Polonia będzie walczyć i awans do Orange Ekstraklasa bez baraży.
Ostatni raz Polonia była w I lidze w sezonie 86/87;)Fishbone pisze:PS: Kiedy Polonia Bytom ostatni raz garała w ekstraklasie?
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 sty 2007, 8:21
Wiem, wiem. Promocja jakich malo w Polonii Bytom. Spolka Z & B mysla, ze Tesco zarzadzaja i moga obnizac ceny po swietach o 70%Cloner widziałeś co to się u nas dzieje? Zbrodnia w biały dzień. Zając z Bartylą rozsprzedają nasz klub ;/
Najpierw Broniewicz do Polonii Warszawa, teraz Pajączkowski rzekomo do Śląska i jeszcze Mężyka na siłę chcą sprzedać mimo że on deklaruje chęć pozostania. Chyba nam zostanie walczyć do ostatniej kolejki o baraże bo bezpośrednio raczej nie spadniemy.
Najgorsze jest to że wielkich wzmocnień również nie uświadczymy.
Polonii "gratulujemy" zarządu
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 05 sty 2007, 23:17
Tak ale jeżeli spółka Z&B na siłę będzie szukać mu nowego klubu w końcu może trzasnąć drzwiami i odejdzie.cloner pisze:A Mezyk nie ma zamiaru odchodzic, wiec nie odejdzie - proste. Na sile go nie sprzedadza, bo nie ma jak Laughing W koncu Mariusz musi podpisac jeszcze jakis kontrakt z innym klubem Wink
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 sty 2007, 8:25
Juz sie nie umiem doczekac tych stroji. Jak nie zrobia pasiaków to ......Po porażce z Gile, udało się podpisać kontrakt z Tico i będzie powrót do tradycyjnych barw strojów
Fosa sam chce odejsc, bo ponoc sklocony z trenerem jest, a Galeja juz wybral Tychy, bedzie tam szkolil mlodziez dodatkowo.Cloner a nie wiesz jak sprawa wygląda z Foszmańczykiem i Galeją?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 06 sty 2007, 23:19
cloner pisze:uz sie nie umiem doczekac tych stroji. Jak nie zrobia pasiaków to ......
Uu to niedobrze ;/ Chciałbym aby został w klubie bo według mnie jest to perspektywiczny piłkarz. Ale jest jeszcze nadzieja że dojdzie do zgody.cloner pisze:Fosa sam chce odejsc, bo ponoc sklocony z trenerem jest
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 lut 2007, 14:25
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lut 2007, 15:25
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio