Mam rozumieć,że na Dode głosowali absolwenci szkoły muzycznej?futbolowa pisze:Wiadomo kto na to dziadostwo głosował - dzieciaki.
W ogóle to powinien wygrac Rozkurwiel, ale ich nawet nie nominowali

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 03 lis 2006, 14:41
Mam rozumieć,że na Dode głosowali absolwenci szkoły muzycznej?futbolowa pisze:Wiadomo kto na to dziadostwo głosował - dzieciaki.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 lis 2006, 22:06

Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 lis 2006, 22:27
Nudne, nie nudne, ale raczej swojego image'u nie zmieniąCorinthians pisze:Już nudne się staje te ich przebranie
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 03 lis 2006, 22:33
Corinthians pisze:Już nudne się staje te ich przebranie Confused
Corinthians pisze:Kilka fajnych kreacji:
Corinthians pisze:Wiadomość o tym, że Blog 27 dostał nagrodę przyjąłem jako żart ze strony internautów, którzy byli zażenowani poziomem polskiej muzyki i głosowali na dwie dziewczynki, które przechodzą mutację.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 lis 2006, 22:42
"Ludzie" to moim zdaniem zbyt duże określenie w tym momencie. Toż to stuknięte małolaty głosowały [żeby nie było - rozumiem je, sama kiedyś kochałam Britney]Lakier pisze:Bo ludzie w Polsce nie kupuja ich plyt dla zartu.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 lis 2006, 0:27
Rihanna
No nie bardzoCorinthians pisze:Juliette Lewis
Fajny ten malunek na ręce, pasuje jej.Corinthians pisze:Nelly Furtado
Zajebisty krawat,szukałem takiego, tylko wolałbym typu-'śledź', no ale i taki byłby dobry.Corinthians pisze:I najbardziej punkrockowa osoba na gali - Tola
Bo to,że są popularni w Polsce o niczym nie świadczy. W Polsce popularni sa też np. Garou czy In-grid, a juz pewnie w UK nikt o nich nie słyszał.futbolowa pisze:A swoją drogą... Dlaczego żadnej nagrody, a nawet nominacji nie dostali chłopcy z Tokio Motelu?
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 04 lis 2006, 9:22
Ja sobie nie wyobrażam człowieka, który ukończył 12 rok życia i ich słucha.Bo jakoś nie wyobrażam sobie normalnego człowieka, który ukończył 16. rok życia i słucha Blog 27
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 lis 2006, 10:18
Ja znam kilka 15-tekJa sobie nie wyobrażam człowieka, który ukończył 12 rok życia i ich słucha.
Jak już pisałam - niestety nie byli nawet nominowaniGoguś pisze: Ktoś wie czy Tokio Hotel dostało jakąś nagrodę bo chciałbym skomentować ale jeszcze wyjdzie OT.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 lis 2006, 14:47
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 lis 2006, 14:48
No coś Tycloner pisze:Szkoda, ze najpiekniejsza Pani podczas MTV EMA '06, czyli Nelly Furtado
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 04 lis 2006, 16:53
Czyli nie mam zbyt bujnej wyobraźni ... ale raczej panie w tym wieku preferują TH. Przynajmniej na moim osiedlu.Ja znam kilka 15-tek Wink
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 lis 2006, 21:34
A u mnie i to i toCzyli nie mam zbyt bujnej wyobraźni ... ale raczej panie w tym wieku preferują TH. Przynajmniej na moim osiedlu.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 lis 2006, 22:36
Ale co innego robicie?futbolowa pisze:Ale o gustach się nie dyskutuje...
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 lis 2006, 22:39
No takSama napisałaś, że w wieku iluś tam lat słuchałaś Britney, więc niech sobie ktoś słucha Tokio Hotel czy Blog27 jeśli mu to wychodzi na dobre.
Raczej 100% żartemCris7 pisze:A z tym tekstem, że to nie ludzie, to mam nadzieję że było pół-żartem(tak to się pisze?).
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 17 mar 2007, 11:31
Paweuu
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio