Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 17 sty 2007, 19:08
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 17 sty 2007, 19:11
Wydaje mi się, że musi być uzupełnione. Po prostu wpisz 1, i po kłopocieolson pisze:Juv a czy pole 'Track#: ....' tez musi byc uzupelnione? Co tam wpisac, obojetnie jaki numerek?
Juv
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 17 sty 2007, 19:29
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 17 sty 2007, 19:42
http://www.lastfm.pl/tools/downloads/Moofasa pisze:Jaki program instalować aby moja lista była aktualizowana?
Ten program sam się włącza.Moofasa pisze:Kiedy mam włączać ten programik aby moja lista była aktualizowana?
Można sobie wybrać, co będzie siępojawiać na liście.Moofasa pisze:Czy na liście pokazują się ostatnie przeze mnie słuchane utwory, czy listan 'TOP' tzn. najczęściej słuchanych?
Po prostu się dołączasz do tej grupy, nie musisz dostawać 'pozwolenia'Moofasa pisze:Czy przyjmiecie mnei jeszcze tm do tego 'pokoju' pilka.pl ?
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 17 sty 2007, 19:44
To jest grupa otwart, wiec sam sie do nas 'zapisujesz'.Moofasa pisze:Czy przyjmiecie mnei jeszcze tm do tego 'pokoju' pilka.pl ?
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 17 sty 2007, 20:03
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 17 sty 2007, 20:10
samaMoofasa pisze:I czy ona sama się aktualizuje,
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sty 2007, 20:18
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 17 sty 2007, 20:22
W sumie to sam miałeś już prawie wszystko ustawione, ale mialeś małe pytania technicznecloner pisze:Dzieki Juv za pomoc Ciezko bylo, ale dałeś rade
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 18 sty 2007, 0:12
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 18 sty 2007, 9:23
Chyba musi być uruchomiony.RóżA pisze:Czy ten programik do słuchania muzyki w zasobniku musi być cały czas uruchomiony czy ta wtyczka do Winampa wystarcza?
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 18 sty 2007, 10:02
Kiedy go masz wylaczonego i zalaczysz jakas muze na np. winampie to ten programik sam Ci sie automatycznie wlacza i ikonka jest w trayuRóżA pisze:Czy ten programik do słuchania muzyki w zasobniku musi być cały czas uruchomiony czy ta wtyczka do Winampa wystarcza?
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 sty 2007, 12:44
Bo to chyba chodzi że liczy się liczba osób słuchających a nie ile razy kto czegoś posłucha, chybaNatomiast ja mam takie pytanko, co jaki czas nastepuje aktualizacja listy w moim podpisie Łypiący bo np. na liscie mam ze Kosheena sluchalem 2 razy a naprawde sluchalem juz ze cztery razy Razz
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 18 sty 2007, 13:21
jackieboy
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio