Barça_Hincha pisze:To znaczy, że Messi nie zagra od pierwszych minut? Słusznie. Według mnie. Iniesta na prawej R10 na lewej a Messi w grze na początku drugiej połowy. Mam nadzieję, że Ryjek deleguje jeszcze Eto'o na mecz. No chyba, że chce miec kolejny konflikt
Pisałem juz o swoim ustawieniu napadu z Messim na lewej, Iniescie na prawej, a Ronaldinho jako środkowy napastnik, cos takiego miało miejsce po wejsciu Leo z Valencia i zaryzykuje, ze wygladało lepiej niz w środku z Saviola i Eidurem w ostatnich spotkaniach.
Barça_Hincha pisze:O to się nie martwmy. Ja bym jeszcze poczekał z Thuram'em w pierwszym składzie. Crouchem się spokojnie zajmie Marquez. Mozliwe, że wybiegnie jako partner Petera, Bellamy - z tym to już gorzej, bardzo szybki i dynamiczny napastnik, Gianluca jest świetny w pojedynkach biegowym więc Zambrotta powinien idźwignąc ten ciężar
Bellamy ostro sobie nagrzebał u Beniteza, a jego wymienia sie jako trzeciego w kolejce. Pewniakiem jest Dirk, a obok niego(ewentualnie)Croucha.
O Eto'o piałsem w temacie Barcy, jego wystep zbytnio powanie nie traktowałem, skoro nei był gotowy w niedizele, to tym bardziej nie na spotkanie z Anlikami, kotrzy bawic sie nie beda, a potrzebni sa zawodnicy naprawde zdrwoi, a twierdze, po ostatnich wydarzeniach, ze Kamerunczyk do pełni sprawnosci nie wrocił.