Kibice czy nie???

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Kibice czy nie???

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 01 sty 2005, 20:50

Ludzie nie patrzcie na tych kibiców np. Wisły którzy kibicują jej 2 tygodnie i myślą że świecą. Przecież to buraki! To nie sa kibice! Kibicują jej dlatego ze ma wys. miejsce w lidze. Prawdziwymi kibicami są ludzie, którzy wiernie kibicuja jednemu zespołowi niezaleznie od miejsca w I lidze.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: Kibice czy nie???

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 sty 2005, 21:14

Kuchar pisze:Ludzie nie patrzcie na tych kibiców np. Wisły którzy kibicują jej 2 tygodnie i myślą że świecą. Przecież to buraki! To nie sa kibice! Kibicują jej dlatego ze ma wys. miejsce w lidze. Prawdziwymi kibicami są ludzie, którzy wiernie kibicuja jednemu zespołowi niezaleznie od miejsca w I lidze.

zgadzam sie z tym, ja np kibicuje widzewowi i realowi niezaleznie od wynikow, wisle tez lubie odkad grali bardzo ladnie z barca :P 8)

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 01 sty 2005, 21:19

Też uważam , że przyrost kibiców Wisły Kraków był niesamowity, Widać z włąsnego otoczenia, gdy była w drugiej lidze znacznie mnie osób się nią interesowało. Np mók kolega przechodził od kibicowania Legii przez Widzew do Wisły w zależności od tego kto wygrywał.

Ale to nie dotyczy tylko WIsły Kraków, podobny jest przyrost kibiców np. Chelsea itp. a z innych dziedzin ta są również np. chwilowi kibice Adama Małysza

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 sty 2005, 21:51

szczerze to czasem wkurzajace jest, ludzie lataja miedzy klubami jak choragiewki zalosne po prostu :?

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 01 sty 2005, 21:57

za obraze klubu otrzezenie powineines dostac...ale mowisz prawde...real,manu.CHELSEA , ktora, pamietam jeszcze kilka lat temu na polskich stronech miala bardzo malo fanow..a teraz ? pelno komentarzy typu " jestesmy najlepsi" , "musimy go kupic"///to jest ZALOSNE !
ps. tak samo jest z barcelona

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 01 sty 2005, 23:16

Kuchar pisze:Prawdziwymi kibicami są ludzie, którzy wiernie kibicuja jednemu zespołowi niezaleznie od miejsca w I lidze.
Najlepiej mają ci co nikomu nie kibicują (np. ja). Ani ich nikt nie zbije za prznależność klubową, ani nie dostaną zawału jak drużyna przegrywa i nie słuchają wyzwisk pod swoim adresem.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 02 sty 2005, 11:11

i tu się mylisz;] za to ze jesteś obojętny do jakiegos klubu tez mozesz dostac;]

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 sty 2005, 12:34

Axel Hammond pisze:
Kuchar pisze:Prawdziwymi kibicami są ludzie, którzy wiernie kibicuja jednemu zespołowi niezaleznie od miejsca w I lidze.
Najlepiej mają ci co nikomu nie kibicują (np. ja). Ani ich nikt nie zbije za prznależność klubową, ani nie dostaną zawału jak drużyna przegrywa i nie słuchają wyzwisk pod swoim adresem.

bardzo sie mylisz, czasem mozesz nawet bardziej oberwac za to ze jestes za nikim niz za kims :D

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 02 sty 2005, 12:46

pippen pisze:Też uważam , że przyrost kibiców Wisły Kraków był niesamowity, Widać z włąsnego otoczenia, gdy była w drugiej lidze znacznie mnie osób się nią interesowało. Np mók kolega przechodził od kibicowania Legii przez Widzew do Wisły w zależności od tego kto wygrywał.

Ale to nie dotyczy tylko WIsły Kraków, podobny jest przyrost kibiców np. Chelsea itp. a z innych dziedzin ta są również np. chwilowi kibice Adama Małysza
Całkowicie się z tobą zgadzam!!! Ale ja tak nie zrobie na pewno!!! Od zawsze kochałem Bayern i nadal będę kochać bez względu co sie będzie dziać.

FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 02 sty 2005, 16:23

Ja od zawsze kibucuję PSG , Legii Warszawa i po częsci Hutnikowi Kraków.
Jesli chodzi o zespoły narodowe to oczywiście zawsze POLSKA i FRANCJA.

Francji kibicowałem zanim była mistrzem Świata ( od 1994 roku jestem kibicem wszytskich moich ukochanych ekpip) i tymabrdziej mam większą satysfakcję z sukeców moich ulubieńców.
Cenię naparwde sobie wierność swoim zespołom przez całe życie- to piekne.

A życie i nie kibicowanie nikomu, czyli bycie za wszytskim tak żeby się nie rozczarować czasem nie ma sensu.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 sty 2005, 16:35

pippen pisze:Ja od zawsze kibucuję PSG , Legii Warszawa i po częsci Hutnikowi Kraków.
Jesli chodzi o zespoły narodowe to oczywiście zawsze POLSKA i FRANCJA.

Francji kibicowałem zanim była mistrzem Świata ( od 1994 roku jestem kibicem wszytskich moich ukochanych ekpip) i tymabrdziej mam większą satysfakcję z sukeców moich ulubieńców.
Cenię naparwde sobie wierność swoim zespołom przez całe życie- to piekne.

A życie i nie kibicowanie nikomu, czyli bycie za wszytskim tak żeby się nie rozczarować czasem nie ma sensu.

no to ja tez sie pochwale ile komu kibicuje -

Polska Reprezentacja - od kolyski
Francja - od 97 roku
Real Madryt - od 98 roku
Widzew - od 95 roku

a lat mam dopiero 18 wiec nie jest zle ;p nie latam na choragiew :D :wink: 8)

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 02 sty 2005, 19:03

pippen pisze:Też uważam , że przyrost kibiców Wisły Kraków był niesamowity, Widać z włąsnego otoczenia, gdy była w drugiej lidze znacznie mnie osób się nią interesowało. Np mók kolega przechodził od kibicowania Legii przez Widzew do Wisły w zależności od tego kto wygrywał.

Tyle tylko ze kolegi nie mozna nazwac kibicem klubu a kibicem piłki nożnej. A co do drguiej ligi to radze albo popytac starszych kolegow albo poczytac fachowe ksiązki na temat lat 70 80 i 90-tych. Wtedy to dopiero Wisła miała kibiców, jeździła najlpiej na wyjazdy i kazdy drżał przed kibicami Białej Gwiazdy. W tamtych czasach bylo o wiele lepiej niz jest teraz byla II liga a przychodizlo po 5000 , 6000 tysiecy ludzi nie mowiac juz jakie liczby towarzyszyły Białej Gwieździe na wyjazdach.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 02 sty 2005, 19:40

Wiggles pisze:

Tyle tylko ze kolegi nie mozna nazwac kibicem klubu a kibicem piłki nożnej. A co do drguiej ligi to radze albo popytac starszych kolegow albo poczytac fachowe ksiązki na temat lat 70 80 i 90-tych. Wtedy to dopiero Wisła miała kibiców, jeździła najlpiej na wyjazdy i kazdy drżał przed kibicami Białej Gwiazdy. W tamtych czasach bylo o wiele lepiej niz jest teraz byla II liga a przychodizlo po 5000 , 6000 tysiecy ludzi nie mowiac juz jakie liczby towarzyszyły Białej Gwieździe na wyjazdach.
Wiem o tym i w pełni zgadzma sie z tym co napisałeś, Wisła ma wiernych kibiców, Jestem z Bochnia przyjacielskiego miasta Wisły i znam równieżwielu wiernych fanó którzy od lta jeżdża na WIsłe , nawet jak grała w 2 lidze. Ale ten temat nie jest po to żeby krytykować czasem kibiców Wisły Kraków. Poprostu w tym poście są krytykowanie tzw kibice -chorągiewki którzy są raz za tym raz to za tamtym zespołem w zależności od tego, który jest na topie, i np. autor tego tematu powiedział min. o tych własnie kibicach którz przykleili się do Wisły Kraków dlatego, że wygrywa ciągle. Wiem, że Wisła miała i ma wielu wiernych fanów Wieglies.

Pozdrawiam Wigllies , pozdrawiam Wisłe Kraków.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 02 sty 2005, 20:36

Niestety tak jest w każdej dyscyplinie jeszcze 5 lat temu w Polsce nikt nie kibicował Małyszowi ani nie interesował się skokami ale , gdy Ada, odniósł sukces zapanowała skokomania. Tak samo jest z klubami piłkarskimi , gdy klubowi się nie wiedzie to przychodzi tylko garstka najwierniejszych kibiców.

ja kibicuje :
Koronie Kielce
Błękitnym Kielce - nadal im poczęści kibicuje chociarz już nie istnieją bo połączyli się z Koroną
Juventus Turyn
i co oczywiste Reprezentacja Polski

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 sty 2005, 20:57

Scyzoryk pisze:Niestety tak jest w każdej dyscyplinie jeszcze 5 lat temu w Polsce nikt nie kibicował Małyszowi ani nie interesował się skokami ale , gdy Ada, odniósł sukces zapanowała skokomania. Tak samo jest z klubami piłkarskimi , gdy klubowi się nie wiedzie to przychodzi tylko garstka najwierniejszych kibiców.

ja kibicuje :
Koronie Kielce
Błękitnym Kielce - nadal im poczęści kibicuje chociarz już nie istnieją bo połączyli się z Koroną
Juventus Turyn
i co oczywiste Reprezentacja Polski
ja to pamietam jak adam wygrla pierwsze zawody, jedynka chciala zrobic z niego gwiazde ale on tego nie wytrzymal, dlugo musial dochodzic do wielkiej formy, pamietam jak co zawody liczylem ze bedzie jeszcze lepiej, jak byl 14 czy 19 to sie bardzo cieszylem zawsze bylem za nim, pozniej gdy zaczal wygrywac stal sie gwiazda i wszyscy nagle zaczeli mu kibicowac, nagle tak wszyscy kochali malysza, to jest tak ze porazka jest sierota a skukces ma wielu ojcow niestety ;) :wink: 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”