Wślizg, po ktoprym sedzia podyktował karnego dla Milanu, mozna pokazywać dzieciom na pierwszym treningu, aby sie uczyli jak czysto interweniować...
Takich jaj sie nie spodziewałem...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 kwie 2007, 22:25
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2007, 22:26
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 03 kwie 2007, 22:33
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 03 kwie 2007, 22:36
Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 kwie 2007, 22:37
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 kwie 2007, 22:39
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 03 kwie 2007, 22:40
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 03 kwie 2007, 22:41
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 kwie 2007, 22:43
Diablo_ASR pisze:Beznadziejna była ta gra na Inzaghiego w końcówce
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DarkSnake » 03 kwie 2007, 22:47
DarkSnake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 kwie 2007, 23:12
mnie też, nie spodziewałem się tego po nim, chciałem Andiego, ale Lell pokazał mi, że grać umie i to dobrze.olson pisze:Zdziwil mnie tez Lell
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 kwie 2007, 0:06
DarkSnake pisze:Van Buyten the hero Cool Nie mialem gdzie obejrzec PSV - Liverpool wiec zmuszony zostalem ogladac druzyny, ktorych raczej nie lubie i ktore prezentuja w tym sezonie niski poziom. I taki tez byl ten mecz, zadna z druzyn nic wielkiego nie pokazala. Ladny gol Pirlo i druga bramka VB. Mimo braku emocji czysto pilkarskich, dostarczyl ich sedzia kiedy podyktowal rzut karny dla Milanu. 11stki byc nie powinno, pilkarz Bayernu trafil najpierw w pilke a Kaka w dodatku upadl tez dosc teatralnie. Kiedy juz myslalem ze mecz zakonczy sie "dziwnym szczesciem" Mediolanczykow jak to czesto bywalo w latach poprzednich w Serie A (nie dyskutujac juz nawet czy wynikalo ono z wplywow pana Berlusconiego czy nie), drugiego gola zdobyl Van Buyten Cool.
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 04 kwie 2007, 8:20
Ja mialem cos takiego jak sedzia nie uznal prawidlowej bramki Gili i jeszcze dal mu zolta kartke za strzal po gwizdku(tak po prawdzie ja tez go nie slyszalem a mecz nagrywalem i widzialem ta sytuacje chyba z 5 razy).Akarin pisze:przez 5 min walczyłem sam ze sobą żeby nie klnać na sędziego. Ale w myślach to robiłem
O i tu sie z toba zgadzamAkarin pisze:Zresztą sędzia gwizdał dokladnie tak jak to sobie przed meczem wyobraziłem, jak ciota. Czyli nic nowego jeśli chodzi o ruksich.
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 kwie 2007, 9:14
No co prawda obstawiałem Lucio a nie van Buytena i myślałem tylko o jednym golu, ale jak widać miałem w zasadzie racjęMichał M pisze::A Wy, milaniści, strzeżcie się Lucio - jak widać bramki na San Siro strzelają monachijscy obrońcy
Wierzyłem w Andreasa i nie zawiódł mnieAkarin pisze:Ottl dla mnie razem ze środkiem obrony Man of the match. Jak ten chłopak gra to się w pale nie mieści, Owen ucz się.
Nie licz na to, Kahn gorzej niż Rensing nie będzie grałMates pisze:Milan mial przewage ale bramkarz Bayernu mial chyba wystep zycia-te sytuacje co wybronil Gili i Massimo to klasa swiatowa. Ale w rewanzu bedzie Kahn to odda co nasze![]()
A propos - rozśmieszył mnie Gattuso swoimi pretensjami po drugim golu van Buytena - że padł już po upływie doliczonego czasu gry. Ciekawe, czy by się tak pieklił, gdyby chodziło o bramkę dla MilanuUchi_ pisze:ale można by nawet rzec grą już po czasie,
Miałeś rację, nawet Inzaghi Wam nie pomógłChlopaczek pisze:Osobiscie Inzaghiego nie wystawialbym od poczatku nawet biorac pod uwage jego skutecznosc w potyczkach z Bayernem.Tutaj liczy sie forma a Inzaghi w tym sezonie strzelil chyba tylko 2 bramki.Nawet historia mu nie pomoze
Tak dobrze niestety nie będzie, bo okazało się, że wczoraj kontuzji doznał Sagnol i najprawdopodobniej nie zagra do końca sezonu - jedyna zła wiadomość z woczrajszego wieczoruJarzinho pisze:teraz Bayern bedzie faworytem, a dodatkowo nie beda osałbieni, a Milan stracił Gilardino.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 04 kwie 2007, 9:28
Mates
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio