Kibice czy nie??? - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 sty 2005, 21:00

smitu pisze:
Scyzoryk pisze:Niestety tak jest w każdej dyscyplinie jeszcze 5 lat temu w Polsce nikt nie kibicował Małyszowi ani nie interesował się skokami ale , gdy Ada, odniósł sukces zapanowała skokomania. Tak samo jest z klubami piłkarskimi , gdy klubowi się nie wiedzie to przychodzi tylko garstka najwierniejszych kibiców.

ja kibicuje :
Koronie Kielce
Błękitnym Kielce - nadal im poczęści kibicuje chociarz już nie istnieją bo połączyli się z Koroną
Juventus Turyn
i co oczywiste Reprezentacja Polski
ja to pamietam jak adam wygrla pierwsze zawody, jedynka chciala zrobic z niego gwiazde ale on tego nie wytrzymal, dlugo musial dochodzic do wielkiej formy, pamietam jak co zawody liczylem ze bedzie jeszcze lepiej, jak byl 14 czy 19 to sie bardzo cieszylem zawsze bylem za nim, pozniej gdy zaczal wygrywac stal sie gwiazda i wszyscy nagle zaczeli mu kibicowac, nagle tak wszyscy kochali malysza, to jest tak ze porazka jest sierota a skukces ma wielu ojcow niestety ;) :wink: 8)
Macie racje chłopaki. Jesli chodzi o Małysza to tak jak powiedział Smitu wszyscy go uwielbiali jak wygrywał. Teraz i w zeszłym sezonie jak zaczął przegrywać to wszedzie widziałem i słyszałem bluzgi. Jak mu juz dobrze idzie to ponownie ma kibiców...Ludzie pomyslcie czasem...

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 02 sty 2005, 21:11

Scyzoryk pisze:Niestety tak jest w każdej dyscyplinie jeszcze 5 lat temu w Polsce nikt nie kibicował Małyszowi ani nie interesował się skokami ale , gdy Ada, odniósł sukces zapanowała skokomania. Tak samo jest z klubami piłkarskimi , gdy klubowi się nie wiedzie to przychodzi tylko garstka najwierniejszych kibiców.
Ja intersuję się skokami od początku lat 90 . Jeszcze Wiefslogowi kibicował, a potem pamiętam Małysza z 1995/96 roku, jak później walczył o wygranąw ostatnim konkurcie TCS z Peterką o wygraną, po piweszej serii był pierwszy, a skońćzył chyba na 3 mijscu.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 sty 2005, 21:14

teraz czesto ludzie "kibice" mowia, czy pisza ze malysz hanbi polske krew mnie zalewa jak cos takiego widze !! a pewno jak znow wroci na tron beda go wielbic !! co za syf z reszta podobnie jest z rasiakiem teraz choc ja go dalej nie lubie bo jeszcze nie widzialem go w dobrym meczu w reprezentacji, zobaczymy jak bedzie moze go bedzie ktos chcial w premiership :D 8)

Awatar użytkownika
Vicas
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 04 sty 2005, 17:08

Ja jestem wiernym kibicem Legii i Arsenalu niezaleznie od ich wynikow

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 04 sty 2005, 17:20

niestety jest tak ze ldzie kibicuja najczesciej tym druzynom ktore odnszosza w danym czasie najwieksze sukcey i to jest najgorsze.ja tam kibicuje od zawsze ty samym zespolom a tacy kibice to takzwane choragiewski kibicuja ty a za 2tygodnie innym it. po czym za poare lat znowu wraczaja do ktoregos klubu bo powrocil do dobrej formy tacy kibice to wcale nie kibice tylko cjhoragiewki

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 04 sty 2005, 17:59

Tak właśnie często jest, że ludzie kibicują klubom, którw wygrywają, a jak zaczną przegrywać to się przerzucają na inny klub, znam kolegą który był wierny przez jakiś czas Realowi, a jak przefrał pare meczy to się przerzucił na Chelsea, bo są superm wygrywają itd. Ja kibicuję Realowi od zawsze i zawsze im będę kibicował, niezależnie od wyników, kto w klubie będzie gral itd. zawsze i wszędzie i na zawsze z nimi!

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 04 sty 2005, 20:07

Groclin nie ma zgód ani nie zgód hehe

Ale jak by byli hoolgan's Groclinu to by sie cala polska bala

Ps.Sorki ze tak dziwnie pisze ale mam klawe zrabanom

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 04 sty 2005, 20:26

Ja jestem wiernym kibicem Realu Madryt i tak już zawszze bedzie.....gdzieś już sie wypowiadalem na podobny temat wiec sie nie bede powtarzal.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 04 sty 2005, 20:29

POLSKA :arrow: tylko jedyni , ZABRZAŃSCY GÓRNICY !!!!!!!!

a wiadomo, na zawsze ARSENAL poza Polską

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”