Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 kwie 2007, 0:40
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 26 kwie 2007, 8:45
No oprócz przejścia Aggera przez Drogbe nie widziałem żadnych tak dobitnych przykładów... Już bardziej było widoczne jak Zenden (co on robił na boisku w ogoleJarzinho pisze:a z przejściem Aggera i Carry raczej problemu nikt nie bedzie mial
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 26 kwie 2007, 10:55
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 26 kwie 2007, 12:25
i Essiena IMO rowniez...Jarzinho pisze: Wydawało mi sie na poczatku, ze to ogromnie przepłacony transfer, jednak chyba sie zwrócił najbardziej obok Cecha.
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 26 kwie 2007, 15:30
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 26 kwie 2007, 15:36
the hammers

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 kwie 2007, 16:14
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 kwie 2007, 17:35
Długie piłki zaczęły się wraz z wejściem na boisko Croucha. Wcześniej wielokrotnie The Reds próbowali akcji kombinacyjnych. Ale Mourinho tak ustawił dobrze zespół - zwłaszcza para Mikel-Makelele robiła świetną robotę. No i do tego wreszcie razem zagrali Terry-Carvalho. Stąd może ta delikatna 'nieporadność' w atakach. Nie ujmowałbym jednak takl bardzo Liverpoolowi. Nie chciał szarżować, bo najprościej - bał się kontr.Uchi_ pisze:że nie poradność graczy The Reds była czasami zastanawiająca.Długie podania do nikogo to najlepszy przykład..
To co wyżej napisałem. Z tak grającą linią defensywną Chelsea wspomaganą przez Francuza i młodego Nigeryjczyka para napastników nie miała nic do powiedzenia. Z kolei o Zendenie też już pisałem. IMO wcale nie zagrał takiego złego meczu.the hammers pisze:a mysle ze Agger zagral dobrze.W Liverpoolu zawiedli Kuyt, Bellamy i Zenden
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 26 kwie 2007, 18:13
Wydaje mi się, że kierowałeś się tylko wczorajszym meczem. Będę bronił chłopaka, pomimo jego błędu. Po pierwsze to jego pierwszy sezon, w którym gra regularnie. Po drugie jest młody i niedoświadczony, chyba 22 lata dopiero skończy w tym roku. Poza tym walka z Drogbą bark w bark to nieco kamikadzeAjgor pisze:A co do obrony Liverpoolu to Agger nie wiem czy się nadaje do Premiership
kapi88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 26 kwie 2007, 18:52
No muszę przyznać, że nie śledzę Liverpoolu za często, ale jakoś tak mi przypomina van Buytena trochę stylem, a nie przepadam za tego typu obrońcamikapi88 pisze:Wydaje mi się, że kierowałeś się tylko wczorajszym meczem.
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 kwie 2007, 21:51
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 kwie 2007, 18:26
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 30 kwie 2007, 20:09
I ja w tym także upatruje szansy The Reds. Boulahrouz jest chyba jeszcze kontuzjowany, więc możliwe że to właśnie Essien zagra w środku z Terrym. Choć równie dobrze może zagrać w środku Ferreira, a prawej Geremi.Morrow pisze:Najwiekszym problemem Mourinho jednak będzie nieobecność Ricardo Carvalho
kapi88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 30 kwie 2007, 22:14
Morrow pisze:Za to ciekawy jestem czy teksty Beniteza i piłkarzy, że wystarczy 1:0 a potem mozna liczyc na dogrywke to zasłona dymna czy prawdziwe zapowiedzi.
Jestem zaMorrow pisze:marzy mi się finał MU - Liverpool
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 kwie 2007, 22:26
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio