Motocykle

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Sasha
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Motocykle

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sasha » 06 maja 2007, 7:45

Chciałbym sie dowiedzieć co sądzicie o motorach, czy jeździcie a jak tak to na czym. No i oczywiście jaki motocykl uważacie za najlepszy.

Ja zaraziłem się tym od niedawna. Tak myślałem że mieć motor fajna rzecz ale po co skoro samochod bezpieczniejszy i wogóle. Myślałem tak dopóki nie przejechalem sie sam i poczułem ta wolność. Prędkość wiatr we włosach i jazgot w uszach ;)

Planuje zarobić w te wakacje na CBR 600 i sprowadzić z Anglii. Własny motor to połowa udanego życia. Moim marzeniem jest kiedyś mieć r1 ;] to jest maszyna. Jak widze na ulicach mojego Lublinka jak jada 4 naraz to nieważne co sie dzieje nie spuszcze wzroku z nich ;)

Piszcie co sadzicie o motocyklach.

Awatar użytkownika
the hammers
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 06 maja 2007, 19:24

A ja tam wole 4 koła 8)

a 4 WP :> Rozwijaj swoje wypowiedzi, wnoś coś do dyskusji, nie nabijaj //maestro

Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 01 cze 2007, 10:59

ja tam pragne junaka millenium :D taki niby chopper. Junak to polska firma, ale sprzedali nazwe jakieś firmie z Azji. No ale motor zajefajny. Coś pięknego. Ścigacze typu CBR mnie nie przekonują, boje się, że rozwaliłbym się na pierwszym lepszym drzewie :o

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 31 paź 2007, 0:23

Jak tatuś miał Hondę CBX750 [jak mnie pamięć nie myli], to jako pasażer jeździłam. Sprzedał i żałuję tego bardzo, bo jazda na motorku to fajna sprawa.

Myślałam kiedyś nad prawem jazdy na motocykl, ale jak widzę moje nastawienie do jazdy rowerem, czy nawet samochodem, dochodzę do wniosku, że to i tak strata pieniędzy.

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 31 paź 2007, 6:41

Ja tam tez nieprzepadalem za motocyklami jak autor tematu ale kiedys przejechalem sie na wiosce MZetka i fajnie sie smigalo ;] ale jak mam wybierac wole jednak 4kola w to bym zainwestowal. Zmienilo sie jak narazie moje nastawienie do Motocyklow kto wie moze jeszcze sie zaraze tym i bede myslal nad kupnem motocykla

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”