Kuba Wojewodzki - Strona 15

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 14 maja 2007, 20:51

Vianuch pisze:i człowiek, który śpiewał "Jesteś Szalona"
Profanacja :roll:.

Kuba jest zajebisty. Diluje dragami, rozmawia tylko o seksie i ma cięty język. Chciałbym mieć tyle odwagi w jego wieku ;).

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 maja 2007, 20:55

Snipp_ pisze: Kuba jest zajebisty. Diluje dragami, rozmawia tylko o seksie i ma cięty język. Chciałbym mieć tyle odwagi w jego wieku Wink.

Dokładnie. Gdyby nie tacy ludzie jak on wszyscy myślelibyśmy że w sumie w naszym kraju wszystko gra. A on i jeszcze paru innych ośmiesza nasz śmieszny kraj (patrz. polityków i całą resztę hołoty ;] ) Nie zostawia na nich suchej nitki i za to go wielbię.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 maja 2007, 21:01

Widze ze kwiat gimnazjalnej młodzieży tego kraju (BaSSu) a także struszkowie zainteresowani libacjami(Snipp_) mają swojego Idola Kube i dobrze Walter musi z czegoś żyć a jak Walter to i ITI a jak ITI to i Legia :) .

Żeby nie było OT:
Kuba Wojewódzki to ghej i ma małego.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 14 maja 2007, 21:05

franz pisze:i ma małego.
nom z tym to sie akurat z franzem zgodze w odicnku gdzie Kuba przebral sie w stroj Borata nic niebylo widac myslalem ze ma pipke
fajna ta reklama axe'a :spoko:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 maja 2007, 21:08

franz pisze:Widze ze kwiat gimnazjalnej młodzieży tego kraju (BaSSu)

Do Twojej informacji dziadziusiu za dyche - chodzę do II klasy LO.Zaczekaj...jejku...to ty też chodzisz do II klasy starszaku. Widać, że skoro jest anty to twoim idolem musi być Roman :wink: chylę czoła.

Kuba Wojewódzki to ghej i ma małego.

Genialny tekst. Załóż sobie temat "Piaskownica" może znajdziesz kumpli do powyzywania się podobnymi żałosnymi tekstami.

A propo Waltera. Wole oglądać TVN niż Pisowskie TVP gdzie ciągle są jakieś programy o Żydach, Biednej Polsce itp. A nie stać ich na pokazanie dwóch meczów LM.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 14 maja 2007, 21:12

gringo rob zestawienie punchy :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 maja 2007, 21:29

kon2r pisze:ajna ta reklama axe'a

A no właśnie miałem sie zapytać tych co oglądali wczoraj całego Kube. O co chodziło z ta reklamą bo widziałem tylko jak jakieś panie ganiały go po moście (tylko czemu były w samej bieliznie :think: )

BaSSu zajrzyj tu http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=320453#320453 a zobaczysz w której jestem klasie :)

A tekst był faktycznie genialny w końcu wzoruje sie na czołowym przesmiewcy naszej rzeczywistości nie od dzis wiadomo że zarty o gejach i małych penisach w wykonaniu Kuby są najlepszei i doprowadzają do łez(niekoniecznie śmiechu).
A o TVN lepiej nie dyskutowac jesli ktoś jest fanem programów tej stacji jka np. Hela w Oparach, Niania Mania czy Tańce na Bańce z Kasia Tusk(Gwiazda) to gratuluje tez chciał bym miec tak barwne i proste zycie i gust. I nie pamiętam żeby w TVP leciały programy o Żydach.

PS: Pozdrawiam mojego idola Romana :zgoda:

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 14 maja 2007, 21:48

Moim zdaniem na TVN i tak lecą najlepsze programy. W sumie to nie ma za dużo do oglądania, ale czasem puszczą jakiś dobry film, a Kryminalnych to ja oglądam regularnie ;). No i pozostaje Kuba, którego też oglądam i podoba mi się. Wbrew panującej opinii nie mówi się tam tylko i wyłącznie o gejach i innych zwierzach :P

Ps. Jakaś ustawka BaSSu vs. Franz sie szykuje?? 8)
Ostatnio zmieniony 14 maja 2007, 21:49 przez wianuch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 maja 2007, 21:49

BaSSu pisze:Genialny tekst. Załóż sobie temat "Piaskownica" może znajdziesz kumpli do powyzywania się podobnymi żałosnymi tekstami.
Rozwalasz mnie :lol: Jezeli Wojewodzki tak mowi to jest zajebisty zią a ci ktorzy tak nie uwazaja poprostu nie rozumia jego zartow :roll:
Ale jak ktos probuje specjalnie stylizowac sie na W., prowadzic konwersacje na takim poziomie jak on :arrow:
Kuba Wojewódzki to ghej i ma małego
to ma isc do piaskownicy - gdzie tu jakas konsekwencja :think:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 maja 2007, 22:02

Sero pisze:Panowie dorwali sobie jakiegoś lachona z widowni (ale miała Surprised Razz )
Ten lachon (ogólnie to fajna dupa) występował też w odcinku w którym inne lachony rozbierały się przed Wojewódzkim. Wszystko było ustawione a ona pewnie próbuje robić karierę dając dupy :roll: No ale jak jej to nie przeszkadza to tym bardziej Wojewódzkiemu. Ale tego można było się spodziewać (ja się spodziewałem) że niektóre polecą na Wojewódzkiego, z tym że jedne mają parcie na szkło i chcą machać cyckami przed kamerami a inne są zachwycone tylko osobą Wojewódzkiego.

Wczoraj trochę zerkałem na to co działo się w programie, jak dla mnie średnim. Już lepszy był ten przed tygodniem a w tym wczorajszym o dziwo najbardziej podobał mi się występ Koterskiego kiedy udawał Wodeckiego mimo że patrząc na poprzednie jego popisy robiło mi się niedobrze. Samego Wodeckiego nie lubię i może dlatego niezbyt zainteresowało mnie to co mówi. Już fajniejsza od niego była ta aktorka. Ogólnie to za każdym razem Wojewódzki aby przyciągnąć (a może nie tracić :think: ) publiczność musi pajacować i robi to. Sam program nie może być taki zwyczajny bo przestanie się podobać tym którym się podoba i w nim musi się coś dziać a za wszystko odpowiedzialny jest prowadzący. Także goście wiedząc jaki jest Wojewódzki czasami na siłę próbują robić z siebie luzaków i wygłupiają się przez co niekiedy mam wrażenie że po prostu grają. Chcą być fajni bo wtedy jest szansa że polubi ich publiczność, no to starają się być fajni. Ogólnie w ostatnich kilku odcinkach zauważyłem poprawę jeśli chodzi o ich jakoś ale i tak wiele im do ideału i nadszarpnięta u mnie wcześniej opinia powoduje że w zasadzie ten program jest mi obojętny. Kolejnym minusem są powtarzający się goście i gdy ich oglądam mam deja vu bo wydaje mi się że praktycznie te same pytania i odpowiedzi już słyszałem tylko że logo w górnym rogu ekranu było inne.
Vianuch pisze:Jak dla mnie Majewski zbyt zabawny nie jest. Nie wiem, ale jak oglądam jego program czasem to baardzo rzadko się z czegoś zaśmieje.
Dla mnie też Majewski nie jest zabawny a w jego programie (oglądam go baaardzo rzadko) najbardziej podoba mi się wszystko wokół ale nie same żarty prowadzącego. Niekiedy sam Majewski śmieje się bardziej ze swoich dowcipów niż jego goście :roll:
BaSSu pisze:A on i jeszcze paru innych ośmiesza nasz śmieszny kraj (patrz. polityków i całą resztę hołoty ;] ) Nie zostawia na nich suchej nitki i za to go wielbię.
Tylko że Wojewódzki jest osobą fałszywą bo wyśmiewa wszystkich dookoła za ich plecami a jak te osoby pojawią się w programie to prawie liże im tyłek :heft: Nie zachowuje się jak np Cejrowski który czy to za plecami, czy w oczy, u siebie w programie (o ile jeszcze jakiś prowadzi, a coś tam miał swojego) czy u innych potrafi ludzi zmieszać z błotem jeśli ma takie o kimś zdanie. Wojewódzki tego nie potrafi.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 maja 2007, 22:32

Ha, kto widział, legendarne spotkanie Frytka-Cejrowski?

W zwale kiedyś umieściłem. Polecam, jak ktoś nie widział // fieldy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 maja 2007, 0:29

Berele Lewartow pisze:Ha, kto widział, legendarne spotkanie Frytka-Cejrowski?
Cała Polska :lol:

Reklama z Wojewódzkim i AXE :arrow: http://www.efektaxe.pl/efektaxe/ Wydaje mi się że na jednym z pierwszych miejsc biegnie Malwina... znaczy ta dupa z ostatniego programu. Fajną ma budowę ciała i chyba przez to jest stworzona do miłości :P

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 11 cze 2007, 9:51

Widzieliście wczorajszy odcinek? Muszę przyznać, że nie był wcale najgorszy, a Wojewódzkiemu nawet udawało się być poważnym. Nie było prawie nic o gejach, o seksie też praktycznie zero. Normalnie nie poznaję tego człowieka. Teraz we wtorek o 21:30 wyemitowany zostanie specjalny odcinek, a raczej koncert o znanym i lubianym tytule... "Dwa gołębie" :lol: Co najlepsze nawet Frytka będzie :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 cze 2007, 13:15

Bobohawk pisze:Widzieliście wczorajszy odcinek?
nie
Bobohawk pisze:Nie było prawie nic o gejach, o seksie też praktycznie zero.
czyzby zmienia image :think: Po tym jak ogladalnosc drastycznie spada :think:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 11 cze 2007, 13:49

czyzby zmienia image Think Po tym jak ogladalnosc drastycznie spada Think

Być może, zresztą odnoszę wrażenie, że już nawet tamtejszej publiczności te żarty i docinki o seksie i gejach tak bardzo nie śmieszą. Ale dzieje się tak jak większość przewidywała, a mianowicie Wojewódzki wykorzystuje przesłuchanie przez ABW do sukcesu i popularności co wcale mnie nie dziwi.

P.S: We wczorajszym odcinku jakaś przedstawicielka płci żeńskiej nieźle piszczała przez cały program :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”