Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 06 sty 2005, 16:23
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 06 sty 2005, 18:51
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 18:56
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziaro » 06 sty 2005, 20:25
Nowaczek ty chyba wszystkich lubisz a podobno masz tylko 3 ulubione druzyny zdecyduj sie w koncuNowaczek pisze:Ja ich lubie troche.
Wogule ja mysle ze nie wygraja eredivision![]()
bo ich PSV I AJAX WYPRZEDZI!!!!!
TO jest moje zdanie
ziaro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 sty 2005, 20:39
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziaro » 06 sty 2005, 23:17
ziaro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 sty 2005, 11:52
PSV jest zespołem, który stale jest krytykowany za swoją grę. Po odejściu van Nistelrooya przyszedł z Partizana Belgrad Mateja Keżman.Mikusinski pisze:. Ale najbardziej w Holandii lubię PSV. Gra ładny efektowny futbol .
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 07 sty 2005, 14:35
Niewiem czy wiesz ale van Persie jest pilkarzem, ktoremu po udanych wystepach w pierwszym skladzie "woda sodowa" uderzyla do glowy i robil z siebie wielka gwiazdeczke i opuszczal treningi, zgadzam sie z tym co o nim napisales, ale moim zdaniem lepiej ze odszedl, bo ja za takimi zawodnikami nie przepadam. A na jego miejsce odrazu znalazl sie zmiennik czyli Romeo Castelen, ktory swietnie gra, wiec duza strata to nie bylaLoczek pisze:Odmienna sytuacja panuje w Rotterdamie. Znani zawodnicy jak np: Romeo Castelen, Dirk Kuyt, czy Salomon Kalou, stanowią trzon nie tylko jedenastki Feyenoordu, ale też w reprezentacjach swego kraju stanowią ważny puzel w całej układance. Tylko, że często udaje im się zawieść kibiców przegrywająć z potencjalnie słabiutkim zespołem. Szkoda, że sprzedano van Persiego do Arsenalu Londyn. Piłkarz ten był ulubieńcem publiczność ze względu na swoją zaciętość, waleczność i naprawdę nieprzeciętną technikę.
Które miejsce zajmie Feyenoord? To chyba pytanie retoryczne. W Eredivisie dochodzi co tydzień do niespodzianek ... Poczekamy, zobaczymy
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 16 sty 2005, 14:34
Tylko ze po odejsciu z feyenoordu jest skazany na lawke rezerwowych. I to zle, ze pilkarz ktory ma nieprzecietne umiejetnosci siedzi na lawce i oglada mecz z boku. Nie o to chodzi w pilce noznej. Kolejny zmarnowany talent.mimek pisze:Niewiem czy wiesz ale van Persie jest pilkarzem, ktoremu po udanych wystepach w pierwszym skladzie "woda sodowa" uderzyla do glowy i robil z siebie wielka gwiazdeczke i opuszczal treningi, zgadzam sie z tym co o nim napisales, ale moim zdaniem lepiej ze odszedl, bo ja za takimi zawodnikami nie przepadam. A na jego miejsce odrazu znalazl sie zmiennik czyli Romeo Castelen, ktory swietnie gra, wiec duza strata to nie bylaLoczek pisze:Odmienna sytuacja panuje w Rotterdamie. Znani zawodnicy jak np: Romeo Castelen, Dirk Kuyt, czy Salomon Kalou, stanowią trzon nie tylko jedenastki Feyenoordu, ale też w reprezentacjach swego kraju stanowią ważny puzel w całej układance. Tylko, że często udaje im się zawieść kibiców przegrywająć z potencjalnie słabiutkim zespołem. Szkoda, że sprzedano van Persiego do Arsenalu Londyn. Piłkarz ten był ulubieńcem publiczność ze względu na swoją zaciętość, waleczność i naprawdę nieprzeciętną technikę.
Które miejsce zajmie Feyenoord? To chyba pytanie retoryczne. W Eredivisie dochodzi co tydzień do niespodzianek ... Poczekamy, zobaczymy
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 20 sty 2005, 20:45
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 20 sty 2005, 22:27
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 21 sty 2005, 17:54
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 21 sty 2005, 20:21
W rotterdamie kibice ciagle kochaja dudka, w jakis wywiadzie jurek powiedzial ze jak przyjechal do rotterdamu to spotkal kibica ktory mial wytatulowana jego podobizne na ramieniu ,Mazi pisze:Feyenoord lubie o dziwo tak samo jak Ajax;] moze dlatego ze niejestem jakims wielkim fanem holenderskiej piłki...
szczegolnie sie interesowalem wynikami jak i stylem gry jak Dudek tu grał;] to byly piekne czasy...pewnie jesli by go zwolnili z The Reds to by wrocil do Rotterdamu
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 sty 2005, 20:42
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 23 sty 2005, 12:14
mimek
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio