Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 08 lip 2007, 19:34
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2007, 19:37
Stadion juz byl pusty - jedynie komisja UEFA z wlascicielami oceniala szkody - wiec albo ich wylapali albo wszytsko przenioslo sie na ulice - jakos nie wierze ze wylapali ich wsyztskichmyhalek_acm pisze:A zlapali juz ich czy nie po dopiero teraz rozpoczalem tak jakby ponowne sledzenie ''meczu'' po przerwie
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 lip 2007, 19:37
Wiem, że każdy przypadek jest rozpatrywany inaczej. Jestem pewny, że kara będzie surowsza. Pewnie ban na ten sezon i na następny to minimum.fieldy pisze:nie zmienia to faktu, ze to nei ma nic do rzeczy.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 lip 2007, 19:41
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 08 lip 2007, 19:43
Zico_FCI pisze:Wiem, że każdy przypadek jest rozpatrywany inaczej. Jestem pewny, że kara będzie surowsza. Pewnie ban na ten sezon i na następny to minimum.fieldy pisze:nie zmienia to faktu, ze to nei ma nic do rzeczy.
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 lip 2007, 20:32
Jarzinho pisze:Jakby co to na TVN24 prosto z Wilna dochodza wiadomości, że kibice wyszli na ulice... Crying or Very sad
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 08 lip 2007, 20:34
Zico_FCI pisze:Pewnie ban na ten sezon i na następny to minimum.
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 08 lip 2007, 20:36
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 08 lip 2007, 20:38
Nie mam nic przeciwko wykluczeniu Legii z pucharów. Obawiam sie tego, że oprócz Legii mogą to zrobić także z innymi naszymi klubami choć to byłoby chamskie. Oczywście słyszeliście o Heysel co tam się działo i można się spodziewać odpowiednich reakcji UEFA. Dobrze, że przynajmniej nikt nie zginął... na razie. Módlmy się teraz żeby Polsce nie kazali płacić za szkody bo będzie kaszana jakich mało. O EURO się nie martwmy, bo komu je dadzą? Włochom? Przecież tam jest gorzej niż tu.dzieciol pisze:Dokladnie, jak to okreslil dziennikarz enki, "walki z policja, tocza sie teraz w centrum Wilna..."
jakubbb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2007, 20:42
to raczej nie grozi, nie bedzie jakiesj zbiorowej karyjakubbb pisze:Nie mam nic przeciwko wykluczeniu Legii z pucharów. Obawiam sie tego, że oprócz Legii mogą to zrobić także z innymi naszymi klubami choć to byłoby chamskie.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 lip 2007, 21:00
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 lip 2007, 21:05
Wilna.Bonso pisze:Wiednia
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 08 lip 2007, 21:05
Bonso pisze:kochany Krzysiu Jarzyna
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 08 lip 2007, 21:06
Krzysztof Jarzyna pisze:Jest szansa, ze zaoraja stadion Legii na zawsze?
Faktycznie było by fajnie ale ONI wrócą zawsze wracają.Krzysztof Jarzyna pisze:Ewentualnie moze z tego Wilna nie wroca juz? Tez byloby fajnie.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 lip 2007, 21:07

cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio