Wszyscy wiedzą jakie piłki są dla niego dobre. Własnie takie o jakich piszesz, że ich nie dostanie bo brakuje zrozumienia. Oczywiscie nie znaczy to, ze bez tych pilek Henry nie zacznie strzelać w innych sytuacjach - po prostu bedzie mu trudniej [co za tym idzie - dłużej będzie to trwało] "zaskoczyć"Mentor pisze:Pytanie tylko jakie piłki są dla niego dobre
I tutaj jest niestety pies pogrzebany. Henry nie pasuje do stylu gry Barcy. Co z tego, ze jest jednym z lepszych graczy na świecie, skoro nie może swoich największych atutów wykorzystywac ? Troche nieciekawa sytuacja. Bo gdyby miał własnie te piłki na skrzydle, gdyby mógł grac, tak jak najbardziej lubi - to zapewne szybciej by się odblokował [czy tez złapał optymalną formę].Mentor pisze:Trudno też oczekiwać, że dostanie podanie po którym będzie w stanie wystartować ze skrzydła jak rakieta i wpaść z piłką w pole karne. Barcelona (szczególnie teraz) gra bardziej kombinacyjnie aniżeli szybko i to chyba niespecjalnie Francuzowi pasuje.
Nie widziałem wielu meczów z Henrym [w Barcie ... w Arsenalu ogadałem
Pisałeś wcześniej, że Titi ma dużą swobode na boisku [tak jak i reszta tej 4 wspaniałych
nie wiem, czy nie zamieszałem za bardzo, ale egzamin za 3 h i mam mętlik w głowie