Pary 1/8 finału Ligi Mistrzów - Strona 4

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 13:49

Axel Hammond pisze:
bagg pisze:
Axel Hammond pisze:Real Madryt - Juventus

Pojedynek dwóch nieudaczników: Luxemburgo i Capello. A także przereklamowanych grajków: Ronaldo, Figo, Zidane, Beckham, Owen kontra Nedved, Del Piero, Zambrotta. Juve wszystkie mecze wygrywa po 1:0, jednak w mecach z Realem zamuruje bramkę i będzie 2 razy po 0:0. Moim zdaniem będziemy świadkami najnudniejszego dwumeczu w historii LM.
Nie zgadzam się z Tobą. Czy np. Capello jest nieudacznikiem!! Zobacz ile on osiągnął z Milanem, Romą a ile jeszcze osiągnie z Juve to się niedługo przekonamy :twisted: I o ile Figo Beckham Owen są w tej chwili przereklamowani tak Nedved jest jednym z najlepszych pomocników(jeśli nie najlepszym) w Serie A a może i na całym Świecie, Zambrotta hmm zdecydowanie najwszechstronniejszy zawodnik w Serie A potrafi grać na pomocy i obronie po obu stronach boiska. Najlepszy lewy/ prawy obrońca Świata. :D i czy to będzie najnudniejszy dwumecz w historii LM. Zdecydowanie nie Real będzie się chciałe zemścić za 3:1 na Delle Alpi w LM 2002/2003 a Juve potrafi grać bardzo ładną piłke(w wielu spotkaniach Serie A to pokazało) I chociaż na chwilę obecną to Juve jest faworytem to i tak CZAS BOISKO POKAŻE WSZYSTKO
Nedved najlepszym pomocnikiem na świecie? Nie ośmieszaj się. Jest on głównym winowajcą tego, ze Juve nie zdobyło mistrzostwa w 2004 i nie zdobędzie w 2005. Zabrotta jest wszechstronny (tak się mówi), ponieważ nie nadaje się na żadną pozycję, więc gra gdzie popadnie.
To nie wina Nedveda Axelu!!! Właśnie że jest najlepszym pomocnikiem na świecie i te twoje komenatrze nic tego nie zmienią...

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 20 sty 2005, 14:26

Barcelona - Chelsea :arrow: 60-40
Milan - Manchester :arrow: 45-55
Bayern - Arsenal :arrow: 40-60
Real - Juve :arrow: 55-45
Liverpool - Bayer :arrow: 60-40
Inter - Porto5 :arrow: 65-35
PSV - Monaco :arrow: 40-60
Werder - Olymique :arrow: 55-45

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 20 sty 2005, 18:33

sirtomaszo pisze:
Axel Hammond pisze:
bagg pisze:
Nie zgadzam się z Tobą. Czy np. Capello jest nieudacznikiem!! Zobacz ile on osiągnął z Milanem, Romą a ile jeszcze osiągnie z Juve to się niedługo przekonamy :twisted: I o ile Figo Beckham Owen są w tej chwili przereklamowani tak Nedved jest jednym z najlepszych pomocników(jeśli nie najlepszym) w Serie A a może i na całym Świecie, Zambrotta hmm zdecydowanie najwszechstronniejszy zawodnik w Serie A potrafi grać na pomocy i obronie po obu stronach boiska. Najlepszy lewy/ prawy obrońca Świata. :D i czy to będzie najnudniejszy dwumecz w historii LM. Zdecydowanie nie Real będzie się chciałe zemścić za 3:1 na Delle Alpi w LM 2002/2003 a Juve potrafi grać bardzo ładną piłke(w wielu spotkaniach Serie A to pokazało) I chociaż na chwilę obecną to Juve jest faworytem to i tak CZAS BOISKO POKAŻE WSZYSTKO
Nedved najlepszym pomocnikiem na świecie? Nie ośmieszaj się. Jest on głównym winowajcą tego, ze Juve nie zdobyło mistrzostwa w 2004 i nie zdobędzie w 2005. Zabrotta jest wszechstronny (tak się mówi), ponieważ nie nadaje się na żadną pozycję, więc gra gdzie popadnie.
To nie wina Nedveda Axelu!!! Właśnie że jest najlepszym pomocnikiem na świecie i te twoje komenatrze nic tego nie zmienią...
@ Axel Hammond - wydaje mi się, że spieranie się z osobniekiem, który pisze "wlaśnie że jest najlepszym pomocnikiem i twoje komenatrze tego nie zmienią" mija się z celem - zaniechaj więc tego, to taka moja mala rada :wink: .

Po drugie, jeśli chodzi o Zambrottę, to mnie też niczym szczegolnym ten zawodnik nie imponuje - duża szybkość, nienajgorszy drybling (ale tylko, jak ma swój dzień) i totalny chaos - to czyni z niego pilkarza zwyklego, Analogiczny przyklad: Phillip Neville, Manchester United. Trener "Czerwonych Diablów" testowal go już na różnych pozycjach (od prawej obrony, po środek pola) i na żadnej mlodszy z braci Neville nie mógl się zadomowić. Moj wniosek nie jest taki, że jest to pilkarz uniwersalny - jest on po prostu za slaby na konkretną pozycję, więc spelnia rolę "zapchajdziury". A że rzadko jest kontuzjwany, spelnia swoją rolę wyśmienicie.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 sty 2005, 20:06

Betico pisze:
sirtomaszo pisze:
Axel Hammond pisze:
@ Axel Hammond - wydaje mi się, że spieranie się z osobniekiem, który pisze "wlaśnie że jest najlepszym pomocnikiem i twoje komenatrze tego nie zmienią" mija się z celem - zaniechaj więc tego, to taka moja mala rada :wink: .

Po drugie, jeśli chodzi o Zambrottę, to mnie też niczym szczegolnym ten zawodnik nie imponuje - duża szybkość, nienajgorszy drybling (ale tylko, jak ma swój dzień) i totalny chaos - to czyni z niego pilkarza zwyklego, Analogiczny przyklad: Phillip Neville, Manchester United. Trener "Czerwonych Diablów" testowal go już na różnych pozycjach (od prawej obrony, po środek pola) i na żadnej mlodszy z braci Neville nie mógl się zadomowić. Moj wniosek nie jest taki, że jest to pilkarz uniwersalny - jest on po prostu za slaby na konkretną pozycję, więc spelnia rolę "zapchajdziury". A że rzadko jest kontuzjwany, spelnia swoją rolę wyśmienicie.
moze byscie zaczeli pisac na temat

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sty 2005, 21:13

Axel Hammond pisze:
bagg pisze:
Axel Hammond pisze:Real Madryt - Juventus

Pojedynek dwóch nieudaczników: Luxemburgo i Capello. A także przereklamowanych grajków: Ronaldo, Figo, Zidane, Beckham, Owen kontra Nedved, Del Piero, Zambrotta. Juve wszystkie mecze wygrywa po 1:0, jednak w mecach z Realem zamuruje bramkę i będzie 2 razy po 0:0. Moim zdaniem będziemy świadkami najnudniejszego dwumeczu w historii LM.
Eh to jest Twoje zdanie i nie zamierzam go komentować. Moje zdanie jest inne i to między innymi różni człowieka od człowieka i to jest świetne i nie bedę się z Tobą kłócił bo możesz uważasz że Nedved jest beznadziejny a Zambrotta nie nadaję się na żadną pozycję. To jest Twoje zdanie lecz moje jest inne

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 sty 2005, 21:46

Barcelona - Chelsea 1 ładniej gra Barca
Milan - Manchester 1 ManU nielubie za bardzo, ale tez w ciemno nie stawiam
Bayern - Arsenal 1 jedno z dwóch złych, ale Bayern przewodzi w Bundeslidze, a Arsenal cos cienko jak na nich
Real - Juventus 1 bedzie zemsta]:>
Liverpool - Bayer 2 mimo wszystko Bayer gre efektowniej i efektywniej
Inter - Porto 1 moze sie wreszcie przelamia
PSV - Monaco 1 to juz nie to Monaco z poprzedniego sezonu
Werder - Olymique 1 odszedł Ailton, ale ma go kto zastapic i poradza soie

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 07 lut 2005, 13:05

Barcelona - Chelsea : mój typ: Chelsea. Według mnie to te ekipy powinny spotkać się w finale, ale cóż los tak chciał, że zagrają już teraz. Myślę, że decydująca w tym dwumeczu będzie strategia Mourinho.

Milan - Manchester mój typ: Milan. Rossoneri poradzą sobie z podopiecznymi Alexa Fergussona. Mają silniejszą drużynę.

Bayern - Arsenal mój typ: Arsenal. Bayern Monachium jest już silny tylko na papierze......

Real - Juventus mój typ: Real Myślę, że Capello nie da rady ograć Realu.

Liverpool - Bayer mój typ: Bayer. Wyrównana para, ale stawiam na Niemców.

Inter - Porto mój typ: Inter Porto niedawno zwolniło trenera. To już nie ta sama drużyna co w zeszłym sezonie, a Inter?? W Lidze MIstrzów radzą sobie znakomicie.

PSV - Monaco mój typ: Monaco. Francuzi są chyba poza zasięgiem Holendrów.

Werder - Olymique mój typ: Werder. Według mnie najsłabsza para. Myślę, że awansują solidni Bremeńczycy.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 lut 2005, 17:03

Barcelona - Chelsea : wygra ? the blues powod ?? geniusz Mourinho

Milan - Manchester : wygra ? Milan powod ?? maja shewe, jezeli jego nie bedzie to czeka ich porazka

Bayern - Arsenal : wygra ? Bayern ?? powod ?? licho wie tak czuje

Real - Juventus : wygra ? Real, zemsta, coraz ciekawsza i lepsza gra galactico !! juz SIE NIE MOGE DOCZEKAC !!!!!!!!!!!!

Liverpool - Bayer : wygra ? hmmm nie wiem, ale wydaje mi sie ze moze to byc teatr 2 aktorow: krzynowka i morientesa i albo jeden albo drugi poprowadzi swoj team do zwyciestwa

Inter - Porto : wygra ? Inter powod ?? swietna gra w lidze mistrzow, oraz ADRIANO !!

PSV - Monaco : wygra ? monaco z saviola na czele

Werder - Olymique : wygra ? Lyon juninho i reszta jeszcze pokarza ze francuska pilka moze sie liczyc :D

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 09 lut 2005, 17:27

Barcelona - Chelsea :arrow: Barcelona; Chelsea bez Robbena jest sporo słabsza(sporo meczów im wygrał), poza tym angielskim drużynom trudno się gra z hiszpańskimi

Milan - Manchester :arrow: Milan; twarda defensywa i bezlitosne kontry duetu Szeva & Crespo poradzą sobie z ManUtd

Bayern - Arsenal :arrow: Bayern; Arsenal słabo gra w CL od lat i myśle, że w tym roku będzie podobnie

Real - Juventus :arrow: Real; strzelą minimum 2 gole i jest pewne, że Juve tego nie odrobi

Liverpool - Bayer :arrow: Bayer; mają bardziej zgraną paczkę

Inter - Porto :arrow: Inter; to będzie formalnośc dla Adriano i spółki

PSV - Monaco :arrow: Monaco; mają większe doświadczenie i lepszą kadrę

Werder - Olymique :arrow: OL; są lepsi technicznie i maja większe doświadczenie

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 lut 2005, 17:56

Barcelona - Chelsea :arrow: Barcelona; angielskie druzyny zle graja z hiszpanskimi, chelsea nie strzela duzo bramek dobrym druzynom, bazuje na obronie, barca jak sie otrzasnie bedzie strzelac jak dawniej.

Milan - Manchester :arrow: Milan; sheva, mu jest bardzo nierowne, milan bardzo solidny, nie ma slabych punktow.

Bayern - Arsenal :arrow: Bayern; arsenal jest bezuzyteczny w europie jak angielska trojbolcowa wtyczka do kontaktu

Real - Juventus :arrow: chcialbym juve, ale to co ostatnio pokazuja wzbudza moje watpliwosci co do wyniku tej pary.

Liverpool - Bayer :arrow: liverpool, chcialbym, maja lepsza druzyne, ale mase kontuzji.

Inter - Porto :arrow: Inter; to będzie formalnośc dla Adriano i spółki

PSV - Monaco :arrow: psv, monaco w tym sezonie nie ma motywacji, slabsza kadra.

Werder - Olymique :arrow: OL; są lepsi technicznie i maja większe doświadczenie

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 09 lut 2005, 18:06

Barcelona - Chelsea :arrow: Mimo wszystko Chelsea.Przewagą ich to to, że rewanż grają na Stamford Bridge.Mają lepszą kadrę, nie narzekają na kontuzje.Barca...hmm...nie wiem, to będzie wielkie wydarzenie więc nic nie można zakładać przed meczem.Zadecyduje forma dnia.

Milan - Manchester :arrow: Tutaj liczę na ManU.Jeśli mądrze zagra na San Siro, to na OT będą faworytami i zwycięsko wyjdą z dwumeczu.RvN zrobi swoje z CR7 i Wazza.

Bayern - Arsenal :arrow: Arsenal ostatnio w dołku, nie wiem czy podbudują się na Baya, Bayern idzie jak burza w Niemczech.Na chwile obecna awans Baya.

Real - Juventus :arrow: Tutaj może być powtórka z sezonu 2001/2002.Liczę na Juve, jednak wg mnie na 60% przejdzie Real

Liverpool - Bayer :arrow: Bayer; mają bardziej zgraną pakę.

Inter - Porto :arrow: Inter; Wyższość grającego coraz lepiej niż na jesieni Interu nie podlega dyskusji.

PSV - Monaco :arrow: Tutaj nie wiem, wydaje mi się, że ASM.Jednak PSV pozytwnie się pokazało w tym sezonie w LM.

Werder - Olymique :arrow: Zdecydowanie Lyon.Są kompletniejszą drużyną, lepszą i grająca mądrą, ładną piłkę.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2005, 13:36 przez Uchi_UfFy, łącznie zmieniany 1 raz.

lukas70
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas70 » 09 lut 2005, 18:28

Barcelona - Chelsea - zdecydowanie Chelse . Geniusz Mourinho i bardzo siln kadra .Jedyny minus Brak RObbena !

Milan - Manchester -Milan bo to moja ulubiona drużyna ! A MAN UTD przegra z powodu Fergy'ego - on juz sie wypalil i powinien odejsc !

Bayern - Arsenal - Chyba jednak Bayern bo idzie im w tym sezonie bardzo dobrze a arsenal jak zawsze powinien zawiesc w LM

Real - Juventus - to chyba najciekawsza para W 1/8 finału ! Mysle ze jednak Real bo jest na fali wznoszącej w przeciwienstwie do Juve ! no a 2 powod to wspanialy Luxemburgo !

Liverpool - Bayer - Chyba Bayer bo to co robi liverpool z tak silna kadrą ( nawet pomimo kontuzji ) to żenada ! A zakupy przed sezonem byly ogromne !

Inter - Porto - Inter i zgadzam sie z przedmówcami to bedzie formalnosc !

PSV - Monaco - Chyba jednak Monaco ! z powodu swietnego trnera i niezlej kadry !

Werder - Olymique - bedzie wyrownany pojedynek ale chyba zwycięży Lyon ! Ogolnie dobry team , zgrany ,dobry trener i bogaty prezes !

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 09 lut 2005, 18:37

Barcelona-Chelsea 1
MU-Milan 2
Bayern-Arsenal 2
Real-Juventus 1
Liverpool-Bayern 1
Inter-Porto 2
PSV-Monaco 1
Werder-Lyon 2

Myślę ,że telewizja się wykarze i oglądniemy najlepsze mecze .?

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 21 lut 2005, 13:31

Mnie ciekawi tylko jedno czemu jutro transmitowany bedzie Liverpool-Bayer i jakie oni maja kryteria do pokazywania meczów.

Sa 2 szlagiery a oni uparczywie chca pokazywac Dudeczla :evil:

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”