Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 11 lis 2007, 16:53
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 11 lis 2007, 16:57
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 11 lis 2007, 17:04
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 07 sty 2008, 21:14
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Profesor_Futbol » 09 sty 2008, 21:42
Profesor_Futbol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 sty 2008, 21:50
Dostałeś słownik synonimów na gwiazdkę?Profesor_Futbol pisze:Liverpool to klub porażka, żenada, tragedia, karykatura, groteska, komizm. Nie wiem co tylu kibiców, fanów, w nim widzi. Tacy zawodnicy jak Peter Crouch, to już gorzej niż porażka, żenada, tragedia, karykatura, groteska, komizm. Wysoki jak wieża, sosna, dąb, strzelił nawet ładnych goli, ale jego ruchy, zachowanie, bieganie, na boisku doprowadzić mogą do szału. Pepe Reina wygląda jakby był jego dziadkiem przez tę łysinkę. Jedynym wartościowym, dobry, przebojowym zawodnikiem w ich składzie jest Fernando Torres i miejmy nadzieję, że długo tam miejsca nie zagrzeje, bo jego talent się zmarnuje.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Profesor_Futbol » 09 sty 2008, 21:53
Cris7 pisze:
Dostałeś słownik synonimów na gwiazdkę? Surprised
Profesor_Futbol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Profesor_Futbol » 09 sty 2008, 22:10
Profesor_Futbol pisze: proponuje się wyluzować i regulamin przeczytać zanim przystąpisz do dyskusji ... // fieldy
Profesor_Futbol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 12 sty 2008, 22:18
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 sty 2008, 23:20
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 sty 2008, 0:22
kapi88 pisze:Riise, Sissoko, Voronin, Kuyt, Crouch - tych panów to bym się należało pozbyć od razu, bez zbędnego rozważania.
mistyk pisze:Kewell, Benayoun, Kuyt, Crouch - z takimi zawodnikami nie da sie wygrywac pucharow, chyba ze ma sie duzo szczescia.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 13 sty 2008, 0:38
Jarzinho pisze:
Kewell jest dobrym zawodnikiem, nawet powiem świetnym, tylko wtedy kiedy jest zdorwy. Przecież teraz kiedy wrocił, grał naprawde świetnie. Benayoun także powinien być w skladzie, bo to niezły zawodnik i czasem sie przydaje.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 sty 2008, 0:42
mistyk pisze:Ja mam calkiem odmienne zdanie. Ani Kewell, ani Benayoun nie sa dla mnie dobrymi pilkarzami, nie mowiac juz ze sa swietnymi. Duzo bardziej cenie np. Babela. Zastanawiam sie tez, kiedy widzialem ostatnio dobry mecz Kewella, bo juz dawno temu.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 13 sty 2008, 9:58
Coś w tym jest. Jest jeszcze na szczęście Gerrard, który wiele razy asystował przy bramkach Torresa, choć nie ma na dzień dzisiejszy ustabilizowanej formy. Jest więc zagadką, czy przejdzie obok meczu, czy znowu zachwyci. Torres jest dla Liverpoolu już kluczowa postacią, na całe szczęście Benitez nie daje mu odpoczywac tak często jak innym (patrz: rotacja).Jarzinho pisze:Nie spodziwałem się że tak szybko podporzadkuje sobie Liverpooli i wyglda to tak jak w Ateltico jest tylko El Nino.
kapi88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sty 2008, 15:39
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio