Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 15 sty 2005, 22:14
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 16 sty 2005, 0:41
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 16 sty 2005, 12:04
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 16 sty 2005, 12:06
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nober » 22 sty 2005, 14:41
Nober
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 sty 2005, 20:37
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 20:45
mathiasek12 pisze:nie wiem czemu taki fajny temat zamarł?
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 sty 2005, 20:48
a próbowales gdzies?smitu pisze:mathiasek12 pisze:nie wiem czemu taki fajny temat zamarł?
hmmm tez racja, ja np. chcialbym gdzies pracowac ale nigdzie nie moge sie zalapac![]()
![]()
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 sty 2005, 20:50
To zacznij pisać newsy dla pilka.pl a może ktoś się Tobą zainteresujesmitu pisze:mathiasek12 pisze:nie wiem czemu taki fajny temat zamarł?
hmmm tez racja, ja np. chcialbym gdzies pracowac ale nigdzie nie moge sie zalapac![]()
![]()
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 sty 2005, 20:53
no dobry pomysl od czegos trzeba zaczac smituKotek pisze:To zacznij pisać newsy dla pilka.pl a może ktoś się Tobą zainteresujesmitu pisze:mathiasek12 pisze:nie wiem czemu taki fajny temat zamarł?
![]()
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 21:02
mathiasek12 pisze:no dobry pomysl od czegos trzeba zaczac smituKotek pisze:To zacznij pisać newsy dla pilka.pl a może ktoś się Tobą zainteresujesmitu pisze:
![]()
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 sty 2005, 21:05
mysle ze jak bedziesz sumiennie pracowac to cie wezma na redaktora przedladu sportowego i tempasmitu pisze:mathiasek12 pisze:no dobry pomysl od czegos trzeba zaczac smituKotek pisze:
To zacznij pisać newsy dla pilka.pl a może ktoś się Tobą zainteresuje
probowac probowalem na realmadryt.com, ale chyba za malo sie staralem, moze zaczne pisac newsymoze ktos zauwazy mnie takie malego chlopca, w czelusciach massmediow
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 21:07
mathiasek12 pisze:mysle ze jak bedziesz sumiennie pracowac to cie wezma na redaktora przedladu sportowego i tempasmitu pisze:mathiasek12 pisze:no dobry pomysl od czegos trzeba zaczac smitu
probowac probowalem na realmadryt.com, ale chyba za malo sie staralem, moze zaczne pisac newsymoze ktos zauwazy mnie takie malego chlopca, w czelusciach massmediow
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 sty 2005, 21:10
chyba nie tylko twoje kazdy by chcialsmitu pisze:mathiasek12 pisze:mysle ze jak bedziesz sumiennie pracowac to cie wezma na redaktora przedladu sportowego i tempasmitu pisze:
powiem ci ze byloby to spelnienie marzen
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 22 sty 2005, 21:15
Ale tych cytatówmathiasek12 pisze:chyba nie tylko twoje kazdy by chcialsmitu pisze:mathiasek12 pisze:mysle ze jak bedziesz sumiennie pracowac to cie wezma na redaktora przedladu sportowego i tempa
powiem ci ze byloby to spelnienie marzen
Liverpool
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio