Plebiscyt 2007 forumowiczów pilka.pl

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 29 gru 2007, 21:35

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - bez wahania mogę napisać, że Michał M
3. Najsłabsze ogniwo forum - Danielinho90
4. Najwiekszy piłkarski znawca - wielu by się znalazło, ale zawsze z wielką ciekawością czytam posty Corinthiansa
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - większość tych, których chciałam poznać to już poznałam. Zostało mi jeszcze dwóch ;) są to Yukasz i Franz
6. Największy dowcipniś - chyba Jarzyna...nie ma to jak dobry lans przez internet ;)
7. Najwiekszy agresor - nie znam :P
8. Największy dziwak - nie wiem ;)
9. Najlepszy mod - kurde...nie wiem :P nie chce, żeby wyglądało to na jakieś kolesiostwo :P, ale wybieram dwóch: piwus i fieldy
10. Najlepszy avatar - brylancik
11. Najlepszy podpis - Lowelas - doskonale pasuje ;)
12. Najciekawszy temat - AC Milan (zbiorczy)
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - oczywiście, że zlot ;)
14. Wyróżnienie - to czego nie można pominąć - dla Mentora, za organizacje zlotu oraz za to, że potrafi usnąć w każdym miejscu ;)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 29 gru 2007, 22:17

Chociaż przez dużą część roku tu nie zaglądałem to jednak zagłosuję. :wink:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Krzysztof Jarzyna, uważam że jego posty są najbardziej treściwe. Jednym zdaniem potrafi wyrazić więcej niż niektórzy w 10. Do tego ma trafne komentarze.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Michał M. Potrzebny był starszy użytkownik, który zawsze pisze na poziomie bez zbędnej napinki.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Nie będę wypisywał tu 12-latków, bo uważam, że nie zasługują, żeby umieszczać ich w takich kategoriach. Może jeszcze dorosną i zaczną pisać mądrzejsze rzeczy. Wg mnie najsłabsze ogniwo to wszyscy ci, którzy szukają tu tylko okazji do napinki i obrazy kogoś.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Mentor, chociaż pisze zbyt stronniczo ;) Także Fieldy, który o Arsenalu wie wszystko. Jak zaglądałem do działu "Polska" to tam też było dużo znawców, ale nie pamiętam nicków.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Mogę napisać kogo nie chciałbym poznać :wink:
6. Największy dowcipniś - W tym roku chyba nie było takiego prześmiewcy jak w poprzednich latach.
7. Najwiekszy agresor - Tylko raz w tym roku miałem okazję doświadczyć agresji na tym forum. Oczywiście ze strony clonera.
8. Największy dziwak - Posty rkoemana zapadły mi w pamięć :) .
9. Najlepszy mod - Wszyscy dobrze wykonywali robotę.
10. Najlepszy avatar - Jest oddzielny konkurs.
11. Najlepszy podpis - Żaden mi do głowy nie przychodzi.
12. Najciekawszy temat - Tematy, które dla mnie są najciekawsze cieszą się najmniejszym zainteresowaniem na forum. Ale najbardziej treściwe posty są w temacie Polityka, oraz NBA
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - Pogróżki od Herdka :lol:
14. Wyróżnienie - to czego nie można pominąć - To, że udało się Wam zorganizować zlot ;)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 gru 2007, 22:21

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) – Bask
3. Najsłabsze ogniwo forum - kaczy
4. Najwiekszy piłkarski znawca – Zaza
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać – Zaze i całą rodzine Rossonerich
6. Największy dowcipniś - Snipp_
7. Najwiekszy agresor- Snipp_
8. Największy dziwak - Cloner
9. Najlepszy mod – Babel
10. Najlepszy avatar - maestro a co :lol:
11. Najlepszy podpis – Daj mi klapsa na PW;)
12. Najciekawszy temat – AC Milan (zbiorczy)
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - Odejście Zazy :(
14. Wyróżnienie - to czego nie można pominąć - herdek :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 gru 2007, 12:22

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Bask
3. Najsłabsze ogniwo forum - ---
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Zaza
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - jest co najmniej kilka takich osób
6. Największy dowcipniś - Jarzyna
7. Najwiekszy agresor- prysznic z domku numer 10
8. Największy dziwak - ---
9. Najlepszy mod - Fieldy
10. Najlepszy avatar - ---
11. Najlepszy podpis - ---
12. Najciekawszy temat - Barcelona
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - zlot
14. Wyróżnienie - to czego nie można pominąć - wyróżnienie dla mojego telefonu, który obsługuje technologię Hala Definition i sam zmienia tapetę na święta.

arturo_
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arturo_ » 31 gru 2007, 0:06

Siędzę tu już jakiś czas, więc też sobie zagłosuje, a co:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - niestety nie będe oryginalny, fieldy za "całokształt twórczości" :)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - zdecydowanie najlepsze wrażenie robi Michał M., no i na dodatek Bawarczyk, więc wybór jest oczywisty :D
3. Najsłabsze ogniwo forum - Danielinho90, choć już go nie ma to jednak dał się zapamiętać :?
4. Najwiekszy piłkarski znawca - w każdej z lig jest ktoś naprawdę dobry, więc zagłosuje na Corinthiansa, bo jest jedynym, który zna się na piłce południowo-amerykańskiej, a na dodatek świetnie się zna :wink:
5.Forumowicz, którego chciałbyś poznać - skoro już mam wybrać jednego to niech będzie to Yukasz
6.Największy dowcipniś - Mentor, naprawdę często udaje mu się być zabawnym :lol:
7.Najwiekszy agresor- nie widzę tu takiego, więc głos idzie na... herdka :P
8.Największy dziwak - ciężki wybór, ale niech będzie cloner choć w pozytywnym znaczeniu
9.Najlepszy mod - fieldy, za to, że wkłada tyle pracy w działanie forum
10.Najlepszy avatar - miał być Pisakk, ale on jak na złość zmienił avatar :foch: , tak więc Berele Lewartow i jego Kasia :love:
11.Najlepszy podpis - Mao zostao
12.Najciekawszy temat - Wasze prywatne typy, ciekawy i pożyteczny :)
13.Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - zlot forumowiczów
14.Wyróżnienie - to czego nie można pominąć - awans na euro :]

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 gru 2007, 3:02

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)- Chłopaczek, już on wie za co :P za okazanie nalezytego szacunku Bayernowi po wygraniu dwumeczu w LM z nami :P poza tym ogólnie fajny koleś ;)
2. Debiut roku (Rookie Challenge )- nie ma co owijać w bawełnę, Michał M zdecydowanie przebija wszystkich, nie napina się bez potrzeby, ma sporą wiedzę o BL i co najważniejsze kibicuje Bayernowi :beer:
3. Najsłabsze ogniwo forum- obecnie nie widzę nikogo takiego :wink:
4. Najwiekszy piłkarski znawca- tutaj postawię pośmiertnie na Zazę :wink: wiedzę ma ogromną, nawet jak czasami nie umie wytłumaczyć dokładnie o co mu biega :P
5.Forumowicz, którego chciałbyś poznać- większość już poznałem, ale zostało ich jeszcze paru, szczególnie chciałbym poznać Krzysia Jarzynę, Michała, no i może Olsona, ale tego już i tak w miarę dobrze poznałem, ale niech ma swoje 5 minut, choć raz ktoś go wymieni :P
6.Największy dowcipniś- Jarzyna :] za całokształt, poza tym Berele i Mentos, ale głos idzie na Jarzynę
7.Najwiekszy agresor- tutaj zaglosuję na clonera, choć chyba dziwak mu bardziej pasuje :P
8.Największy dziwak- cloner i rkoeman wymiatają konkurencję :P, ale cloner jest już agresorem, wiec wystarczy mu tyle :P
9.Najlepszy mod- fieldy :wink:
10.Najlepszy avatar- Michał M :]
11.Najlepszy podpis - "Zajebiaszczo" ,"TW prysznic" :P
12.Najciekawszy temat- tematy o Barcelonie i Realu zwykle obfitują w ciekawość, ale głos idzie na temat o Bayernie :wink:
13.Co sie stao? - zlot :]
14.Wyróżnienie - to czego nie można pominąć- doniesienie pizzy przez Jarzynę i jego piękne akcja z wywaleniem się :P oraz przewrotka Mentosa, czyli 'symboliczny upadek Barcelony' :lol:

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 31 gru 2007, 12:59

Akarin pisze:no i może Olsona, ale tego już i tak w miarę dobrze poznałem, ale niech ma swoje 5 minut, choć raz ktoś go wymieni
Ha, Pisakk nominował mój avatar 8).

To może w tym roku i ja zagłosuję, bo w poprzednim jakoś mi się nie udało.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)- fieldy wszędzie go pełno, oczywiście w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu.
2. Debiut roku (Rookie Challenge )- Michał M Obrazek.
3. Najsłabsze ogniwo forum- nie będę nikomu robił przykrości w takim dniu.
4. Najwiekszy piłkarski znawca- Zaza, a z obecnych(?) z pewnością rkoeman :lol:.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać- dużo osób, na pierwszym miejscu kibice Bayernu, czyli Aka, Michał M i kilku jeszcze.
6. Największy dowcipniś- Pisakk, niech ma.
7. Najwiekszy agresor- brak
8. Największy dziwak- ta starsza część kibiców Barcelony tzn. rkoeman, Tymon_Deco_jagła etc.
9. Najlepszy mod- Babel.
10. Najlepszy avatar- odwdzięczę się Pisakkowi.
11. Najlepszy podpis- cytat z 'Mistrza i Małgorzaty,' widniejący w podpisie franza(?).
12. Najciekawszy temat- o Bayernie oczywiście.
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum- zlot chyba, a i odejście Zazy.
14. Wyróżnienie - to czego nie można pominąć- mały napływ pokemonów.

Podziękował.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 sty 2008, 17:37

Oj, coś mało osób głosowało w tym roku.

Brane pod uwage były tylko pierwsze odpowiedzi. Reszta do kosza :]

Oto wyniki:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
fieldy (20 głosów)
, Chłopaczek (5), Mentor, Jarzyna (3) piwus, bellus (2) futbolowa, Yukasz, RealFan, franz, Danielinho90, Diamen23, Zaza, Łukasz (1)

2. Debiut roku (Rookie Challenge )
Michał M (19)
, Bask (16), franz (2), cloner, Giggsy King, Danielinho90, Liam (1)

3. Najsłabsze ogniwo forum
kaczy (14)
, Danielinho (13), GPW, fieldy, Don Juan, pokemony i ludzie z głównej strony, cloner, jezzo, lisek_chz, Feniks, wszyscy napinacze (1)

4. Najwiekszy piłkarski znawca
Zaza (13)
, Corinthians (5), Mentor (4), rkoeman, fieldy (3), Kebab (2), lisek_chz, RealFan, Danielinho90, Sero, czeher (1)

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Jarzyna (7)
, Mentor (5), Yukasz, Zaza, piwus, franz, czeher, Chłopaczek (2), Piotrek, Duch, guru, nabijacz z turynu, ewa acm, bellus, Danielinho90, zlotowiczów, Sero, Snipp, kulekfcb, Akarin (1)

6. Największy dowcipniś
Jarzyna (20)
, Pisakk (7), Mentor (6), Snipp (3), cloner, piwus (2), Danielinho90, Berele (1)

7. Najwiekszy agresor
cloner (18 )
, rkoeman (4), Snipp, Sawyer (2), fieldy, metol, Cris7, Asteniu, herdek, Prysznic z domku nr 10, Jarzinho (1)

8. Największy dziwak
cloner (13)
, rkoeman (10), kaczy (2), futbolowa, Moofasa, Danielinho90, Bruno Banani, mistyk, fieldy, John Lennon, Babel, metol, Pisakk

9. Najlepszy mod
fieldy (16)
, Babel, piwus (9), Mentor (4)

10. Najlepszy avatar
Pisakk (4)
, Duch, maestro, fieldy (3), Snipp, Adekk, RealFan (2), franz, Moofasa, olson, Zico, Yay Toure, Bienias, Giggsy King, PiDi, Michał M, Bask, myhalek acm, Jarzinho, Orzeu, Cris7, brylancik, Berele (1)

11. Najlepszy podpis
Daj mi klapsa na PW (5)
, piwus, franz (4), kaczy, polonio polonio, kakaleka umysłowy (3), coco, Bundesliga To Nie Liga (2), futbolowa, fieldy, PiDi, RealFan, bienias, Danielinho90, Mentor, TW Prysznic, Lowelas, Duch, Zajebiaszczo (1)

12. Najciekawszy temat
Ogólna dyskusja o polityce (12)
, BPU, Złote Usta (4), Arsenal, Barcelona, Domek nr 10, AC Milan, Bayern (2), Forumowicz A-Z, Liverpool, NBA, jakie nowe filmy polecacie, rap, Peter Crouch, Skoki narciarskie, o włoskiej piłce, TS, Manchester United, Wasze Prywatne Typy (1)

13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum
Zlot (18 )
, odejście Zazy (9), herdek atakuje (6), rejestracja Danielinho (3), gala 2006 - złote usta, nieuzasadnione bany dla clonera, odejście kostka, reaktywacja TS (1)

14. Wyróżnienie - to czego nie można pominąć
Organizacja Zlotu [wyróżnienie dla Mentora] (18 )
, awans Polski na EURO 2008 (5), reaktywacja TS, herdek (3), rejestracja Danielinho90 (2), zniknięcie Zazy, Jarzinho, wybory parlamentarne i porażka PiS, organizacja Euro 2012, Łaga Czygi Czygi, Yukasz triumfuje w ZPB, telefon Mentora, Jarzna z pizzą na zlocie, mały napływ pokemonów (1)

gratulacje i ... dzięki za głosy.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 sty 2008, 19:15

fieldy pisze:3. Najsłabsze ogniwo forum
kaczy (14), Danielinho (13),

Widze że zacięta walka do ostatniej chwili się toczyła ;)

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 03 sty 2008, 15:36

Ale jednak wygrales a raczej przegrales Ty!! Dzieki za pozytwyne glosy w sensie ze te dobre konkurencje. mam nadzieje ze w przyszlum roku bedzie ich jeszcze wiecej a tych zlych konkurencji jeszcze mniej.Pozdrawiam wszystkich :)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 sty 2008, 19:29

W takim wypadku należałoby nieco pozmieniać przestarzałe i nieaktualne rangi...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 sty 2008, 21:28

Jakąś super na nowy rok poproszę :P

Zablokowany

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”