Plebiscyt 2007 forumowiczów pilka.pl

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 29 gru 2007, 22:17

Chociaż przez dużą część roku tu nie zaglądałem to jednak zagłosuję. :wink:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Krzysztof Jarzyna, uważam że jego posty są najbardziej treściwe. Jednym zdaniem potrafi wyrazić więcej niż niektórzy w 10. Do tego ma trafne komentarze.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Michał M. Potrzebny był starszy użytkownik, który zawsze pisze na poziomie bez zbędnej napinki.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Nie będę wypisywał tu 12-latków, bo uważam, że nie zasługują, żeby umieszczać ich w takich kategoriach. Może jeszcze dorosną i zaczną pisać mądrzejsze rzeczy. Wg mnie najsłabsze ogniwo to wszyscy ci, którzy szukają tu tylko okazji do napinki i obrazy kogoś.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Mentor, chociaż pisze zbyt stronniczo ;) Także Fieldy, który o Arsenalu wie wszystko. Jak zaglądałem do działu "Polska" to tam też było dużo znawców, ale nie pamiętam nicków.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Mogę napisać kogo nie chciałbym poznać :wink:
6. Największy dowcipniś - W tym roku chyba nie było takiego prześmiewcy jak w poprzednich latach.
7. Najwiekszy agresor - Tylko raz w tym roku miałem okazję doświadczyć agresji na tym forum. Oczywiście ze strony clonera.
8. Największy dziwak - Posty rkoemana zapadły mi w pamięć :) .
9. Najlepszy mod - Wszyscy dobrze wykonywali robotę.
10. Najlepszy avatar - Jest oddzielny konkurs.
11. Najlepszy podpis - Żaden mi do głowy nie przychodzi.
12. Najciekawszy temat - Tematy, które dla mnie są najciekawsze cieszą się najmniejszym zainteresowaniem na forum. Ale najbardziej treściwe posty są w temacie Polityka, oraz NBA
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - Pogróżki od Herdka :lol:
14. Wyróżnienie - to czego nie można pominąć - To, że udało się Wam zorganizować zlot ;)

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”