Oskary

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 25 lut 2008, 13:15

Zico_FCI pisze:"Pokuta" - siedem nominacji i jeden Oscar – widać, że ludzie poszli po rozum do głowy.
Nie wiem czemu tak cięgle krytykujesz ten film ale każdy ma swój gust więc ok. Co już pisałem mi się bardziej podobał niż zwycięzca 'To nie jest...' (sam tytuł można by nadać wieeelu innym filmom) a po prostu nie był aż tak powolny. Jak widziałem scenę jak killer na stacji benzynowej kładzie papierek po jakimś cukierku czy czymś i kamera pokazuje go (ten papierek i tylko papierek) przez kilka sekund to mysle że mozna to było pokazac inaczej. No ale stało się inaczej...

Co do samej transmisji to żal patrzeć na to co wyprawia TVP. Skoro w gazecie TVP jest napisane że będą transmitować Oscary to będą a nie tylko przejście po dywanie :angry2: No kuwa ile osób obchodzi jaką sukienkę założyła ta czy tamta aktorka? :heft: I jeszcze zaprosili do studia jakichś młotków od mody z których jeden chciał być fajny i do czarnego ubrania założył zielone buty :roll: Jeszcze podobała się im sukienka Tildy Swinton a moje pierwsze wrażenie było takie że zarzuciła na siebie czarne prześcieradło (ta wiem nie znam się) :P I gdyby nie jeden forumowy emigrant pewnie do teraz bym siedział i czekał na transmisję wręczenia oscarów :lol2: :roll:
Parodia :!: Za rok pewnie będzie sama transmisja z wręczenia oscarów bez przejścia po dywanie :zgon: I jak sami pompowali balonik z Wajdą to mogli już pokazać go jak idzie po dywanie ze swojej kamery nawet ustawionej gdzieś z boku jak nie mieli stanowiska w namiocie. Ktoś wie kogo Wajda zabrał ze sobą na ceremonię :?:
I w sumie dobrze się stało że Katyń nie dostał oscara bo jak teraz jest wielkie rozczarowanie to już sobie wyobrażam ten wybuch euforii gdyby go dostał :o - za film podejmujący bardzo ważny temat ale co najwyżej przeciętny i nuuudny :maruda:
TVP to DNO :mać:

Ja nie wiedziałem bo wykupienie to oczywista oczywistość a film mi się podobał :foch:
Ostatnio zmieniony 25 lut 2008, 13:33 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”