Feyenoord Rotterdam (zbiorczy) - Strona 3

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 30 sty 2005, 17:17

Ile Dirk Kuijt strzelił bramek w tym sezonie?? I co się dzieje z Labinotem Harbuzim??

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 30 sty 2005, 20:26

Dirk Kuijt strzelil 13 lub 14 (teraz juz nie pamietam) i jest pierwszy w klasyfikacji strzelcow, a z Harbuzim nic sie nie stalo, troche za mlody jest zeby grac a jak dorosnie to napewno szanse dostanie bo jest dobry
P.s Rom$on niepisz posta pod postem bo dostaniesz ostrzezenie

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

ahh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 30 sty 2005, 22:59

Ja tylko się coś zapytać chciałem, a mi się wcześniej zapomniało. Podoba mi się strasznie gra Salomona Kallou. Czemu go sprzedałeś w Football Managerze??

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 30 sty 2005, 23:02

Salomon Kalou jest na drugim miejscu w strzelcach w lidze holenderskiej, a w managerze nie sprzedalem go z tego co pamietam bo dawno juz nie gralem :wink: Ale w managerze zadko gra bo zlapal kontuzje dluga
pozdro
P.s widze ze interesujesz sie feyenoordem- masz u mnie plusa :D

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 30 sty 2005, 23:14

Ja od zawsze byłem fanem Feyenoord'u. Ten klub z zagranicznych jest u mnie na drugim miejscu zaraz za Liverpoolem. Mi się podobała gra Feyenoordu z tego sezonu co puchar UEFA zdobyli i tam wtedy atak marzeń był: van Hooijdonk - Tomasson. Jeszcze wtedy Smolarek wymiatał tam na lewej pomocy, a na prwej Ono. Na lewej obronie Rząsa grał, a na prawej Emerton czy Emerson (już nie pamiętam, o tego australijczyka z Blackburn mi chodzi). Na środku obrony van Wonderen i de Nojer. W pomocy jeszcze Paauwe. I van Hooijdonk tak bajecznie rzuty wolne wykonywał. Żaden bramkarz jeszcze nie obronił tego strzału. Ten van Hooijdonk to on wszędzie zadobry był: w Celticu więce bramek niż meczy, v Vitesse to samo, w Benfice kól strzelców, w Feyenoordzie też, w Nottingam Forrest strzelał więcej niż grał, teraz w Fenerbahce strzela od groma goli. Według mnie on jakby swojego czasu do realu trafił to zostałby okrzyknięty najlepszym napastnikiem na świecie. POzdro for all Feyenoord fans

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 0:25

Ja też miałem sentyment do tego klubu gdyż był to zawsze odkąd pamiętam "Polski klub".Teraz został już tylko 1 polak i ma marne szanse na ławkę rezerwowych...Ebi jeżeli dobrze pójdzie zostanie w BvB.Zawsze mi się podobał atmosfera na De Kuip.A finał Uefa 2002 to był miodek :)

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 0:30

NIe ma to jak strzały z wolnego van Hooijdonka!! Niech wraca do Feyenoordu!!

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 04 lut 2005, 21:56

Wspaniale Feyenoord, wracaja do gry 7-1 z De Graafschap oznacza ze feyenoord nie powiedzial ostatniego slowa i bedzie walczyl do konca :D BRAWO FEYENOORD ROTTERDAM
P.s Bramki strzelali 3xKuyt, 2x Lazovic, Castelen i Hofs

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 04 lut 2005, 21:59

mimek pisze:Wspaniale Feyenoord, wracaja do gry 7-1 z De Graafschap oznacza ze feyenoord nie powiedzial ostatniego slowa i bedzie walczyl do konca :D BRAWO FEYENOORD ROTTERDAM
P.s Bramki strzelali 3xKuyt, 2x Lazovic, Castelen i Hofs
Eeee nie ma się co podniecać ze zwycięstwa nad cienkimi Superfarmerami... :twisted:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 04 lut 2005, 22:28

Kotek pisze:Eeee nie ma się co podniecać ze zwycięstwa nad cienkimi Superfarmerami... :twisted:
Czyzby kibicow ajaxu oblecial strach :?: :wink: Teraz bojcie sie Feyenoordu, kazde zwyciestwo sie liczy zwlaszcza tak wysokie:D

Awatar użytkownika
Deni
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Deni » 05 lut 2005, 0:32

Jescze daleka droga Mimek przed wami żeby nawet się zbiżyć do nas ,ale jednak zwycięswto w takich rozmiarach nawet z słabeuszem zasługuje na uznanie.Gratki .

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 05 lut 2005, 1:20

Spoko by było jakby Feyenoord wkońcu wywalczył awans do Ligi Mistrzów.Kibicom się należy :wink: Szkoda, że taka strata do "eliminacji o LM".Ajax także nie ma za fajnie.5 pkt do Az :x Feyenoord powoli pnie się do góry i muszą być w pierwszej trójce przynajmniej :!: :twisted:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 05 lut 2005, 9:35

Uchi_UfFy pisze:Ajax także nie ma za fajnie.5 pkt do Az :x Feyenoord powoli pnie się do góry i muszą być w pierwszej trójce przynajmniej :!: :twisted:
Moim zdanie Az nie wytrzyma presji i spadnie poza podium, chyba nawet nie musze wam mowic kto na to miejsce wskoczy :wink:
zwycięswto w takich rozmiarach nawet z słabeuszem zasługuje na uznanie.Gratki
O widze ze nawet kibice Ajaxu pod wrazeniem :wink: :D
pozdro Deni :D

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

..

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 05 lut 2005, 13:57

Ja jestem ciekaw czy może van Hooijdonk kiedyś powróci, bo napewno przydałby się, nie?? a jak sobie radzi Ferne Snoyl na wyporzyczeniu??

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 lut 2005, 14:11

no super by bylo jakby hoojdonk powrocil ale to raczej nierealne

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”