Post Wyświetl pojedynczy post autor: krejzol » 29 maja 2008, 20:56
krejzol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krejzol » 05 cze 2008, 21:58
krejzol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 cze 2008, 16:39
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krejzol » 06 cze 2008, 17:06
Wiesz co, twoja ingnoracja mnie dobija. Nie możesz przyjąć do wiadomości, że człowiek chciał się podzielić z innymi swoją pracą. Nic nie wiem o jakiś punktach, nie ma żadnego konta na żadnym serwisie tego typu, a zamieściłem to tam, bo uważam, że jest najbardziej popularny (przynajmniej mi sie tak wydaje). Gdyby plik spełniał warunki tego forum, to bym wrzucił tutaj. P. S. Myślałem że się ludzie ucieszą, a przynajmniej merytorycznie skrytykują, a tu takie dyrdymały czytam...Martinho pisze:A ty punkciki na rapida nabijasz? Nie sciagac
krejzol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krowka_smieszka » 07 cze 2008, 16:01
krowka_smieszka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 cze 2008, 16:07
To polecam iść do okulisty.krowka_smieszka pisze:nie wiem jak to sciagnac... nie mam konta a jak mam wpisac kod to dostaje oczoplasu... po za tym wszyskie literki maja doczepione kotki
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krowka_smieszka » 07 cze 2008, 16:11
krowka_smieszka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 cze 2008, 16:13
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krejzol » 08 cze 2008, 0:03
Co ja ci mogę powiedzieć, obrażasz mnie jak tak mówisz, ale głową muru nie przebiję.Martinho pisze:krejzol dobra dobra kazdy sie tak tlumaczy. Wrzuc jeszcze moze kolejne nibyupdaty na rapida
krejzol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 cze 2008, 0:13
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krowka_smieszka » 08 cze 2008, 0:20
Magnum pisze:ak by mozna jeszcze bylo samemu modyfikowac to fajnie by bylo dodawac poszczegolne wyniki..
krowka_smieszka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 cze 2008, 0:29
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krejzol » 08 cze 2008, 0:34
Tak jak napisałem w pierwszym poście, robiłem to na początku na własny użytek, a dopiero potem postanowiłem się tym podzielić. Jeśli nie możesz modyfikować to proponuję ściągnąć wersje z 3 linku. Ta wersja jest pozbawiona chronienia hasłem. Poprzednie wersje są chronione hasłem z wyjątkiem tych komórek, które są do wypełnienia. To tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś zaczął edytować to co nie trzeba. Jednak po tym jak usłyszałem, że zwłaszcza na starych officach był problem, to pozbyłem się hasła.Magnum pisze:Niby fajnie zrobione, tylko nie rozumiem po co? Takich list jest wiele.. jak by mozna jeszcze bylo samemu modyfikowac to fajnie by bylo dodawac poszczegolne wyniki.. a tak to bez sensu troche.
krejzol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 cze 2008, 1:03
Magnum
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio