Podaj jakiś przykład, bo szukam, szukam i kurde znaleźć nie umiem.to co mają powiedzieć Niemcy, Francuzi czy Włosi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 cze 2008, 20:10
Podaj jakiś przykład, bo szukam, szukam i kurde znaleźć nie umiem.to co mają powiedzieć Niemcy, Francuzi czy Włosi
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 09 cze 2008, 20:31
Żartujesz chybaPodaj jakiś przykład, bo szukam, szukam i kurde znaleźć nie umiem.
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 cze 2008, 20:32
PubuśBubuś pisze:Francja- Wszyscy
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 cze 2008, 20:37
Podolski - od 2 roku zycia w NiemczechKlose, Podolski, swego czasu Asamoah
Mauro pochodzi z wloskiej rodziny, która wyemigrowała do Argentyny.Camoranesi
Patrice Evra - od 6 roku zycia we FrancjiFrancja- Wszyscy
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 09 cze 2008, 20:40
Nie czytaj jedynie ostatnich postów. Nie będę uzasadniał tuta:D tego, o czym mówiłem wcześniej.Martinho pisze:To ze ktos sie urodzil poza granicami danego kraju ktory reprezentuje to juz nie jest jego obywatelem?
Zwisa mi to, czy jestem popularny, czy nie. Po prostu dzielę się moimi przemyśleniami, tudzież opiniami.Martinho pisze: Widze ze chcesz blysnac na forum w kilku tematach ale roznie ci to wychodzi.
Powiedz, gdzie mi nie wyszło (w sensie, gdzie mówiłem/pisałem bzdury)Widze ze chcesz blysnac na forum w kilku tematach ale roznie ci to wychodzi.
PubuśBubuś
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 cze 2008, 21:54
tutaj.PubuśBubuś pisze:Powiedz, gdzie mi nie wyszło (w sensie, gdzie mówiłem/pisałem bzdury)
NIE CHODZILO MI O POPULARNOSCPubuśBubuś pisze:Zwisa mi to, czy jestem popularny, czy nie.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 cze 2008, 21:56
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 cze 2008, 21:57
Tylko nie kazdy pomiot z Brazylii jest dobrym graczem takim jak Roger. Co bylo z Pogonia?Babel pisze:skoro możemy sobie sprowadzić 20 piłkarzy z Brazylii
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 cze 2008, 22:03
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 cze 2008, 22:05
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 cze 2008, 22:44
Od 8 roku życia we Francji.ossy pisze:cloner, a Patrick Vieira?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 cze 2008, 23:01
Mozesz mi podac linka jako dowod? bylbym wdziecznycloner pisze:Od 8 roku życia we Francji.ossy pisze:cloner, a Patrick Vieira?
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 cze 2008, 23:04
Chyba jednak nie zrozumiałeś ironii albo nie chcesz udajesz, że nie rozumiesz. Nie jest normalne i moim zdaniem nie jest to dobre,aby Brazylijczyk, który od 2 lat mieszka w Polsce miał mnie reprezentować, grając w kadrze Polski. I kompletnie nie interesuje mnie czy to jest Roger, Edson, czy nawet Ronaldinho. Nie jestem przeciwny Rogerowi jako człowiekowi, ale sposobowi tworzenia reprezentacji i kpiny z polskiego prawa.Martinho pisze:Tylko nie kazdy pomiot z Brazylii jest dobrym graczem takim jak Roger. Co bylo z Pogonia?Babel pisze:skoro możemy sobie sprowadzić 20 piłkarzy z Brazylii
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 cze 2008, 23:05
http://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Vi ... rly_careerVieira's family moved to Dreux when he was aged 8
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio