Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 sie 2008, 19:36
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 02 sie 2008, 20:46
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 02 sie 2008, 21:40
http://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Pitroipadziki16 pisze:ak on sie nazywal?? Razz
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 sie 2008, 21:53
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 03 sie 2008, 0:13
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sie 2008, 0:51
Albo mi się wydaje albo niektórzy widzą to co chcą widzieć bo generalnie ja (i nie tylkomaestro pisze:Pod Frytką jest jeszcze Tiago.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 03 sie 2008, 1:28
a czym się objawiała jego przyzwoita gra? Najpierw należy odpowiedzieć sobie na pytanie, czego oczekujemy od takiego zawodnika, jak Tiago. To on powinien rozdzielać piłki w środku pola, powinien zaskoczyć obronę rywala jakimś niekonwencjonalnym, prostopadłym podaniem, tudzież przyładować z dystansu, podbiec z piłką parę kroków i nie mówie tu o jakiś rajdach z kosmosu ale ja nie widzę zupełnie u niego motywacji, chęci do gry, jakiejś piłkarskiej złości. Jego gra ogranicza się do oddania piłki najbliższemu zawodnikowi Juve, najczęściej do Sissoko lub obrońców, jeśli do przodu, to najczęściej niedokładnie, bo od niechcenia. Do tego koniecznie spuszczony wzrok i głupia, kamienna mina mówiąca 'a pocałujcie mnie wszyscy w dupę'. Jeszcze chyba nie widziałem sytuacji, żeby Tiago przebiegł z piłką 10-15metrów, a o jakiś dryblingach czy pojedynkach 1vs1 nie śmiem nawet marzyćTomusmc pisze:Albo mi się wydaje albo niektórzy widzą to co chcą widzieć
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sie 2008, 13:30
maestro pisze: Ile naprawdę dobrych meczy rozegrał Tiago w naszych barwach, po których można było śmiało i głośno powiedzieć 'Tiago zagrał naprawdę dobrze/Tiago się wyróżniał na boisku'? 2-3? Ja już do niego nie mam cierpliwości, skończyła się jakieś pół roku temu. Tiago nie zrobił absolutnie nic, by mnie do siebie przekonać.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sie 2008, 16:51
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 sie 2008, 16:53
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 03 sie 2008, 16:57
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 sie 2008, 16:59
Zico_FCI pisze:Kielon coś lubi swoich kosić. Z głową u niego w na pewno wszystko ok.?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 03 sie 2008, 17:00
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 03 sie 2008, 17:05
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gaudat » 03 sie 2008, 17:15
gaudat
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio