Siatkarze póki co tak od niechcenia grają z Egiptem.
Korzeniowski i Barańska w finałach, rekord Polski Barańskiej, ale dał jej dopiero 7 czas. To też pokazuje, jak świat poszedł do przodu.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2008, 7:19
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 sie 2008, 9:23
No przecież ja to tak bardziej z przekąsem pisałem, zresztą wystarczy, że rzucisz okiem na mojego avkaTam gdzie jej miejsce. Po tym co prezentowała słusznie nie dostała powołania. Nie może mieć pretensji do Bonnity. Takie przynajmniej jest moje zdanie. Bednarek to była najjaśniejsza postać naszej drużyny w GP.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 12 sie 2008, 10:39
gilardino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 12 sie 2008, 10:47
Nie skończyły się jeszcze ciężary, skoki do wody. Na obu arenach rywalizacji chińczycy dominują (nie jestem pewien ciężarów, ale w skokach do wody wszystkie złote medale powędrowały do gospodarzy). Więc nie sądzę by lekka atlatyka coś zmieniła. Przecież liczą się tylko złota. Jamajka, Bahamy, Rosja będą znacznie utrudniac Amerykanom zadanie. Jak dla mnie Chińczyków już nic nie zatrzyma.Michał M pisze:No dokładnieEbi pisze:Co do klasyfikacji medalowej to pewny jeszcze bym nie był. Nie ma przeciez jeszcze lekkiej atletyki a tam Amerykanie jak zwykle pewno natrzepią medali.Poza tym, jeszcze nie skończyło się pływanie, a tam USA jest raczej silniejsze niż Chiny (i też okazja do sporej ilości medali).
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 12 sie 2008, 11:09
gilardino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2008, 11:56
zdarza się, to tylko sport. Lepsi od niego w tym miejscu też popełniali błedy.gilardino pisze:Bieryt nie wytrzymal psychicznie...skąd ja to znam
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 12 sie 2008, 12:44
Z poprzednich igrzyskfieldy pisze: zdarza się, to tylko sport. Lepsi od niego w tym miejscu też popełniali błedy.
no i skąd to znasz? może byś coś więcej napisał ?
gilardino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 12 sie 2008, 12:49
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 sie 2008, 12:49
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maruti » 12 sie 2008, 13:14
Do tego 4 zlote i zapewne 4 srebrne medale dla Chinczykow w tenisa stolowego. A lekkoatletyka to wcale nie az taka silna strona Amerykanow co kiedys...bellus pisze:Nie skończyły się jeszcze ciężary, skoki do wody. Na obu arenach rywalizacji chińczycy dominują (nie jestem pewien ciężarów, ale w skokach do wody wszystkie złote medale powędrowały do gospodarzy). Więc nie sądzę by lekka atlatyka coś zmieniła. Przecież liczą się tylko złota. Jamajka, Bahamy, Rosja będą znacznie utrudniac Amerykanom zadanie. Jak dla mnie Chińczyków już nic nie zatrzyma.
maruti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 sie 2008, 13:28
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 12 sie 2008, 13:29
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maruti » 12 sie 2008, 13:39
maruti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 sie 2008, 14:06
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2008, 14:11
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited