Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 lut 2005, 17:46
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 lut 2005, 17:54
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 lut 2005, 18:46
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 lut 2005, 18:46
zawdi Ty masz 13 lat cos mi się niechce wierzyćzawdi pisze:aaa, jeszcze jedno, tam pisza zeby miec przynajmniej 15 lat. ja mam dopiero 13, ale pani od matematyki mowi, ze jestem bardzo inteligentny jak na swoj wiek (i chce mnie wyslac na olimpiade matematyczna![]()
). jak myslisz, bellus, nie popsuje zabawy?
w temacie: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=1301&start=0zawdi pisze:ja najbardziej nie lubie sieci komputerowe I i baz danych. a lubie analize matematyczna i C++
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 23 lut 2005, 22:36
Paszti
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 27 lut 2005, 11:44
jak najwięcej czytać o swoim kraju, wszystko co ci wpadnie w ręcePasztet pisze:mam Szwecjeale nie wiem co dalej
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 lut 2005, 4:52
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 28 lut 2005, 7:49
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 lut 2005, 15:18
szybko raczej... ja na przydzielenie mi Libii czekalem mniej niz 12 h, to poprostu zalezy kiedy moderator zerknie na strone i przyzna kraje.Loczek pisze:Wlasnie zapisalem się. Czekam na odpowiedź. Tym bardziej ze bede pisal mature z WOS-u to mi sie przydadza informacje:) A jak wyslalem zgloszenie to kiedy otrzymam odpowiedz? Wybralem Meksyk lub Slowenię
Generalnie ja gralem Sudanem u Paula i delikatnie mowiąc zdecydowalem się na mocno kontrowersyjny krok - pomoc Chińczyków (oj była jatka)bellus, zapodaj pare linkow do innych dyplomacji, poczytam troche
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 28 lut 2005, 19:23
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 04 mar 2005, 19:07
1. nie mam linków do Brazylii bo tym krajem nie było mi dane jeszcze grać, nie uznałem jeszcze ze jestem natyle dobry by grać tak silnym krajem. (Grać Krajem Kawy to tak jakby grać Francją, czy Niemcami, w takim sammym stopniu moderuja sytuaje w swoich regionach swiata)mathiasek12 pisze:zapodasz mi cos bellus o brazyli?bardzo cie prosze
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 11 sty 2007, 3:07
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 11 sty 2007, 16:09
internista1908

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 11 sty 2007, 16:22
bellus
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio