Tak, do ciebie, a widzisz cholerka, tu jakiegos innego jageta?jaget pisze:To było do mnie ???BUNCH pisze: jaget - tak, "uczeń szatana" to horror, nie? Puknij sie w pałe.
Jak tak to sie weś se sznurek i ..... sie w murek![]()
RFJARE
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 05 mar 2005, 20:56
Tak, do ciebie, a widzisz cholerka, tu jakiegos innego jageta?jaget pisze:To było do mnie ???BUNCH pisze: jaget - tak, "uczeń szatana" to horror, nie? Puknij sie w pałe.
RFJARE
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 05 mar 2005, 20:59
Ciekae bunch cikaweBUNCH pisze:Tak, do ciebie, a widzisz cholerka, tu jakiegos innego jageta?jaget pisze:To było do mnie ???BUNCH pisze: jaget - tak, "uczeń szatana" to horror, nie? Puknij sie w pałe.
RFJARE
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 05 mar 2005, 23:30
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 mar 2005, 23:49
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 06 mar 2005, 0:11
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 mar 2005, 1:02
Przeciez ten film był dennyjaget pisze:Droga bez powrotukoniecznie w nocy przy zgaszonym świetle
Film opowiada o młodym kolesiu co zkręcili z autostrady w boczną droge bo chciał ominąć duże korki i spotakał młodą grupke ludzie co złapali kapcia w lesie gdzie żądzi grupa 3 brzydkich panów.....akcja sie będzie toczyć
Polecam
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 06 mar 2005, 9:13
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 06 mar 2005, 11:08
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 06 mar 2005, 11:35
Gra jest naprawde swietnaBUNCH pisze:'Final Destination' to nie horror.
ALE szykuje się czad, ma wyjść film Silent Hill, osobiście nie grałem, ale po opiniach na temat gry, to film oże być niezły.
www.filmweb.pl
Jesus;p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 mar 2005, 13:24
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 mar 2005, 13:26
Według mnie ten film miał nazwę "Zły skręt" -- oryginalna nazwa "Bad turn"....Tomusmc pisze:Przeciez ten film był dennyjaget pisze:Droga bez powrotukoniecznie w nocy przy zgaszonym świetle
Film opowiada o młodym kolesiu co zkręcili z autostrady w boczną droge bo chciał ominąć duże korki i spotakał młodą grupke ludzie co złapali kapcia w lesie gdzie żądzi grupa 3 brzydkich panów.....akcja sie będzie toczyć
Polecampare fajnych momentów, a ta trójka w ogóle nie pasuje
najbardziej denerwuje ten co drze pysk przez cały film
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 mar 2005, 13:44
Film się nazywał "Wrong Turn", a tłumaczenie polskie "Droga bez powrotu"RoRo pisze:Według mnie ten film miał nazwę "Zły skręt" -- oryginalna nazwa "Bad turn"....Tomusmc pisze:Przeciez ten film był dennyjaget pisze:Droga bez powrotukoniecznie w nocy przy zgaszonym świetle
Polecampare fajnych momentów, a ta trójka w ogóle nie pasuje
najbardziej denerwuje ten co drze pysk przez cały film
Tak tylko chciałem...![]()
![]()
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 mar 2005, 9:35
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 13 mar 2005, 11:42
Nie no nie od 18 , zeby mi jeszcze rok zostal nie no odpada, chociaz moze i lepiej bym zalamanie nerwowego dostalserek408 pisze:Ostatnio na swiatlo dzienne wyjrzal nowy horror zwany "Remisy Interu" film naprawde dlugi i straszny (szczegolnie dla jednej z grup ludzi) UWAGA film od +18 lat
sly_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 mar 2005, 0:28

petru
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio