Pary 1/8 finału Ligi Mistrzów - Strona 7

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Zablokowany
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 mar 2005, 21:55

Ja chciałbym aby pary ćwierćfinałowe wyglądały następująco:
Chelsea - Liverpool :arrow: takie spotkanie byłoby ciekawe i jakoś mam takie wrażenie, że Liverpool mógłby (przy huraganowych wiatrach, nagłym paraliżu Cecha, porwaniu Mourinho przez UFO i sporym szczęściu) pokusić się o sprawienie niespodzianki czyli wyeliminowaniu Chelsea. Mimo, że Liverpool jest zdecydowanie słabszy to grywał już z Chelsea i nie radził sobie tak źle wcale. (ten mecz obejrzałbym we środę)
Inter (jeśli awansuje) - Lyon :arrow: chciałbym aby Francuzi pokazali, że potrafią grać naprawdę dobrze i to nie jest przypadek, że zaszli tak daleko już. Ponadto Inter gra padaczkę w tej LM i ktoś powinien ich wyeliminować a Lyon niech trochę jeszcze namiesza :)
Juventus - PSV :arrow: Holendrom już starczy tej LM w tym sezonie a Juve mogłoby przejść dalej i w półfinale zmierzyć się z Chelsea.
Milan - Bayern :arrow: byłby ciekawy mecz w którym Bayern przy dobrej grze mógłby godnie stawić czoła Milanowi. Nie przepadam ani z jedną ani z drugą drużyną ale to chyba Milan miałby większe szanse z Chelsea w finale a taki właśnie finał przewiduje. Po pokonaniu Bawarczyków Milan musiałby już tylko zakończyć karierę Lyonu. (ten mecz obejrzałbym we wtorek)

Ciekawe jak potoczy się losowanie. Nie chciałbym widzieć w finale jakiegoś PSV. No i czekam jeszcze na wynik konfrontacji Inter - Porto.
Ostatnio zmieniony 11 mar 2005, 22:14 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 mar 2005, 22:09

Niggaz pisze:Ja chciałbym aby pary ćwierćfinałowe wyglądały następująco:
Chelsea - Liverpool :arrow: takie derby Londyny
Jakie derby Londynu??? Skoro oba te kluby są z innych miast. :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 mar 2005, 22:13

O qr.... co ja dałem :roll: :lol:
Masz racje oczywiście kama_reda ale tak czy inaczej widziałbym obydwie drużyny w jednej parze. A posta zaraz poprawię bo za duża polewa z tego jest :wink:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 11 mar 2005, 22:22

kama_reda pisze:
Niggaz pisze:Ja chciałbym aby pary ćwierćfinałowe wyglądały następująco:
Chelsea - Liverpool :arrow: takie derby Londyny
Jakie derby Londynu??? Skoro oba te kluby są z innych miast. :wink:
Takie derby Anglii :)

Tak na marginesie myśle że Liverpool to byłby jeden z nieiwelu przeciwników z którymi Chelsea mogłaby mieć preblemy. Ze względu na to że obydowje grają w Ptremiership dobrze sieznajai wmiarę podobnym stylem grają.

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”