Znamy pary 1/4 Ligi Mistrzów !!!

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Znamy pary 1/4 Ligi Mistrzów !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 18 mar 2005, 12:19

1/4 finału:
QF 1. Liverpool : Juventus :)
QF 2. AC Milan : Inter :!: :!: :!:
QF 3. Lyon : PSV
QF 4. Chelsea : Bayern

1/2 finału:
1. Zwycięzca QF 4 : Zwyciezca QF 1
2. Zwyciezca QF 2 : Zwyciezca QF 2

Moim zdaniem dobre losowanie. Napewna beda wielkie emocje zwlaszcza w Mediolanie :D Nie pozostaje mi nic innego jak powiedziec:

FORZA JUVE !!! :)

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 18 mar 2005, 12:22

Losowanie takie sobie jak dla mnie to szkoda że jeden zespół włoski napewno odpadnie.
Ale i tak wierze w włoski finał.
FORZA CALCIO, FORZA SERIE A

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: Znamy pary 1/4 Ligi Mistrzów !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 mar 2005, 12:30

vilden pisze:1/4 finału:
QF 1. Liverpool : Juventus :)
QF 2. AC Milan : Inter :!: :!: :!:
QF 3. Lyon : PSV
QF 4. Chelsea : Bayern

jak dla mnie te pary to juz nawet nie taki sam poziom jaki byl w poprzednim etapie :? z tych par tylko w jednym szykuja sie emocje, reszta bedzie pewno jednostronnym pojedynkiem, cieszy mnie para Chelsea : Bayern - mam nadzieje ze znow dojdzie do pogromu niemieckiej pilki co jest bardzo mozliwe (powrot Robenna:D :) ):P dobre jest tez to ze prawdopodobnie wedlug mnie odpadnie slaby juventus i milan ktory rownierz nie jest na tyle silny by sprostac rozchulanemu w lidze mistrzow interowi, bedzie slodka zemsta za derby mediolanu oraz za polfinal nie dawny :D po za tym kolejnym plusem odpadniecia 2 druzyn wloskich bedza wieksze emocje w kolejnym etapie, poniewaz Lyon (mam nadzieje ze przejdzie) prezentuje bardzo ofensywna pilke, Liverpool prezentuje hiszpanski styl gry, a chelsea to najlepsza druzyna na swiecie no i Inter ktory jeszcze w lidze mistrzow nie przegral :D polfinaly moga byc ciekawe :D, poza tym jezeli dojdzie do takich roztrzygniec o jakich mowie bedzie mialo miejsce jedno swietne spotkanie :P derby angli :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 mar 2005, 12:47

Pewnie Inter-Milan w TVP puszcza :)

Inter-Milan 55%-45%
Chelsea-Bayern 75%-25%
Lyon-Psv 60%-40%
Liverpool-Juventus 49%-51%

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 18 mar 2005, 13:02

Milan - Inter para jak 2 lata temu w cwiercfinale kiedy Milan zdobywał Puchar Europy. MOze teraz będzie podobni 8)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 mar 2005, 13:05

TO NIE BĘDZIE MECZ ZEBY SIE PODOBAĆ - TO PIERDOL.... HIT DWA SŁOWA: ŚWIETA WOJNA ......

SZTUKA ZA SZTUKĄ - ZA SZTUKA SZTUKA TO SA DERBY I WAM SIE NIE UDA :twisted: jak w ostatnim czasie ....

-- oczywiście nie bieżcie tego za bardzo do ciebie bo ciesze się :D poprostu to jednak jest to

**CZAS I BOSIKO POKAŻE WSZYSTKO* ale ja sądze że Milan - Juve - Lyon i Bayern zagraja dalej ---- Chelsea nie bo roztanie "skrzywdzona" dziwny to wyglada ale czuje że tak bedzie ......

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 18 mar 2005, 13:17

wojna wojną, ale myśle, że derby Mediolanu będą nudne jak w większości przypadkach, ostre ataki Interu i kontry Milanu, moim zdaniem najciekawszy mecz to Liverpool vs Juve

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 mar 2005, 13:25

Jesli juz mialyby byc nudne to za sprawa Milanu bo Inter gra bardzo OFENSYWNIE w tym sezonie. Ale i tak wiem swoje i mam nadzieje ze Inter i Milan zagraja najlepsza pilke :D

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 mar 2005, 13:41

Jak dla kogoś pojednyk derbowe są nudne to proponuje szachy ....... bo o piłce za dużo chyba nie wie ... A jak stare hasło mówi "Defensywa część tej pieknej gry" :roll:

qczak o derbach Barcelony nie wspomne bo oni tam nie mogą powiedzieć tak do końca " Świeta Wojna " jak w Mediolanie - Liverpool - Londynie - Rzymie czy Krakowie. To jest najlepsze że zawsze derby powodują pewne rzeczy !!!!

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**

**FORZA GRANDE MILAN**
**CAMPIONE D`ITALIA**

Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 18 mar 2005, 13:47

Dokladnie. Pojedynek Milan - Inter nie moze byc nudny. To sa WIELKIE DERBY w ktorych spotkaja sie jedne z najlepszych klubow na swiecie. Jak o takim pojedynku mozna powiedziec, ze bedzie nudny ?! Mecz to nie tylko boisko, ale i cala otoczka towarzyszaca kazdemu spotkaniu, a chyba nie trzeba nikogo przekonywac jakie napiecie bedzie towarzyszyc temu pojedynkowi. Mnie najbardziej interesuje oczywiscie Juve - Liverpool jednak nie przeszkadza mi to w stwierdzeniu ze to wlasnie derby mediolanu to jest absolutny szlagier 1/4 finalu

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 mar 2005, 13:51

Ja nie mam watpliwosci , ze to bedzie wielki mecz. A ci ktorzy mysla inaczej to juz ich sprawa

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 mar 2005, 13:54

Po losowaniu jestem nawet zadowolony :lol:
Juve trafiło nawet dobrze bo nie chciałem zeby wylosowali zespół z mediolanu :lol:
a co do derbów w tej rundzie to cos mi sie wydaje ze w pierwszym meczu milan bedzie grał tak zeby nie stracic gola a rewanz uzalezniony bedzie od pierwszego spotkania :!:
licze tez ze bayern pokona chelsea !!
ale jak bedzie przekonamy sie niedługo :!:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 18 mar 2005, 13:54

Najciekawszy mecz to bedzie Chelsea - Bayern i AC Milan - Inter :!:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 mar 2005, 14:08

Jestem zadowolony z losowania. Chciałem aby Juve trafiło na Chelsea albo Liverpool (ze względu na Dudka) no i się udało. Ciekawi mnie także mecz Milan - Inter. Jedna z włoskich drużyn odpadnie i troche szkoda, że te drużyny spotkały się w 1/4 finału. W tej konfronatcji raczej wygra Inter, który w LM gra na bardzo dobry poziomie. Do meczów jeszcze troche czasu zostało więc forma Milanu może się ustatkować. Ciekawi mnie tylko jedna rzecz, a mianowicie czy Dudek powstrzyma Juventus? to się okaże

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 mar 2005, 14:20

Czy sa piekniejsze mecze niz DERBY? i to jeszcze w LM :D

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”