Techno, House,Dance ... - Strona 2

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Betico
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 14:57

Oglaszam wszem i wobec, ze najlepsza elektroniczna muzyka jest w tej chwili drum&bass. Wszyscz, kotrzy slyszeli lub im sie podoba, to potwierdza, cala reszte odsylam do na strone www.breakbeat.co.uk - tam znajdziecie wszystko, co moze wam pomoc w poznaniu tej wspanialej muzyki industrialnego XXI wieku.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 21 sty 2005, 15:23

Betico pisze:Oglaszam wszem i wobec, ze najlepsza elektroniczna muzyka jest w tej chwili drum&bass. Wszyscz, kotrzy slyszeli lub im sie podoba, to potwierdza, cala reszte odsylam do na strone www.breakbeat.co.uk - tam znajdziecie wszystko, co moze wam pomoc w poznaniu tej wspanialej muzyki industrialnego XXI wieku.
tym razem nie polemika. zgadzam sie calkowicie, z tego rodzaju muzy to tylko drumy

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 15:26

zawdi pisze:
Betico pisze:Oglaszam wszem i wobec, ze najlepsza elektroniczna muzyka jest w tej chwili drum&bass. Wszyscz, kotrzy slyszeli lub im sie podoba, to potwierdza, cala reszte odsylam do na strone www.breakbeat.co.uk - tam znajdziecie wszystko, co moze wam pomoc w poznaniu tej wspanialej muzyki industrialnego XXI wieku.
tym razem nie polemika. zgadzam sie calkowicie, z tego rodzaju muzy to tylko drumy

tiaaaaaaaa a powiedzcie mi co jest takiego dobrego w tej muzyce, szczerze nie rozumiem jak mozna to lubic, lubie muzyka elektr ale nie drumy, co jest w tym takiego ze ludzie to lubia ??

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 21 sty 2005, 15:59

Tylko TECHNO!!! W techno jest coś niesamowitego...
Te super dudnienie... ta moc która wypływa z głośników...
Coś nie do opisania...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 16:01

sirtomaszo pisze:Tylko TECHNO!!! W techno jest coś niesamowitego...
Te super dudnienie... ta moc która wypływa z głośników...
Coś nie do opisania...

czy tym postem chciales odp na moje pytanie ?? jezeli tak to jestes chyba slepy jezeli nie to widze kolejny ambitny post w twoim wykonaniu

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 21 sty 2005, 16:01

No jest grupa która lubi tego rodzaju muzyke Drum'n'bass lub minimal, czy dawniej Boston Techno. Jest ona ultra mocna i powoduje że w człowieku rodzi sie energia:]
Jak ktoś był na Mayday 2004 to wie o co chodzi tam przeważał ten rodzaj muzyki technicznej.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 16:04

Zwibel pisze:No jest grupa która lubi tego rodzaju muzyke Drum'n'bass lub minimal, czy dawniej Boston Techno. Jest ona ultra mocna i powoduje że w człowieku rodzi sie energia:]
Jak ktoś był na Mayday 2004 to wie o co chodzi tam przeważał ten rodzaj muzyki technicznej.

energia ? mnie przy takiej muzie na imprezach zbiera sie na wymioty, a najbardziej podoba mi sie jak ludzie przy tym tancza :D hahaha hmmm no ale ktos moze to lubic, mimo ze tego nie pojmuje :?

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 21 sty 2005, 16:57

Ja cie Smitu rozumiem.
Każdy słucha i bawi sie najlepiej przy tej muzyce która mu siż podoba.
Każdy ma swój gust i myśle że nie ma sensu spierać się o to która muzyka jest lepsza.

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 17:41

smitu pisze:
zawdi pisze:

tiaaaaaaaa a powiedzcie mi co jest takiego dobrego w tej muzyce, szczerze nie rozumiem jak mozna to lubic, lubie muzyka elektr ale nie drumy, co jest w tym takiego ze ludzie to lubia ??
Jeszcze przed tym postem, mialem o Tobie wyższe mniemanie, jednak teraz sytuacja odwrocila sie o 180 stopni. I to nie z powodu, ze nie ubisz dnb, tylko że piszesz post typu "jak można coś takiego lubić". to teraz ja się spytam: "jak można pisać takie idiotzmy, bo szczerze tego nie rozumiem?"
Pomyśl dwa razy, zanim coś napiszesz. Tym bardziej, że sam napisales, że lubisz elektonike, wiec powinieneś być bardziej tolerancyjnym. No, ale co czlowiek , to opnia...tylko czasem niepotrzebna.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 04 lut 2005, 10:16

ma ktoś linka do remixu Zok Zok ??

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 lut 2005, 12:47

Betico pisze:
smitu pisze:
zawdi pisze:

Jeszcze przed tym postem, mialem o Tobie wyższe mniemanie, jednak teraz sytuacja odwrocila sie o 180 stopni. I to nie z powodu, ze nie ubisz dnb, tylko że piszesz post typu "jak można coś takiego lubić". to teraz ja się spytam: "jak można pisać takie idiotzmy, bo szczerze tego nie rozumiem?"
Pomyśl dwa razy, zanim coś napiszesz. Tym bardziej, że sam napisales, że lubisz elektonike, wiec powinieneś być bardziej tolerancyjnym. No, ale co czlowiek , to opnia...tylko czasem niepotrzebna.

czy nie potrzebna, nie uwazam, lubie elektronike ale nie taka ktora wywoluje u mnie oczoplas polaczony z bolem glowy dudnieniem wnetrznosci ciala i wymiotami ... tolerancyjny ogolnie jest ale tylko do czegos co rozumiem a sluchania i podniecania sie taka muzyka nie rozumiem sorry :? napisalem jak mozna czegos takiego nie lubic bo jest to dla mnie paranolmalne wrec, z reszta jak napisales co czlowiek to opinia :? :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 26 mar 2005, 20:16

Osobiscie polecam utwory dj'a Tiesto- koleś wymiata :D

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 26 mar 2005, 20:20

ludzie co wy lubicie w techno????!!!!????!!!! przecież to jest g...o a nie muzyka! ja nie trawie oprócz tego jeszcze hip-hop i... disco polo:D

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 26 mar 2005, 20:34

patryk89 pisze:Osobiscie polecam utwory dj'a Tiesto- koleś wymiata :D
no Dj Tiesto ma fajne kawałki choc by
Trance Paradise
Zillion
Deep Trance mix
Love comes again tez nawet spoko
Sun in Shining

ale osobiscie polecam
Blank & Jones Flowtation jest wypasione na maxa 8)
Dj Shog next generation
C-Bool would you feel
kai tracid -tranc and acid tez wymiata :]
kai tracid-destiny path
Empyreal Sun - Twisted realty
jest jeszcze duuuzo sper łupanin ale nie hcce mi sie wszytskiego pisac :wink:

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 26 mar 2005, 21:32

Kuchar pisze:ludzie co wy lubicie w techno????!!!!????!!!! przecież to jest g...o a nie muzyka! ja nie trawie oprócz tego jeszcze hip-hop i... disco polo:D
A co ty lubisz w Ramsteinie??
Każdy ma słucha czego chce, a pisząc że Techno jest gó....em nie dając w dodatku żadnego uzasadnienia świadczy tylko o twoim braku pojęcia na temat tej muzyki.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”