Ulubiona drużyna forumowicza - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Ulubiona drużyna forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 27 kwie 2010, 19:04

MENDEZ pisze:Aker, Kaczy dodajcie mój klub do swojej encyklopedii: ISKRA STOLEC

Dziękuje, temat może zostać... zobaczymy kto ma najwiecej "fanatyków" ahaha :lol:
przy takim podejściu userów temat faktycznie poleci do kosza, no nic, dobre chęci/intencje były, ale nic po za tym

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 kwie 2010, 19:07

Dzień dobry, mam na imię Paweł i kibicuję FC Barcelonie oraz kaczemu. Dziękuję.

Zamykamy? Daję szansę pomysłodawcy wytłumaczenia idei tego tematu. Jeżeli chodzi o czystą statystykę 'rozkładu sił' wśród forumowiczów to może być ciężko o poważny odzew co zresztą już można zauważyć. Jeżeli celem jest zmontowanie drogowskazu dla nowych userów, którzy mają jakieś zapytania w kwestiach klubowych i nie wiedzą do kogo się zgłosić to... chyba bez sensu bo od tego są tematy zbiorcze gdzie i szansa na odpowiedź większa. Rozumiem jednak, że nie wszystkie drużyny mają oddzielne tematy. Walcz o swoje kaczy!

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 kwie 2010, 19:11

Dzięki za opinie negatywne jak i te pozytywne.
Przykre jest to, że człowiek stara się rozruszać jakoś to smutne jak pizda forum, a spotyka się generalnie samych oportunistów ...
Zarówno jak media żerują na ludzkich tragediach i katastrofach, tak i ludzie czują się lepiej kiedy komuś dojebią, niż podadzą rękę.Niczym zjebany frustrat, kierowca autobusu który spierdala z przystanku goniącemu go pasażerowi, albo stara rura w kasie PKP która za [ch**] się nie uśmniechnie. Jak ludzie w pracy gdzie w telepizzy jedziesz na szmacie, dostajesz polecenia od jakiegoś placka który jest nad tobą, by po 5 miesiącach najstarszy stażem podłapać sobie biednego świerzaka i odbić sobie zrytą banie. Niczym młodzi policjanci osrani widząc bandę chuliganów zawsze wybiorą żula na rowerze lub małolata z piwem w ręku. zresztą wyjebane mam w to.
Elo zwierzaki karmiące ten zjebany przez masę system, tak naprawdę wszyscy jesteśmy niewolnikami tego systemu ukształtowanego przez lata. I właśnie wy CHAMY w innej postaci go wykreowaliście.
Możecie znowu zmienić mi sygnaturkę na poprzednią bo najwyraźniej dzisiaj tu pasuje.
Jebac to

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 kwie 2010, 19:14

O co się tak spinasz? Nie przesadzasz z tymi porównaniami tylko dlatego, że ktoś ma odmienne zdanie dotyczące założenia tego tematu?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 kwie 2010, 19:15

Wiedziałem, że można na Ciebie liczyć kaczy :lol2:

Zamykam.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”