CHELSEA-BAYERN czy MILAN - INTER ... ktory powinien byc w tv

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
inter1908(zbanowany)
Junior
Junior
Reputacja: 0
Kontakt:

CHELSEA-BAYERN czy MILAN - INTER ... ktory powinien byc w tv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908(zbanowany) » 28 mar 2005, 18:53

moim zdaniem to skandal ....na polsacie i TVP leci ten sam mecz to normalnie jest paranoja ,,,, co myslicie na ten temat???
Ostatnio zmieniony 28 mar 2005, 19:50 przez inter1908(zbanowany), łącznie zmieniany 1 raz.

inter1908(zbanowany)
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908(zbanowany) » 28 mar 2005, 18:56

jestem bardzo zly faktem ze nie puszcza nigdzie meczu MILAN -INTER no oprocz poslastu info...ja niestety nie posiadam dekodera polsatu :( kurde... bede musial ogladac retransmisje.. ;/

1WP za pisanie posta pod postem//Tomusmc

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 28 mar 2005, 18:59

Radze Ci nie pisać posta pod postem...a co do mnie to najlepiej jakby w tv byl mecz liverpool - juve

inter1908(zbanowany)
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908(zbanowany) » 28 mar 2005, 19:04

no przeciez ten mecz bedzie w tv ...to jest pierwsza para cwiercfinalowa .. bardzo ladny mecz bedzie.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 28 mar 2005, 19:37

Ja bym najchetniej obejzal mecz Chelsea - Bayern. Wedlug mnie ten mecz bedzie najciekawszy :D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 28 mar 2005, 19:44

nie hce sie czepiac ale chyba pisze sie chelsea nie to ze sie czepiam tylko poprostu to tez troche swiadczy o poziomie naszego forum

inter1908(zbanowany)
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908(zbanowany) » 28 mar 2005, 19:52

sorrku juz poprawilem:P FORZA INTER!

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 28 mar 2005, 22:01

TVP i Polsat powinni sie dogadac zeby jedni pokazywali mecz Bayern-Chelsea a drudzy mecz Inter-Milan. Wtedy wszyscy kibice powinni byc zadowoleni. Ale wiem ze to niemozliwe bo Polsatowi trudno dogadac sie z TVP i odwrotnie. Ja nie mam problemu bo po pierwsze kocham bayern a po drugie mam Dekoder Polsatu

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 mar 2005, 22:11

wazi15 pisze:TVP i Polsat powinni sie dogadac zeby jedni pokazywali mecz Bayern-Chelsea a drudzy mecz Inter-Milan. Wtedy wszyscy kibice powinni byc zadowoleni. Ale wiem ze to niemozliwe bo Polsatowi trudno dogadac sie z TVP i odwrotnie. Ja nie mam problemu bo po pierwsze kocham bayern a po drugie mam Dekoder Polsatu
Nie ma to jak polska wspaniala telewizja,polsat wykupi a na tvp nic nie bedzie albo w druga strone,taki kolo fortuny,ciekawe kiedy 2 prezesi wreszcie sie dogadaja bo to jest smieszne.Chociaz moze zajrza po rozum do glowy i jakos dojda ladu i skladu :roll:
ja bym z checia obejrzal derby.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 mar 2005, 22:14

Oba spotkania zapowiadają się niesamowicie ale jestem minimalnie za derbami. Chelsea już się naoglądałem w tym sezonie :wink: :evil: a i Bayernem się nie zachwycam. Derby Mediolanu to co innego. Nie wiem czy będą bramki ale emocji nie powinno zabraknąć.
To co się dzieje w tej całej telewizji to paranoja jest :evil:
Nie wydaje mi się aby obie strony miały się dogadać w najbliższej przyszłości.

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 28 mar 2005, 22:25

ja zdecydowamie bylbym za derby mediolanu

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 28 mar 2005, 22:26

wazi15 pisze:TVP i Polsat powinni sie dogadac zeby jedni pokazywali mecz Bayern-Chelsea a drudzy mecz Inter-Milan. Wtedy wszyscy kibice powinni byc zadowoleni. Ale wiem ze to niemozliwe bo Polsatowi trudno dogadac sie z TVP i odwrotnie. Ja nie mam problemu bo po pierwsze kocham bayern a po drugie mam Dekoder Polsatu
Ale problem polega na tym, że nie wszyscy posiadają Polsat Sport. Ten sportowy kanał jest dostępny przez dekoder Polsatu i przez kilka kablówek naziemnych w Polsce i na dodatek trzeba mieć wykupiony najwyższy pakiet. Więc nie każdy ma dostęp do Polsatu Sport.

Według mnie powinni pokazywać mecz Chelsea - Bayern i tak też jest. Poza tym było głosowanie w TVP i tak wybrali widzowie.

inter1908(zbanowany)
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908(zbanowany) » 28 mar 2005, 23:31

to jest to ze kazdy nie ma polsatu sport ..ja korat mam ale info juz malo kto ma ;/;/ i niestety bede musial ogladac bayern ;/ nawet na niemieckiem bedzie leciec .. kurde FORZA INTER!

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 29 mar 2005, 0:30

no bo ta nasza telewizja to do d*** jest :? tak jak niedawno był mecz Real- Juve a oni puścili Dudek vs. Krzynowek, a ja po mieście biegałem i szukałem pubu z dekoderem... ale znalazłem :p

jestem zdecydowanie za derbami, bo mi już zbżydło oglądanie Chelsea... Polsat i TVP nigdy się nie dogadają... wogole lipa jest, bo w innych krajach to jest nie do pomyślenia, żeby kibic nie mogl obejzeć 1/4 LM albo jak Mistrzostwa w 2002 chcieli u nas zakodować... no i zakodowali zresztą, bo nie wszystkie mecze były... ja mam satelite ale nie mam Polsatu Sport... Chelsea- Bayern bedzie pewnie na SAT 1... a Polsat to jeszcze większe lolki :? mogli by raz w życiu dać jakiś mecz na tym normalnym Polsacie... raz w życiu pomyśleć o kibicu piłki nożnej... dać jeden mecz np. na Polsacie publicznym, a jeden na Polsacie Sport ale nie... bo kasa najważniejsza u nas... taki cały jest nasz kraj nie tylko piłka nożna... :evil:

no nic... jeszcze bardziej zara się wkurze więc nie będe rozwijał ;) może derby gdzieś na satelicie bedą... albo w necie... zobaczymy

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 29 mar 2005, 0:44

DERBY MEDIOLANU CZYLI ""ŚWIETA WOJNA NA SAN SRIO"" Tym meczem bedzie żyła "cała europa !! Ale nie TVP głąby .... czyli My jeszcze nie jesteśmy w Europie ?? :roll: :x

Mecz Chelsea - Bayern tez bedzie dobry bo to jest 1/8 LM i nie ma klubów które nie zasłużyły ale derby i brak transmisji ?? Idiotyzm..

Mam nadzieje że np. Al Jazira pokaże meczyk live :D

Widać gdzie te sms !! Musieli mieć na start w przetargu na Idea ekstraklase a i tak przegrali. Mówi sie że teraz jak Canal + stracił monopol na nasza lige to kupi prawa LM od nowego sezonu i u nich nie było by problemu z Derbami. Jak to mówi jeden z nich w ten dzień Włoch zamierają !!

**TO NIE BEDZIE MECZ ŻEBY SIE PODOBAĆ -- PO PIERDOLO... HIT DWA SŁOWA - ŚWIETA WOJNA**

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”