Parada Równości - Strona 3

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 cze 2008, 23:09

Są mi obojętni do czasu aż ich nie widzę ( " facetów " ). Jednego jednak jestem przeciwny co już kiedyś było poruszane, mianowicie adoptowanie przez nich dzieci ! W życiu.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 09 cze 2008, 23:20

PubuśBubuś pisze:A nie jest prowokacją publiczne całowanie się widząc obok siebie zdenerwowanych przechodniów? Taka prowokacja tobie się podoba
franz pisze:Jak dla mnie całowanie się dwóch mężczyzn nie jest jakaś straszna obrzydliwością raczej czuję nie smak niż obrzydzenie.
Nie umiesz czytać ze zrozumieniem to po pierwsze. Po drugie "czuję nie smak" nie jest synonimem "podoba". Po trzecie, całowa na ulicy może się para normalna a geje/les już nie? Może w gejach/lesbijkach to wzbudza obrzydzenie? Ale pewnie ich odczucia masz nomen omen w... dupie. Zresztą jeśli akurat Tobie to się nie podoba, czujesz obrzydzenie to dlaczego na to patrzysz? Powinieneś przejść obok, a nie się gapić, i po sprawie. Geje/lesby jak mają ochotę to się całują, a Ty odwracasz wzrok i idziesz w swoją stronę, wszyscy są zadowoleni i robią to co chcą, żyją swoim życiem.

Jeśli "wbijanie na pal" i "rzucanie kamieniami" uważasz za nazywanie rzeczy po imieniu to jest to faktycznie przykre.
PubuśBubuś pisze:Masz całkowitą rację.
Ja ZAWSZE mam rację. I tym optymistycznym akcentem kończę ostatecznie dyskusje z Tobą.

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: Parada homoseksualistów

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 14 cze 2010, 22:50

pupu

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 cze 2010, 22:51

No co. Dobrze pojechał z tymi odmieńcami. Jebać ich i lewaków.

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 14 cze 2010, 22:53

Marco_Van_Basten pisze:Jebać ich i lewaków.
O ile kategoria lewaków mieści chyba też kobiety, to ja bym był ostrożny z używaniem tak dwuznacznego słownictwa względem mężczyzn.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 cze 2010, 23:26

W zasadzie nie wiem czemu poruszam ten temat, ale wypada sprostowac, pomimo iz rozumiem w jakim celu wklejony został link. Pan pastor z Ugandy nie dowiedział sie, ze w pupu gustuja równiez pary heteroseksualne. Coz jeden woli chleb z dżemem drugi woli z szynka. Jesli chodzi o mnie to jesli swoje parafilie uprawia dwoje dorosłych ludzi i zadna z osob nie jest do tego zmuszana to nikomu nic do tego.
Jebać ich i lewaków.
Widac macie wiele wspolnego. Lewaki tez bywaja przystojni :lol:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 cze 2010, 23:32

Ja rozumiem, że tutaj są wyścigi kto napiszę bardziej inteligentnego i elokwentnego posta, ale chciałem was uświadomić, że moja skromna osoba "rzuciła" tą wulgarną i prymitywną sentencje wyłącznie w celu prowokacyjnym.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 cze 2010, 0:30

Postawmy sprawę jasno lubimy lesbijki nie lubimy gejów.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 cze 2010, 1:07

Mnie to oni ani ziebia ani grzeja. Dlaczego mialbym kogos lubic albo nie lubic za jego orientacje? Lubic to ja moge kogos za to jakim jest czlowiekiem. Babel jest za Interem czyli z definicji jest podejrzany moralnie i zapewne jest jakims dewiantem a mimo to go lubie. Pozdro Babel.
Z lesbijkami to fakt ladnie wygladaja razem w lozku ale co z tego? Tutaj to lepiej postawic na bi bo przynajmniej jest szansa ze taka panna da takiemu hetero jak ja a moze nawet zaprosi kolezanke jak los bedzie sprzyjac.

Czy to w ogole jest na temat?

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 15 cze 2010, 1:11

Chlopaczek pisze:Czy to w ogole jest na temat?
Chyba nie :cry:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 cze 2010, 1:18

Ja w kwestii homosiów prezentuje zdanie JKM. Nikomu nie zaglądam do sypialni jak ktoś chce to robić z facetem niech robi, ktoś chce robić z kozą niech robi, ktoś z psem proszę bardzo.
Ale niech oni nie wychodzą na ulicę, nie domagają się jakichś specjalnych praw czy o zgrozo adopcji.
Zresztą oddam głos JKM:
ttp://www.tvn24.pl/12690,1605017,0,1,slowo-na ... omosc.html
Jest Pan przeciwnikiem homoseksualizmu.

- Ja przeciwnikiem homosiów?? Albo zwolenników miłości oralnej? Skąd, jestem tylko przeciwnikiem promowania homoseksualizmu, kłamania, że to coś normalnego.

- A jest Pan za związkami partnerskimi?

- Nie. Po co to komu? Dziedziczenie? Niech założą sobie spółkę cywilną "Małżeństwo Kowalskiego z Wiśniewskim", wniosą do niej swój majątek – i problem dziedziczenia zniknie... Tak nawiasem: związek dwóch homosiów to nie jest stosunek "seksualny", bo na to by coś było płciowe muszą w tym uczestniczyć obie płcie. A tak w ogóle: czy widział Pan marsze zwolenników miłości oralnej? Nie. Bo sprawy seksu są prywatne i intymne. To samo dotyczy homosiów.

- Dlaczego mówi Pan o homoseksualistów w tak pogardliwy sposób?

- Ależ to jest określenie wręcz milusie! Na pewno lepsze niż "pederasta" i krótsze (dwie sylaby) od "homoseksualisty" (7 sylab!!!).. Natomiast (tfu!) tzw. "g*je" to inny problem. Samo słowo "g*j" kojarzy mi się g**nem. Tym (tfu!) "g*je" wcale nie chodzi o swobody działania homosiów! Oni - domagając się przywilejów - chcą rozbić społeczeństwo. Tak nawiasem: wielu (tfu!) "g*jów" to w ogóle nie homosie! Dzięki obfitym dotacjom z UE opłaca się udawać (pfu!) "g*ja" - jak pp.Bagsikowi i Gasiorowskiemu opłacało się udawać Żydów (a "tatułki" udające duet lesbijek?). A co do seksu... Lewica stale gada o seksie, więc chyba są impotentami, bo tylko impotent tyle gada o seksie. My na prawicy o tym nie rozmawiamy.

Ale radzę się wam oglądać za siebie bo wg. Biedoronia w Polsce jest 2 mln gejów :shock:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 cze 2010, 1:24

Specjalnych praw? Oni chca praw przyslugujacych kazdemu obywatelowi ktory osiagnie okreslony wiek. Obywatelami Polski sa? Sa zatem powinni miec identyczne prawa. Inaczej powinno byc okreslone w konstytucji ze jest to choroba wynaturzenie i osoby homoseksualne sa obywatelami drugiej kategorii ktorym nie przysluguja prawa wlasciwe ogolowi.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 cze 2010, 1:25

Specjalnych praw? Oni chca praw przyslugujacych kazdemu obywatelowi ktory osiagnie okreslony wiek. Obywatelami Polski sa? Sa zatem powinni miec identyczne praw
O czym ty mówisz? Nie mają ich? Przez to, że są homosiami mają jakieś mniejsza prawa niż ja czy ty? Ktoś im coś zabrał?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 cze 2010, 1:34

Nie zabral tylko nie dal. Juz pomijajac malzenstwo bo w konsytucji stoi ze jest to zwiazek kobiety i mezczyzny (glupota) czy prawo do adopcji to homoseksualisci nie moga nawet zarejestrowac swojego zwiazku czyli usankcjonowac go prawnie. To jest to o co walcza pary homoseksualne a Ty okreslasz jako "specjalne prawa".

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 cze 2010, 2:05

to homoseksualisci nie moga nawet zarejestrowac swojego zwiazku czyli usankcjonowac go prawnie.
Podobnie jak zoofile np. żyjące z kozami, oni też powinni mieć takie prawa?
Jak chcą niech sobie założą spółkę cywliną "Małżenstwo Kowalskiego z Wiśniewskim" i tyle.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”