Dokładnie, czerwona kartka za 4 żółte być powinnaJarzinho pisze:Alvesowi zabrakło palców jak wyliczał który to kolejny faul van Bommela![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lip 2010, 18:11
Dokładnie, czerwona kartka za 4 żółte być powinnaJarzinho pisze:Alvesowi zabrakło palców jak wyliczał który to kolejny faul van Bommela![]()
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 lip 2010, 18:19
Ja tam nie wiem ile miał fauli, ale 3 w samej końcówce w krótkim odstępie, każdy taktyczny i każdy spokojnie mógł być napomniany żółtkiem.cloner pisze:Dokładnie, czerwona kartka za 4 żółte być powinna
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 lip 2010, 18:24
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 lip 2010, 18:26
Maicon miewał lepsze sezony. W tym został doceniony, bo Inter wygrał to co wygrał.Szkoda tylko Maicona bo sezon w jego wykonaniu naprawdę kosmiczny.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 lip 2010, 18:29
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 02 lip 2010, 18:32
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 02 lip 2010, 18:33
weasel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 lip 2010, 18:34
Wydaje się że Holandia w finale a to oznacza w 75% Złota Piłkę dla Sneijdera![]()
Messi owszem miał genialny sezon wklubie ale wtym sezonie będzie się głównie liczyć się sukces międzynarodowy a ten może być ciężkoMazurXIII pisze:A Robben?A Messi?
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 02 lip 2010, 18:43
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 02 lip 2010, 18:45
aldoraine
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 02 lip 2010, 18:46
De Jong i van der Wiel, za nich pewnie szanse dostaną Boulahrouz i De Zeeuw.Ebi pisze:No i chciałbym zauważyć w tym całym animuszu, że Holendrzy nieco kartek nałapali i ktoś tam nie zagra w 1/2.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 02 lip 2010, 19:09
Albo van Marwijk postanowi ze "słabszą" drużyną zagrać bardziej ofensywnie i zamiast de Jonga w pomocy zobaczymy VdVSammyy pisze:De Zeeuw.
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 02 lip 2010, 20:09
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 lip 2010, 21:24
Ja zawsze w niego wierzylem... rok temu zostalem wysmiany ... za to...10 pisze:Brawo dla Melo. Brawa dla Melo... To Robbena nazywają mistrzem jednoosobowej piłki nożnej, a to jednak nasz Brazylijczyk rozegrał sam między sobą cały mecz. Trzy strzelił i sobie poszedł. Wiedziałem, że jest zdolny, ale nie że aż tak.
Ale i tak szok z ta Holandia...czeher pisze:Jak cena bedzie godna to plakac nie bede, bo tak naprawde jego wartosc jest lekko przesadzona, duzo bezsensownych kartek, glupiue zachowania.... chyba przez wieksza liczbe spotkan byl zawieszoni niz by zagral jakis bardzo dobry mecz... p(L)oczkerson pisze:Co do Melo, to jakoś ciężko mi uwierzyć, facet jest teraz bardzo wysoko wyceniany przez Fiorentinę
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lip 2010, 22:06
Mentor
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio