Lyon zmarnował okazję na zwycięstwo. Tam powinno być 2:0 przynajmniej a tak to awans jest sprawą otwartą.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 kwie 2005, 14:27
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 kwie 2005, 14:58
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 kwie 2005, 16:12
Anka pisze:
Lyon 1:1 PSV - również niespodzianka. Francuzi po rozszadach w poprzednich etapach rozgrywek byli faworytami, ale okazało się, że nie potrafią nawet różnicą jednej bramki pokonać PSV, które nie gra fantastycznie. Holendrzy mają jednak kilka punktów w swej drużynie, na których się opiera - mówię teraz o bramkarzu, który jest dla mnie jednym (obecnie!) z najlepszych bramkarzy w Holandii.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 06 kwie 2005, 16:29
63 minuta to nie koncowka spotkaniaAnka pisze:Liverpool 2:1 Juventus - pewna niespodzianka, bo Juve było faworytem tego spotkania... Szkoda straconej pod koniec meczu bramki.
vilden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 kwie 2005, 16:59
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 06 kwie 2005, 17:28
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fabian » 06 kwie 2005, 17:36
dudek byl kontuzjowany wiec nie mogl zagrac w tym meczu jednak usiadl na lawce rezerwowych bo liverpool nie ma juz innych zdrowych bramkarzy dopuszczonych do gry w lm (kirkland jest kontuzjowany)magus pisze:Liverpool, wygrał by to spotkanie 2:0, gdyby nie błąd Carsona(stał na bramce zamiast Dudka) miałby większe szanse w Turynie.
fabian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 06 kwie 2005, 17:51
magus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 06 kwie 2005, 18:57
tylko że dudek wejdzie, wpuści szmate i na kogo stawiać???magus pisze:Benitez teraz powinien wiedzieć kto powinien być podstawowym bramkarzem The Reds. Carson jeszcze nie powinien bronić w pierwszym składzie, przez co widzimy w meczach.
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 kwie 2005, 21:11
na dudkaLiverpool pisze:tylko że dudek wejdzie, wpuści szmate i na kogo stawiać???magus pisze:Benitez teraz powinien wiedzieć kto powinien być podstawowym bramkarzem The Reds. Carson jeszcze nie powinien bronić w pierwszym składzie, przez co widzimy w meczach.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 06 kwie 2005, 23:03
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 kwie 2005, 23:12
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 15:28
wedlug mnie poprostu faworyci nie zawiedliAnka pisze:Chelsea Londyn 4:2 Bayern Monachium Nie jest to niespodzianka, choć dziwi mnie ilość strzelonych przez londyńczyków bramek.Ostatnio w LM zadziwiają...
![]()
Bayern nie ma już większych szans na awans do półfinału, bo to, co dziś pokazali upomina się o pomstę nieba. A w szczególności wybryki Kahna.
AC Milan 2:0 Inter Mediolan W wielkich derbach Mediolanu to AC Milan okazał się lepszy. Nic dodać, nic ująć: Scheva&spółka wciąż królują w Mediolanie, a Inter nie potrafi znaleźć nawet najłatwiejszego sposobu na to, by ich powstrzymać. Zapowiadają się nam bardzo ciekawe półfinały - o wiele inne o tych sprzed roku. Nie będzie już niespodzianek. Awansują faworyci, na których stawiano już w sierpniu.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 kwie 2005, 12:23
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 kwie 2005, 13:10
Nie wyadje mi sie zeby Milan byl faworytem w spotkaniu z Interrem bo i tak NerAzzurri wyjda dalejmathiasek12 pisze:wedlug mnie poprostu faworyci nie zawiedliAnka pisze:Chelsea Londyn 4:2 Bayern Monachium Nie jest to niespodzianka, choć dziwi mnie ilość strzelonych przez londyńczyków bramek.Ostatnio w LM zadziwiają...
![]()
Bayern nie ma już większych szans na awans do półfinału, bo to, co dziś pokazali upomina się o pomstę nieba. A w szczególności wybryki Kahna.
AC Milan 2:0 Inter Mediolan W wielkich derbach Mediolanu to AC Milan okazał się lepszy. Nic dodać, nic ująć: Scheva&spółka wciąż królują w Mediolanie, a Inter nie potrafi znaleźć nawet najłatwiejszego sposobu na to, by ich powstrzymać. Zapowiadają się nam bardzo ciekawe półfinały - o wiele inne o tych sprzed roku. Nie będzie już niespodzianek. Awansują faworyci, na których stawiano już w sierpniu.
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio