wyjscie na mecz

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Justyna1985
Junior
Junior
Reputacja: 0

wyjscie na mecz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Justyna1985 » 30 paź 2010, 22:47

witam, jestem nowa uzytkowniczka forum. mam nietypowa prosbe, jestem bardzo niedoswiadczona jesli chodzi o pilke nozna, a chcialabym zrobic swojemu chlopakowi niespodzianke i zabrac go na dobry mecz, bardzo prosze o podpowiedz, chodzi mi o mecz w warszawie, najlepiej na nowym stadionie, 12 13 lub 14 listopad,mieszkamy daleko od warszawy,nie mam pojecia jak to zorganizowac,gdzie szukac biletow , bede wdzieczna za kazda podpowiedz:)
pozdrawiam

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Re: wyjscie na mecz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 paź 2010, 8:46

Justyna1985 pisze:zabrac go na dobry mecz,
To kup bilet lotniczy do Mediolanu, Madrytu, Barcelony, Manchesteru lub Londynu :haha:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 paź 2010, 10:30

Może wyda Ci się, że cloner robi sobie jaja, ale ma rację. Jeżeli chodzi o mecze piłkarskie, to w Polsce raczej ciężko. Nie wiem kup mu Football Managera 2011, Pro Evolution Soccer 2011, bądź FiFĘ 11, wyjdzie na to samo, a chłopak będzie bardziej uradowany. Jak ma konsolę, to jeszcze lepiej, bo sobie pogra z kumplami, albo przez sieć. Jak już będziesz w stolicy to weź go do teatru na jakąś komedię - polecam teatr Kwadrat, choć sprawdź czy już grają. Jest tyle ciekawych rzeczy, a Ty Justyno chcesz go zabrać na jakiś podrzędny mecz. Legia nie gra w tych terminach jakie podałaś, a na Polonii to trochę nędza. Stadion tragedia, a jedyne co tam jest dobrze zbudowane to silikony dziewczyny Józefa Wojciechowskiego.
Obrazek

Justynko, posłuchaj. Nie trudź się, bo nie ma sensu. Zrób coś fajniejszego, romantyczniejszego, bądź szalonego. Idźcie do Sogo, kup mu taniec od dwóch cycastych bliźniaczek (PS - warto! :rotfl: ), zabierz go na romantyczną kolację, bądź zróbcie sobie nocny maraton po fajnych klubach. Ewentualnie przejrzyj co się dzieje na muzycznej scenie i wybierz jakiś fajny koncert. Jest tyle fajnych sposobów, a Ty chcesz zabrać go na mecz? :(

Justyna1985
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Justyna1985 » 31 paź 2010, 10:57

dziekuje za podpowiedzi, pomyslalam o tym meczu bo mój chłopak bardzo lubi ogladac je w tv, i bylby zadowolony, a mysle ze mi tez by sie spodobalo, bo co do meczow w tv to nie jestem jego kompanem w ogladaniu, ale rzeczywicie tyle z tych zachodu... karty kibica ktorych nie wyrobie na odleglosc a w dniu meczu sie nie da, musze odlozyc to w czasie i np zaczekac na mecz naszej reprezentacji, użytkowniku bartbuks Twoje rady napewno by sie spodobały mojemu chlopakowi, nie wątpie, ale z tych bliźniaczek nie skorzystam;) teatr kwadrat to odbry pomysł,tez juz byl w planie, tylko zastanawiam sie nad kwadratem i capitolem, nocny maraton po fajnych klubach... tylko jakich :( ehhh , zostane przy teatrze i mam nadzieje znajde jakis koncert. pozdrawiam:)

Justyna1985
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Justyna1985 » 31 paź 2010, 11:02

może ktos miałby jeszcze ciekawy pomysł jak można spędzić czas w Warszawie? ciekawie, romantycznie, niecodziennie?
takie pomysły już mamy:
1. teatr Kwadrat
2. nocny klub Sogo
3. romantyczna kolacja
4.maraton po fajnych klubach ( jakich?)
5. koncert

mam nadzieje że mieszkańcy Warszawy podzielą się ze mną swoją więdzą i zainspirują:)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 paź 2010, 11:12

Jak już będziesz w Warszawie to proponuje mecz Polfy Tarchomin. Stadionu co prawda jeszcze nie ma ale za to projekt zacny 8)

Obrazek

Justyna1985
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Justyna1985 » 31 paź 2010, 11:29

ehh ten mecz jednak bylby fajna niespodzianka, ale gdzie, kiedy i jak:(

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 31 paź 2010, 11:35

A komu kibicuje Twój chłopak? Jeśli Twój chłopak tak lubi oglądać mecze to możecie się wybrać do Championsa, co prawda piwo tam drogie ale atmosfera fajna i warunki do oglądania spotkań bardzo dobre a ciekawe spotkania zawsze się trafią. (14.11 Inter gra z Milanem np.)

Chyba, że Twój chłopak jest kibicem Barcelony to wtedy zabierz go do Bar Below na Marszałkowskiej, na pewno mu się spodoba oglądanie meczu z innymi kibicami swojej ulubionej drużyny. (14.11 Barcelona gra z Villareal, powinien być dobry mecz)

Możesz go też zabrać na mecz siatkówki jeśli lubi tę dyscyplinę. AZS Politechnika gra z Olsztynem, przeciwnik średni ale zawsze to jakaś opcja.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 paź 2010, 11:39

Morrow pisze:A komu kibicuje Twój chłopak? Jeśli Twój chłopak tak lubi oglądać mecze to możecie się wybrać do Championsa, co prawda piwo tam drogie ale atmosfera fajna i warunki do oglądania spotkań bardzo dobre a ciekawe spotkania zawsze się trafią. (14.11 Inter gra z Milanem np.)
Od piątku do końca niedzieli jest happy hour, więc piwo 50% taniej. Żarcie dobre - polecam quesadillas, niebo w gębie - atmosfera super, lecz przy założeniu, że gra Inter - Milan to trza rezerwację zrobić, bo nie będzie miejsc. Osobiście polecam

Justyna1985
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Justyna1985 » 31 paź 2010, 11:41

moj chłopak lubi Legie, Polonie nie za bardzo, tyle wiem:) oprocz tego pilka reczna i siatkowka jaknajbardziej wiec to jakas alternatywa:) dzieki za pomysł!

Justyna1985
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Justyna1985 » 31 paź 2010, 11:48

Inter z Milanem- te druzyny tez lubi, dziekuje za podpowiedzi, kolejna trafiona i sama bym na to nie wpladla:)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 paź 2010, 11:50

Chińczyk przy dworcu centralnym. Zajebisty plus 50% zniżek dla studentów.

Justyna1985
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Justyna1985 » 31 paź 2010, 12:39

Cris7- chinczyk przy centralnym czyli wook rewelacja:) tak jestesmy zawsze, nawet jesli odwiedzamy warszawe tylko na jeden dzien!

Justyna1985
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Justyna1985 » 31 paź 2010, 13:39

bartbuks pisze:
Morrow pisze:A komu kibicuje Twój chłopak? Jeśli Twój chłopak tak lubi oglądać mecze to możecie się wybrać do Championsa, co prawda piwo tam drogie ale atmosfera fajna i warunki do oglądania spotkań bardzo dobre a ciekawe spotkania zawsze się trafią. (14.11 Inter gra z Milanem np.)
Od piątku do końca niedzieli jest happy hour, więc piwo 50% taniej. Żarcie dobre - polecam quesadillas, niebo w gębie - atmosfera super, lecz przy założeniu, że gra Inter - Milan to trza rezerwację zrobić, bo nie będzie miejsc. Osobiście polecam
chodzi o champions w mariocie?

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 paź 2010, 13:43

Si, chodzi o Champions w hoteli Mariott. To coś nad Wookiem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”