Feyenoord Rotterdam (zbiorczy) - Strona 4

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 lut 2005, 14:33

mathiasek12 pisze:no super by bylo jakby hoojdonk powrocil ale to raczej nierealne
no może na zakończenie kariery powróci do klubu w którym go kochali (chyba)

ostatnio go w fm kupiłem ale to jeszcze zanim mi sie skasowało :? i tak po jednym sezonie zakończył kariere bo za żadko sie łapał do 1 skłądu

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 lut 2005, 14:34

na prawde raczej tak szybko to sie nie stanie no moze za jakies 3-4 sezony chyba

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 05 lut 2005, 19:52

Ja nie jestem za tym zeby van Hooijdonk wrocil do Feyenoordu, mimo tego ze daze go wielkim szacunkiem za to co zrobil dla Rotterdamu, ale poprostu jest juz troche za stary, wiadomo ze pilkarz po 30 niejest juz taki jak kiedys. Co do Pierre`a to juz zbliza sie jego koniec kariery i napewno nie wykonuje juz tak rzutow wolnych jak w 2002r. a za to go najbardziej kibice cenili
a jak sobie radzi Ferne Snoyl na wyporzyczeniu??
Gra obecnie w Fc Den Bosch i rozegral 19 spotkan i ma chyba 2 asysty

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 05 lut 2005, 21:00

Ale van Hooijdonk w Feyenoordzie grał po 30-tce. :D

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 05 lut 2005, 21:14

Wiem ale chodzilo mi oto ze van Hooijdonk juz niedlugo bedzie konczyl kariere i nie ma sensu w sciaganiu zawodnika na sezon, juz lepiej niech sciagna jakies mlode gwiazdy :D

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

..

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 05 lut 2005, 21:51

EeE tam młode gwiazdy!! W drużynie trzeba mieć kogoś takiego jak miał Ajax - Litmanen. Dla Feyenoordu mógłby to być van Hooijdonk. Niech wraca. Moż potem zostanie trenerem. Albo niech chociaż ten 1 sezon powykonuje rzuty wolne :D

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 13 lut 2005, 12:55

Dzis Feyenoord na wlasnym boisku rozegra mecz z Willem II Tilburg. Goscie zajmuja 13 miejsce w tabeli, jesli Feyenoord wygra nadrobi 2 punkty do Psv i Alkmaar. Ja obstawiam zwyciestwo gospodarzy a jak wy :?: :D

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 20 lut 2005, 8:27

Szkoda mi piłkarzy Feyenoordu. raz wygrywają po 7:1 a zaraz z o wiele gorszym przeciwnikiem doznają sromotnej porażki. W czym tkwi ich słabość? Może w tym, że do klubu pościągano mnóstwo nowych piłkarzy i zrobiono osobny, nowy klub? Miejsca dla Smolarka zabrakło, toteż chłopak przeszedł do Borussi. Widać trener nie do końca jest pewien co robi, na kogo stawiać itd. A szkoda, bo jeszcze niedawno walczyli zacięcie o mistrzostwo, dziś mogą powalczyć najwyżej o europejskie puchary. I warto było sprzedawać piłkarzy?
Największym zaskoczeniem dla mnie jest postawa Kujta. Chłopak strzela mnóstwo bramek. Zaraz pewnie pojawią się propozycje przejścia do jakiegoś lepszego teamu. Tylko, cze aby napewno Holender będzie potrafil strzelać gole za granicą? Podobnie już się stało z Keżmanem, który w Chelsea jakoś się zagubił.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 26 mar 2005, 22:17

Feyenoord nadrabia punkty :D Do Ajaxu ma juz tylko 3 do Alkmaar 10 ale ciagle wierze ze maja szanse na dogonienie Az. 3 kwietnia dojdzie do baaardzo ciekawego spotkania, Feyenoord na wlasnym boisku podejmowac bedzie Az Alkmaar, jesli pilkarze z de Kuip wygraja ten mecz drugie miejsce w lidze jest mozliwe :D Pozostaje tylko trzymac kciuki :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 kwie 2005, 16:47

Salomon Kalou jest najlepszym napastnikiem w Rotterdami dla mnie lepszy od Drika i jka by nie miał kontuzji to juz by miał ze 25 bramek wlidze bedzie lepszy od brata i licze ze bedzie gral w MŚ under 20 w barwach holandii i typuje go na króla strzelćow tej imprezy

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 kwie 2005, 16:47

Salomon Kalou jest najlepszym napastnikiem w Rotterdami dla mnie lepszy od Drika i jka by nie miał kontuzji to juz by miał ze 25 bramek wlidze bedzie lepszy od brata i licze ze bedzie gral w MŚ under 20 w barwach holandii i typuje go na króla strzelćow tej imprezy

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 16:50

Rossi pisze:Salomon Kalou jest najlepszym napastnikiem w Rotterdami dla mnie lepszy od Drika i jka by nie miał kontuzji to juz by miał ze 25 bramek wlidze bedzie lepszy od brata i licze ze bedzie gral w MŚ under 20 w barwach holandii i typuje go na króla strzelćow tej imprezy
Hmm lepszy od
Drika i jka
:D:D:D To znaczy lepszy od Dirka Kuijta ?? Bo cie nie skumalem :D:D:D

Jezeli myslisz ze jest lepszy od Dirka to jestes w bledzie ... Kuijt to typowy snajper a Kalou powienien grac po skrzydlach ... roznica ogromna ....

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 08 kwie 2005, 17:06

Słyszałem, że Kuijt ma ofertę z Ajaksu, ale to nieoficjalna informacja.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 kwie 2005, 17:14

I JAK by nie miał kontuzji...... o to mi chodziło sory
Kalou nie jest pocnikiem tylko napastnikiem a FM to nie wszystko bo tam tak jest to nie znaczy ze jest on prawym pomocnikiem jest tak lodym zawodnikiem że jeszcze moze grac na bramce :D :D :D
A od Drika jest lepszy co udowidnił w meczu z Alkmar a Kuit strzela bo 3 bramki z Super Farmerami

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 17:22

Rossi pisze:I JAK by nie miał kontuzji...... o to mi chodziło sory
Kalou nie jest pocnikiem tylko napastnikiem a FM to nie wszystko bo tam tak jest to nie znaczy ze jest on prawym pomocnikiem jest tak lodym zawodnikiem że jeszcze moze grac na bramce :D :D :D
A od Drika jest lepszy co udowidnił w meczu z Alkmar a Kuit strzela bo 3 bramki z Super Farmerami
Nie wiem, ale to chyba ty bierzesz info o zawodjikach z FMa :D:D:D:

Wydawalo mi sie ze Kalou w swojej reprze gra na skrzydle alee moge sie mylic .. wogole to raz tu moze gra a raz tu ... jak treber potrzebuje ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”