Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 kwie 2005, 17:37
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 18:14
A no mozliwe ... ale rozrozniam raczej tych dwoch zawodnikowRossi pisze:Ro ro wiesz kto to jest wogóle Salomon Kalou ???
W reprezentacji to po pierwsze nie gra ale prawdopodobnie będzie grał w Oranije(mam nadzieje ze na MŚ under 20) A ciebie pytam sie dlaczego mówisze że to skrzydłowy????
Moze ci sie pomyliło z jego bratem Bonaventura Kalou
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 08 kwie 2005, 19:39
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 kwie 2005, 19:47
RoRo pomyliło mu sie bo Salamon w eFM'ie jest skrzydłowymRoRo pisze:A no mozliwe ... ale rozrozniam raczej tych dwoch zawodnikowRossi pisze:Ro ro wiesz kto to jest wogóle Salomon Kalou ???
W reprezentacji to po pierwsze nie gra ale prawdopodobnie będzie grał w Oranije(mam nadzieje ze na MŚ under 20) A ciebie pytam sie dlaczego mówisze że to skrzydłowy????
Moze ci sie pomyliło z jego bratem Bonaventura Kalou;P;P
Bonaventure chyba namawial brata zeby z niem w reprezentacji gral i wogole ....
Lepiej sie juz nie udzilam z tym Kalou bo wiecej namieszam ni z dam:D:D
pozdro ... i tak jest slabszy od Kuijta D:D:D:D
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 20:00
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 08 kwie 2005, 20:50
widacOK ja od razu przyznaje ze nie jestem za dobry w sprawaach Eire Divisie
A wiec tak Salomon jest napastnikiem, a Bonaventure w Feyenoordzie gral zarowno w pomocy i w ataku, chociaz w pomocy lepiej sobie radzilBonaventure gra gdzie ?? na ataku czy na pomocy ?? A Salomon ?? Atak czy pomoc ??
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 08 kwie 2005, 20:55
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 20:55
No dobra ale si czepiasz .... Eredivisie czy Eire ... mnie jsza zt tym ....mimek pisze:widacOK ja od razu przyznaje ze nie jestem za dobry w sprawaach Eire DivisieNie Eire Divisie tylko Eredivisie
A wiec tak Salomon jest napastnikiem, a Bonaventure w Feyenoordzie gral zarowno w pomocy i w ataku, chociaz w pomocy lepiej sobie radzilBonaventure gra gdzie ?? na ataku czy na pomocy ?? A Salomon ?? Atak czy pomoc ??
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 08 kwie 2005, 21:03
Tak mozna powiedziec o kazdym klubie w europie, ze moze stracic swoich napastnikow, dopoki nie padna konkretne oferty niema co rozmyslacmagus pisze:Fayenoord po tym sezonie może starcić swoich najlepszych napaściorów-Dirka Kuijta oraz Salomona Kalou.l Kuijt napewno przejdzie do lepszego klubu europejskiego, a Kalou interesuje się poważnie kilka klubów np. Chelsea czy PSG.
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 25 lis 2005, 23:31
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 sty 2006, 16:35
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 mar 2016, 12:56
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maszol19 » 25 kwie 2017, 20:11
maszol19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 25 sie 2017, 11:55
WKB
Wróć do „Piłka nożna na świecie”