Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 gru 2010, 18:04
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 gru 2010, 18:06
Oczywiście, że są lepsi obrońcy od niego. Z tym, że patrzymy na sezon poprzedni. W tamtym roku Bonucci grał kapitalnie. Tak jak już pisałem zaowocowało to transferem do Juventusu i zainteresowaniem innych silnych klubów. Z twojego tonu wypowiedzi można było wywnioskować, że to jakiś pionek, który w rankingu jest tylko dlatego, że zrobił dobrze komuś kto nominował tych graczy. Twój poziom wiedzy o Seria A jest marny i nie raz już to udowodniałeś, więc nie wypowiadaj się na temat gracza o którym nie masz pojęcia.Tylko mi nie mów że nie ma mase obrońców lepszych od niego?
Jeżeli ktoś gra w słabym klubie to nie może być bardzo dobrym graczem?Objawienie ligi Włoskiej z Bari
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 04 gru 2010, 18:10
Właśnie Bonucci. W tym sezonie gra lepiej od Chielliniego..., ale co ty możesz wiedzieć.Kto poza Giorgio jest klasowym obronca ?
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 gru 2010, 18:14
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 04 gru 2010, 18:17
Jesteś strasznym ignorantem nara.Zapomniałeś chyba dodać że poziom ligi Wloskiej poza wyskokiem Interu w LM jest marny.
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 gru 2010, 18:21
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 gru 2010, 18:24
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 gru 2010, 18:30
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 gru 2010, 18:38
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 gru 2010, 18:39
Nominacja jest za sezon spędzony w Bari.MGiggs ma rację w sprawie Bonucciego, bo nie gra niczego kosmicznego w Juventusie
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 gru 2010, 18:40
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 gru 2010, 18:42
Mi chodzi o klasę zawodnika.mete pisze:Nominacja jest za sezon spędzony w Bari.MGiggs ma rację w sprawie Bonucciego, bo nie gra niczego kosmicznego w Juventusie
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 gru 2010, 18:45
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 04 gru 2010, 18:54
Nie wiem czemu tak plujesz na ligę włoską, bo ona na pewno nie odstaje od La Ligi w której to liczą się tylko 2 kluby.napisałem jedynie że wymiatanie w słabym klubu słabej(porownanie do Prem i Hiszpanskiej) ligi nie jest wyznacznikiem do tego by go nominować.
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 25 gru 2010, 15:09
posucha troche na lewej obronie,biorac pod uwage ,ze coentrao ostatnie pol roku w benfice gra jako lewy pomocnikcasillas
maicon-lucio-pique-coentrao
xavi-busquets-schweinsteiger
sneijder-iniesta
messi
jordan20
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio