Plebiscyt forumowy 2010

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Plebiscyt forumowy 2010

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2010, 0:25

W tym temacie można oddawać głosy. Max 3 w każdej kategorii, ładnie uzasadnione. Nie piszcie, że "kilka osób", albo "nikt szczególnie się nie wyróżnił", lepiej pominąć kategorię, nić pisać głupoty :lol:

Nie można oddawać głosów na siebie

jak zapomniałem o jakiejś zasadzie, to piszcie w temacie organizacyjnym.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
3. Najsłabsze ogniwo forum -
4. Najwiekszy piłkarski znawca -
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
6. Największy dowcipniś -
7. Najwiekszy agresor-
8. Największy dziwak -
9. Najlepszy mod -
10. Najciekawszy temat -
11. Najlepszy typer -
12. Najbarwniejszy user -

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Re: Plebiscyt forumowy 2010

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 gru 2010, 1:22

Będę pierwszy, będę pierwszy!

Dodam jakieś wyjaśnienia :wink:
1. Hmm, ciężko stwierdzić, ale stawiam na fieldy'ego, za to, że trzyma forum w ryzach.
2. Nie kojarzę nikogo nowego.
3. Wilmore. W tematach polityczno-społecznych często się spina prezentując przy tym, za przeproszeniem, argumenty z dupy. Nie dotyczy tematów piłkarskich, nie mnie oceniać, czy Boriello jest lepszy od Huntera.
4. (L)oczkerson. Na temat włoskiej piłki ma wie wszystko. Imponuje wiedzą
5. kaczy. Kurde, koleś jest świetny, nie nudziłbym się raczej w jego towarzystwie
6. bartbuks. Często wali żarcikami, nieraz nie są najlepsze, ale zdarzają się perełki, ogólnie zabawny użytkownik
7. Kilka osób w tym aspekcie się wyróżnia, trudno wskazać jedną.
8. Nie wiem.
9.Ty, fieldy. Za całokształt pracy
10. Domek nr 10. Przyjemnie się czyta
11. Przykro mi, nie wiem.
12. kaczy, zdecydowanie. Nie trzeba argumentować. User roku!
Ostatnio zmieniony 09 gru 2010, 14:29 przez piotrcies, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 gru 2010, 1:42

:arrow: 1. Najbardziej wartościowy forumowicz(MVP)
kaczy - forumowy Messi, Tiger Woods, Kobe Bryant i Jenna Jameson. Oczywiście bez zbereźnych myśli. Po prostu najlepszy!

:arrow: 2. Debiut roku (Rookie Challenge )
brak

:arrow: 3. Najsłabsze ogniwo forum
ulynif - mieliśmy kilka spięć i raczej nie nadajemy na tych samych falach. Czasami mam wrażenie, że specjalnie komentuje moje posty. Nie będę określał jego wiedzy piłkarskiej, bo każdy ma prawo do własnego zdania.

:arrow: 4. Najwiekszy piłkarski znawca
emdżej - nie napina się i bardzo dużo wie o Eredivisie. Zawsze pisze z sensem i można z nim normalnie podyskutować.
Salas11 - mogę spokojnie napisać, że w pewien sposób zaprzyjaźniliśmy się. Ma wiedzę, widać, że nie stara się bajerować, tylko prowadzi merytoryczne dyskusje.
Dr.Football1 - wiedza ogólna plus spokojna dyskusja. Nie wie, to pyta, szuka porady i nie stara się improwizować.

:arrow: 5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Wilmore - chętnie pogadałbym z nim, gdyż jest osobą najbardziej kontrowersyjną. Taką ma opinię na tym forum, co budzi we mnie wielką ciekawość. Niby większość z userów tradycyjnie prowadzi z nim nieziemskie debaty, więc chętnie poznałbym go.
kaczy - co tu dużo pisać. Facet ma ciekawe przemyślenia i jest intrygujący. Wydaje mi się, że byłby idealnym towarzyszem do nocnych, alkoholowych rozmów Polaków. Zapowiadał, że chce przeprowadzić się do Szczecina i wynająć kawalerkę. Kiedyś się wproszę.
Dr.Football1 - imprezowicz z Brukseli. Zaproponował mi angaż w swojej drużynie. Jak nie znajdę pracy w Polsce, to chętnie wproszę się do niego na testy. Kilka treningów z Dowhaniem i pojadę robić karierę w Belgii.

:arrow: 6. Największy dowcipniś
kaczy - boję się, że to jego ostatnia szansa na zwycięstwo w tej kategorii, bo rzuca palenie. Jak pali, to rzuca teksty, które są idealnym argumentem w walce o legalizację marihuany.
Chłopaczek - za kilka mistrzowskich porównań. Nie pieprzy od rzeczy, ale jak już zarzuci tekstem, to płuca bolą.

:arrow: 7. Najwiekszy agresor
cloner - jest cloner - nie ma pikniku ;)

:arrow: 8. Największy dziwak
brak

:arrow: 9. Najlepszy mod
Modów nie będę oceniać, bo ostatnio zarzucono mi, że się podlizuje Mentorowi. Dlatego zasugeruję niejaką Agnieszkę (admin), która tak jak Paweł Janas - "nie wpierdala się".
PS Bez urazy, nie znam Cię ;)

:arrow: 10. Najciekawszy temat
Domek nr 10 - ciekawe dyskusje, które czasami nie mają żadnego sensu.
Wasze prywatne typy - można poczytać nasze żałosne wypociny, które niczego nie dają :P

:arrow: 11. Najlepszy typer
czeher - dość regularnie chwali się swoimi kuponami

:arrow: 12. Najbarwniejszy user
kaczy - tu nie ma co uzasadniać. Bez niego to forum nie ma tej magii.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 gru 2010, 10:58

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)

Przeważnie głosowałem na Mentora, ale tym roku postanowiłem docenić fieldy'ego. To taki swego rodzaju oskar za całokształt pracy artystycznej. Dobry moderator, bezkonfliktowy użytkownik - takich ludzi ceni MVB.

3. Najsłabsze ogniwo forum

Niekwestionowanym liderem w tej kategorii jest duet barcelońskich napinaczy czyli rkoeman i miguelindurain. Nie twierdzę, że Ci ludzie nie posiadają wiedzy, bo tak po prostu nie jest, ale osoby ślepo zapatrzone w swój klub i nie przyjmujące do siebie żadnych argumentów na pewno nie zasługują na, jak to mawia Mirek Szymkowiak - szacunek. Cieszy mnie to, że to coraz rzadziej udzielają się na forum.

4. Największy piłkarski znawca

Tutaj problemów z wyborem nie miałem żadnych. Jeśli chodzi o sprawy związane z polską piłką to bardzo dobrze czyta mi się Bartka z autobusu czyli bartbuksa. Natomiast jeśli chodzi o ligi zagraniczne to cenię sobie RealFana i trochę niedocenianego pana od ligi niemieckiej czyli Ebiego.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać

Wilmore i kaczy.

6. Największy dowcipniś

Kaczy, Chłopaczek i piwus

7. Najwiekszy agresor

Tutaj nic nie zmienia się od lat. Cloner, wybieram Cię.

8. Największy dziwak

Wilmore czyli człowiek, który nie ma problemów z wmawianiem forumowiczom rzeczy, które w praktyce nie mają wiele wspólnego z prawdą.

9. Najlepszy mod

Fieldy oczywiście :beer:

10. Najciekawszy temat

Domek i tematy mundialowe jako całość.

11. Najlepszy typer

Czy jest rzeczywiście najlepszy to nie wiem, ale jest to typer, który zawsze poprawia mi humor. W przerwie meczu ligi mistrzów potrafi wejść do tematu "Domek nr 10" i napisać enigmatyczne "[k****]". Wiadomo od razu co się stało. I wiadomo o kogo chodzi - czeher.

12. Najbarwniejszy user

Nie ma co się rozpisywać. One Man Show czyli kaczy.
Ostatnio zmieniony 09 gru 2010, 14:08 przez Marco Van Basten, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 09 gru 2010, 11:08

1. fieldy - ciężko jest mi sobie wyobrazić forum bez niego ;)
2. -
3. -
4. każdy ma swoją ulubioną ligę na której zna się dobrze Mentor, RealFan - hiszpańska, ja i Akarin - niemiecka, fieldy - angielska, emdżej - holenderska i tak dalej można wymieniać, także ciężko mi stwierdzić kto ma ogólnie największą wiedzę. Jeszcze można wyróżnić (L)oczkersona. Ogólnie niech będzie fieldy i RealFan.
5. oj tutaj jest sporo userów, fieldy, Mentor, kaczy, MGiggs, Magnum, bartbuks, Dr.Football1, Salas, Chłopaczek, Bienias, mistyk, Akarin, czeher, emdżej, MVB i tak dalej... choć jakbym miał ustalić priorytety to: fieldy, bartbuks, Dr.Football1 :beer:
6. kaczy i Chłopaczek
7. cloner, Wilmore
8. Wilmore i Jarzinho
9. fieldy
10. domek i wasze prywatne typy
11. Mentor, Dr.Football1, fieldy :D
12. kaczy bez dwoch zdań
Ostatnio zmieniony 09 gru 2010, 12:40 przez Aker, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 gru 2010, 11:36

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Niech będzie fieldy, on tu był i jest i pewnie będzie zawsze.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Kolejny rok, w którym brakuje nowych aktywnych userów, jeśli ta kategoria wymaga zarejestrowania się w 2010 roku, to nie mam pomysłu.
3. Najsłabsze ogniwo forum - miguel indurain i stary rupieć za charakter jaki prezentują na forum, bo wiedzę mają pewnie nie małą.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Mam ochotę wyróżnić red85. To, że mało piszę w tematach angielskich, nie znaczy, że nie zaglądam.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - W sumie nie zależy mi szczególnie na poznaniu kogoś konkretnego. Mogę poznać wszystkich albo nikogo i świat się nie skończy.
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek, zdecydowanie. No i piwus na drugim miejscu.
7. Najwiekszy agresor- Nikogo nie wskażę.
8. Największy dziwak - kaczy, ale w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu. Może jeszcze Jarzinho i Wilmore, ale tonie znaczy, że ogólnie źle ich postrzegam.
9. Najlepszy mod - fieldy za to samo co w pierwszej kategorii. On tu jest 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu. :P
10. Najciekawszy temat - Odpuszczę sobie głosowanie w tej kategorii, to się często zmienia.
11. Najlepszy typer - rzadko zagldam do działu bukmacherskiego, ale czecher zawsze wydał się niezły w te klocki. Może cloner jeszcze.
12. Najbarwniejszy user - Chłopaczek i kaczy.

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 09 gru 2010, 12:58

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - brak
3. Najsłabsze ogniwo forum - może taki pewien typek, dokładnie za to samo za co ja kiedyś dostałem ostrzeżenie od mod'a, nick'a nie wymienię bo nie ma sensu, zatem brak
4. Najwiekszy piłkarski znawca - ilu użytkowników tylu ekspertów dlatego brak wyróżnień :lol:
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - jak na razie brak forum to forum, chyba że ktoś chce pograć sparingi :beer:
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek, za błyskotliwe i finezyjne porównania
7. Najwiekszy agresor - brak, trudno wyróżnić bo kilku się spinało a później zdarzenie szło w zapomnienie
8. Największy dziwak - kaczy, za dziwne anegdoty, a raczej za styl ich prezentacji
9. Najlepszy mod - fieldy, za moje początki na forum, chodzi o jedno ostrzeżenie które z nim omawiałem
10. Najciekawszy temat - repra PL, PL kluby w euro pucharach, i Domek10, (2 pierwsze za bliskość sercu a domek bo czasem miażdży klimatem :mrgreen: )
11. Najlepszy typer - nie wiem
12. Najbarwniejszy user - kaczy, za to co w pkt 8 + za śmieszny oddźwięk tych opowieści

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 09 gru 2010, 15:09

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy argumentacja zbędna oraz głos leci także do Mentora który również swoją obecnością wiele daje temu forum.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - generalnie ciężko wyróżnić tu kogoś ale postawię na Shlubb, głos na tzw. "zachętę" aby się częściej wypowiadał :)

3. Najsłabsze ogniwo forum - brak..

4. Najwiekszy piłkarski znawca - Mentor wie wszystko o Barcelonie :) emdżej śledzi polską ligę oraz holenderską posiada bardzo dużą wiedzę

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Mentor i fieldy bo z nimi spokojnie można rozmawiać

6. Największy dowcipniś - Chłopaczek dlaczego? bo jak już coś pisze to tylko zdychać ze śmiechu :]

7. Najwiekszy agresor- heh cloner strach do Bytomia przyjeżdzać :P

8. Największy dziwak - Vader i jego ciągłe zapraszam na bloga ;]

9. Najlepszy mod - fieldy ten człowiek nigdy nie śpi :)

10. Najciekawszy temat - hm...ciężko wybrać ale wyróżnie temat Interu Mediolan (zbiorczy) dlaczego? Przez ten rok dużo się wydarzyło,panowała tam wielka euforia po zdobyciu po potrójnej korony i tym samym uhonoruje kibiców Interu pozatym głos również na Domek gdzie dużo się dzieje....

11. Najlepszy typer - Nie wiem...Najlepiej jakby głos poszedł do zwycięzcy BPU ale narazie są półfinały więc tutaj 3 głosy na Mentora,Cris7 i PjtR..Aker wygrał w 1/4 ćwierfinale chyba walkowerem dlatego nie ma go wśród 3 :)

12. Najbarwniejszy user - kaczy przez ten rok był najbardziej kolorową postacią tego forum te jego wypociny...

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 107

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 gru 2010, 15:20

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)

fieldy - szef wszystkich szefów, bez niego nie ma forum.

2. Debiut roku (Rookie Challenge )

Brak, jednak specjalne wyróżnienie dla Przemo1955 za najbardziej bezsensowne nabijanie postów na forum.

3. Najsłabsze ogniwo forum

rkoeman - stare czasy, po prostu go nie lubię.
MarcinW - nie widziałem chyba jednego posta bez napinki bądź obrażania kogoś.
Jarzinho - za jego upór w trzymaniu się własnej teorii i bronieniu jej mimo że sam wie że nie ma racji (jak myśli że ma to jeszcze gorzej).

4. Najwiekszy piłkarski znawca

(L)oczkerson - lubię poczytać jego posty, zwykle pisze sensownie i ciekawie.
RealFan - merytoryczna dyskusja, wie o czym pisze i co chce przedstawić i robi to.
bartbuks - sporo ciekawostek można się dowiedzieć, widać że ma spory wachlarz informacji.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać

Brak.

6. Największy dowcipniś

Chłopaczek - złote usta niech będą argumentem.
Babel - za specyficzne poczucie humoru ;)

7. Najwiekszy agresor

cloner - chyba nie trzeba argumentować.

8. Największy dziwak

Brak.

9. Najlepszy mod

Nie mnie oceniać.

10. Najciekawszy temat

Ogólna dyskusja o polityce.

11. Najlepszy typer

czeher - za największą skuteczność typów.
Aker - za największą ilość zdarzeń :P

12. Najbarwniejszy user

Kaczy - jest Kaczy jest impreza.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 50

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 09 gru 2010, 15:21

1.MVP -fieldy - pierwszy milion trzeba nabić
2.Debiut Roku - Ademir - jest co prawda bardzo krótko lecz pisze mądrze i przeważnie na temat ,miejmy nadzieję że zagości na dłużej :P
3. Lista jest długa więc nie chce mi się wybierać jednej osoby
4.Fieldy, Mennotr ... Komentarz zbędny
5. fieldy i kaczy - dwie bardzo charakterystyczne postacie tego forum ;)
6. Chłopaczek - Złote Usta wygrał w cuglach za trafne porównania studenta i Tigera
7. Cloner - zapraszam do Bytomia
8. Wilmore i kaczy - oboje raczej w pozytywnym stopniu ...
9. Agnieszka
10. Złota Piłka - to co się tam ostatnio dzieje - kosmos :!:
11. Aker i Czeher - oboje znają się na bukmacherce co potwierdzają to w licznych tematach jej dotyczących.
12. kaczy - za walkę z samym sobą i wyjazd do Anglii :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 gru 2010, 15:27

3. Najsłabsze ogniwo forum - Etus, Misio
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Kuman, Drewniany Sracz, Bartbuks za swiat naszej ligowej pilki
6. Największy dowcipniś - Piwus
8. Największy dziwak - Kaczy
9. Najlepszy mod -Fieldy
10. Najciekawszy temat - Barcelona
11. Najlepszy typer - Mentor bo wyeliminowal mnie :P

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 09 gru 2010, 16:24

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - tutaj zdecydowanie wyróżnia się fieldy, dba o całokształt pilka.pl, wychodząc także poza forum, pisząc newsy, tutaj też bardzo często obecny
2. Debiut roku (Rookie Challenge) - Dr.Football1 - jeśli chodzi tylko o tych zarejestrowanych w tym roku, to nie zaliczajcie tego głosu, ale Doktor na forum przebywa bodaj od mundialu
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie będę wspominał o kimś, kto od początku zaczął pisać głupie posty i szybko zakończył udział na forum. Z tych większych wybieram Jarzinho - za śmieszne i bez uzasadnione posty w temacie "Złota Piłka..."
4. Najwiekszy piłkarski znawca - fieldy - ogromna wiedza o angielskim futbolu, emdżej - to do niego zwracają się w sprawie charakterystyk graczy z Holandii :lol:, Dr.Football też wydaje się sporo wiedzieć :wink:
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - wystarczy mi, że znam was zza ekranu monitora, z nikim się specjalnie nie zżyłem
6. Największy dowcipniś - Marco_van_Basten, Chlopaczek, kaczy. Ostatnia dwójka zdominowała złote usta. MVB też dobry :lol:
7. Najwiekszy agresor - nikt, mnie w odróżnieniu od pozostałych cloner nie bije :lol:
8. Największy dziwak - VADER, no dobra, pisze czasem sensownie, zapraszając na swojego bloga, na którego pewnie nikt nie zna linka
9. Najlepszy mod - fieldy
10. Najciekawszy temat - Domek nr. 10 - temat dla wszystkich niezależnie od upodobań klubowych i innych kwestii...
11. Najlepszy typer - tutaj najbardziej chyba siedzą czeher i Aker
12. Najbarwniejszy user - nie ma wątpliwości - kaczy

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 09 gru 2010, 16:36

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - zdecydowanie miłościwie nam panujący fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - cały czas myślałem, że DrFootball się w tym roku pojawił. Ale okazało się, że wcześniej i nie mam faworyta
3. Najsłabsze ogniwo forum - rkoeman - nie widziałem jeszcze, żeby coś sensownego napisał
4. Najwiekszy piłkarski znawca - fieldy - kopalnia wiedzy o piłce w Anglii, bartbuks - można się od niego dowiedzieć czegoś nowego o polskiej lidze, DrFootball - ogólna wiedza na wysokim poziomie
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - myślę, że z fieldy'm, Akerem i DrFootball przyjemnie gawędziłoby się przy piwku
6. Największy dowcipniś -
7. Najwiekszy agresor- ulynif
8. Największy dziwak - VADER vel "zapraszam na bloga"
9. Najlepszy mod - fieldy. Wszelkie uzasadnienie zbędne
10. Najciekawszy temat - mydło i powidło, czyli Domek nr 10
11. Najlepszy typer - czeher i Aker
12. Najbarwniejszy user - kaczy, a któż by inny? :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 gru 2010, 17:06

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - emdżej, niby gorol z zagranicy, ale wszędzie go pełno, dobry w [ch**] :P

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Unista, udziela się chyba tylko w tematach kibicowskich, ja dość często się na niego napotykam, wcześniej go chyba nie było, niech będzie, że ma ode mnie głos.

3. Najsłabsze ogniwo forum - Wilmore, tego nie trzeba chyba zbytnio argumentować, koleś kompletnie oderwany od rzeczywistości / piwus, udziela się tylko wtedy gdy jego Wisła odnosi jakieś sukcesy, gdy grali słabo, to go długo nie było, typowy napinacz.

4. Najwiekszy piłkarski znawca - brak

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - brak

6. Największy dowcipniś - Pawel875, za jego wpis, który był nominowany do "złotych ust"

7. Najwiekszy agresor - brak

8. Największy dziwak - Wilmore, opisywałem wyżej

9. Najlepszy mod - brak

10. Najciekawszy temat - Knajpa, wróciła na mundial, czasem były burdy, ktoś zrobił tulipana, zajebał komuś w mordę, no ale tak to już bywa w knajpach
11. Najlepszy typer - czeher, co rusz wkleja jakieś wygrane kupony, chyba że pracuje u buka i tylko robi zdjęcia :haha:

12. Najbarwniejszy user - brak

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 gru 2010, 18:08

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - No chyba ten Fieldy, bo zawsze jak coś to pomoże wklei jakiś link jaki trzeba.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Bartek z autobusa jakoś mi się dopiero w tym roku objawił, wcześniej coś mało pisał, ale to chyba nie debiut? Innego nie ma.

3. Najsłabsze ogniwo forum - Wilmore bezapelacyjnie niezmiennie, wobec tego, że Logan opuśił to forum :mike: jeszcze tylko on i będzie cud miód malina.

4. Najwiekszy piłkarski znawca- zmienię nieco kategorię Najwiekszy piłkarski znawca spraw zakulisowych- Bartek z autobusa, fajnie, że jest ktoś na forum od kogo można się co nieco dowiedzieć o tym co się dzieje za kulisami.
Wyrożnienie dla Emdżeja, widać, że chłop ma bzika na punkcie piłki. Tak mi się wydaje, że dotychczas miał dostęp jedynie do kanałów Polsatu dlatego musiał się pasjonować Ligi Holenderskią czy Szkocką. I opanował je niemal do perfekcji, wielki znawca tych lig. Szacuneczek, że chcę się komuś tak namiętnie te mówiąc wprost średnie ligi oglądać. Teraz coś pisał, że założył Cyfrę także myślę, że będzie aktywniejszy w tematach o tych nieco lepszych ligach.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Zdecydowanie Chłopaczek. Objaśnienie w pkt. 12.

6. Największy dowcipniś - Nie chciałbym nikogo specjalnie wyróżniać, raz mnie ten rozbawi raz ten.

7. Najwiekszy agresor - No ten Wilmore i MGiggs jak ktoś coś napisze nie po ich myśli to od razu potrafią jedynie wyzywać od dyletantów siebie kreując na ekspertów. Dziwię się, że wciąż jeszcze tkwią na tym forum dla szaraków.

8. Największy dziwak - Zdecydowanie Chłopaczek. Kto normalny powierzyłby bezbronne dziecko parze dewiantów?

9. Najlepszy mod - Nie będę głosował na Fieldy'ego bo wszyscy na niego głosują, więc jak napisał Bartek z autobusa, niech będzie Agnieszka bo się nie wpierdala.

10. Najciekawszy temat - Parada homoseksualistów. Kto ma wątpliwości np. że aids jest chorobą pederastów niech tam zajrzy.

11. Najlepszy typer - NIe wchodzę w te tematy.

12. Najbarwniejszy user - Przyznam się szczerze, że jakoś postów Kaczego nie czytałem za długie i nie o piłce nie chciało mi się. Więc na gwiazdę nie zagłosuje. Może niech będzie ten Chłopaczek? Czasami mi się wydaje, że wszystko to co on pisze jest naprawdę żartem, robieniem sobie jaj, taką zajebistą ironią z tych zidiociajłcych Śród(tak się to odmienia) Blumsztajnów i innych lewaczków. Dlatego chciałbym go poznać, może mam rację, wówczas razem bym z nim chętnie tak poszydził. A i potrafi rzucić zajebistym tekstem jak np. o tej 17-latce. Jeśli się mylę to sądzę, że jednak po kilku głębszych przyznałby w końcu, że powierzenie bezbronnych dzieci parom homoseksualnym jest czymś nienormalnym.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”