Plebiscyt forumowy 2010 - Strona 2

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Re: Plebiscyt forumowy 2010

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 gru 2010, 18:31

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Magnum oszlifowany talent. Myślę że nadszedł jego czas aby być trójce nominowanych do złotej piłki

3. Najsłabsze ogniwo forum -moje triplete - rkoeman, Stary Rupieć, Miguel Idurain

4. Najwiekszy piłkarski znawca -Ebi, już w okolicach mundialu wiedziałem na kogo tu głosować

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - bartbuks, Magnum, Dr. Football, salas11 i wielu innych niewymienionych w czołówce ;)

6. Największy dowcipniś - MVB - zdecydowanie

7. Najwiekszy agresor- Cloner - Tak tradycyjnie już :D

8. Największy dziwak - nie wiem czy go kojarzycie ale mi utkwił w pamięć - prawiehenry

9. Najlepszy mod - Jack nie śpi, czuwa - fieldy

10. Najciekawszy temat - chyba Domek w którym się wszyscy spotykamy

11. Najlepszy typer - PiJtr

12. Najbarwniejszy user - bartbuks ostatnio duzo tutaj miesza i ciekawe czy dalej wirują mu gołe dupy w podpisie :lol:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 gru 2010, 18:53

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Chlopaczek. Im mniej go tym wiecej. Jednak jesli juz jest to nalezy jego słowa spijac jak nektar. Gdybysmy byli gejami to bylbym jego chłopakiem :spoko: . Nie czyta salon24. Klasa.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - DrFootball. Nie moja bajka, ale cos kojarze z jego tworczosci, a to chyba jedyny debiutant zasługujacy na uznanie.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Tu bedzie wielka trojca: rkoeman, miguel indurain, stary rupiec. Wydaje mi sie, ze dla takich ludzi idea forum jest za trudna do ogarniecia. Zasplenie nieuleczalne.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Lubie ludzi którzy zwracaja uwage na taktyke wiec: Loczkerson.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - W tym roku obrodzilo w ludzi których poznac bym nie chcial i mam nadzieje ze nie poznam.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek. Pozamiatal konkurencje.
7. Najwiekszy agresor - Czasem musi byc ostro, bo warto sie pieknie róznic, ale arek_ahig to juz ma problem nikogo nie zaczepic w swoich postach.
8. Największy dziwak - kaczy ja wiem ze dojrzewanie to trudny okres, ale zeby dojrzewac na forum? Choc Wilmore ze swoimi koneksjami, wiedza i teorami niedostepnymi dla szarakow jest blisko nagrody. Moze byc nr 2.
9. Najlepszy mod - fieldy trzyma forum w ryzach. Gdyby byla mini nagroda za usuawnie postow botow to moglbym do niej kandydowac.
10. Najciekawszy temat - Jakos temat o Gran Derby wzbudza największe emocja takze u kibicow teoretycznie mniej zaangażowanych.
11. Najlepszy typer - Nie mam pojecia.
12. Najbarwniejszy user - Nie rozumiem kategorii. Prawie MVP? To Mentor i fieldy.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 gru 2010, 18:54

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy, co by jakiś puchar wpadł w końcu do gabloty Kanonierów.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - bartbuks ... no bo kto? Często poucza innych, co mnie już zaczyna denerwować, ale cóż, innych wartościowych debiutów nie było.
3. Najsłabsze ogniwo forum - koeman - jego największą zaletą jest chyba, to że tak rzadko tu zagląda
4. Największy piłkarski znawca - RealFan, Mentor, fieldy,
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Poznałem już wielu, więc chyba zagłosuje na spotkanie bis z fieldym, Mentorem czy Różą.
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek, chociaż jak na mój gust to powinie w końcu dostać jakiegoś super wiktora za całokształt twórczości.
7. Największy agresor - Po 10 kwietnie kilku by się znalazło, ale zostawię bez nominacji ...
8. Największy dziwak - wilmore
9. Najlepszy mod - fieldy
10. Najciekawszy temat - Domek, Arsenal, Polityka,
11. Najlepszy typer - czeher
12. Najbarwniejszy user - wilmore. Kaczy i tak wygra, więc przyda się nieco urozmaicenia.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 gru 2010, 19:47

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Wiela ich. Fieldy Babel na swoj sposob rowniez Kamil bo bez jego wstecznych zahaczajacych o abstrakcje pogladow byloby nudno.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Bartbuks
3. Najsłabsze ogniwo forum -
4. Najwiekszy piłkarski znawca -
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Oddam uprzejmosc - Kamil232 pod warunkiem ze wzialby ze soba swoje aktualne wyniki badan krwi.
6. Największy dowcipniś - Lubie czytac ironiczne posty Babla.
7. Najwiekszy agresor - Jaroslaw Kaczynski. Nie jest osobiscie zarejestrowany na forum ale jego duch i sposob myslenia stale sa tutaj obecne.
8. Największy dziwak - Kamil za to ze w jego ustach slowo "postep" brzmi jak "jestes dla mnie pierdolonym idiota"
9. Najlepszy mod - Fieldy
10. Najciekawszy temat - AC Milan (chyba trzeba reaktywowac Kosciol)
11. Najlepszy typer -
12. Najbarwniejszy user - kazdy kto jest rossonerim poniewaz polaczenie czerwieni z czernia to barwy doskonalosci.

Najlepszy avatar ma RealFan.
Babel pisze:Gdybysmy byli gejami to bylbym jego chłopakiem
To bylo slodkie :* Dziewczyny powinny sie uczyc od Ciebie sztuki prawienia komplementow stary. Pamietaj ze jako kibic Milanu bylbym strona dominujaca w tym zwiazku.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 gru 2010, 20:20

:arrow: 1. Najbardziej wartościowy forumowicz(MVP)
Fieldy- Po prostu wszechobecny.

:arrow: 2. Debiut roku (Rookie Challenge )
Nie wiem, czy liczy się data rejestracji czy nie, więc wymienię DrFootball'a i Bartbuksa

:arrow: 3. Najsłabsze ogniwo forum
Trolle są mało uparte, więc nie ma kogo nominować.

:arrow: 4. Najwiekszy piłkarski znawca
Babel - Lubię rozsądnych ludzi, którzy potrafią gadać z dystansem do sprawy. Babel jest świetnym partnerem do dyskusji.
DrFootball - Nowa morda, ale widać, że dużo wie i w wielu tematach się udziela.

:arrow: 5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Trzymam, się linii, że dalej nie chce was znać :lol:

:arrow: 6. Największy dowcipniś
Chłopaczek - Paluszki ma tak cięte, że klawiaturę przerżnął pewnie nie jeden raz.
BartBuks - Nie ma to tamto, wniósł sporo ożywienia na stronie. Ciekawy człowiek i jeszcze ciekawszy styl.
Babel - Stara dobra szkoła ironii.
:arrow: 7. Najwiekszy agresor
Arek-ahig. Chłopak nie jest głupi, ale koncentruje się tylko na wojenkach. Gdyby zmienił styl i zaczął dyskutować częściej na neutralne tematy myślę, że trochę osób by go doceniło
PS: Cloner- doceniamy zmiany. Zaczynam się zastanawiać, czy nie nominować Cię do pokojowej nagrody nobla :P
:arrow: 8. Największy dziwak
Wilmore - jak już coś powie to koniec. Nie przekonasz, zdania nie zmieni choćby nie wiem co się stało. Nie raz z nim gadając dochodziłem do wniosku, że są ludzie, którzy po prostu myślą inaczej. To jedna z bardzo niewielu osób, których toku rozumowania zrozumieć nie potrafię.

:arrow: 9. Najlepszy mod
Strażnik teksasu Fieldy

:arrow: 10. Najciekawszy temat
Domek nr 10 - ta strona żyje gadaniem o niczym :hardkor:
:arrow: 11. Najlepszy typer
Nie moja broszka

:arrow: 12. Najbarwniejszy user
kaczy - Pewnie nie ja jeden czuje się za niego autentycznie odpowiedzialny :lol: Kaczy jako jedyny na tej stronie wszedł na wyższy poziom. Na poziom wręcz intymny. Mniej wiem, co się dzieje w życiu mojej siostry niż jego :lol2:

PS: Bartbuks, ukradłem twój układ postu. Pozwij mnie :twisted:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 09 gru 2010, 20:38

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Hmm ostatnio rzadziej sie udzielam , przez co mniej zagladam ale zaufam instynktowi i powiem Chlopaczek

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -Z ta mlodzieza to calkiem jak w Milanie niby pelno talentow a tak naprawde to ... brak

3. Najsłabsze ogniwo forum -hmm nie mnie to oceniac

4. Najwiekszy piłkarski znawca -Jak dla mnie Wilmore poniewaz nawet kiedy nie wie o czym mowi brzmi jakby wiedzial czyli trzeba mu oddac honor , ze zawsze walczy w obronie swoich racji do ostatniej literki.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - niestety nie mam jakichs konkretnych typow

6. Największy dowcipniś - Kaczy za specyficzne podejscie do zycia

7. Najwiekszy agresor- MarcinW

8. Największy dziwak -MarcinW

9. Najlepszy mod -Fieldy

10. Najciekawszy temat - Ac Milan

11. Najlepszy typer - nie wiem jak prezentuja sie zyski i straty a przeciez to sie liczy ?

12. Najbarwniejszy user - Wilmore

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 gru 2010, 22:01

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - bartbuks, widzę, że się udziela w wielu tematach, a gdzie go czytam, tam ma coś ciekawego do powiedzenia.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie mam pojęcia, kto jest na forum od roku.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Dwa słabe ogniwa od jakiegoś czasu się nie udzielają, więc chwała im za to, nikt inny nie zapadł mi w pamięć.
4. Najwiekszy piłkarski znawca -Realfan, jedyny użytkownik z tych, których relacje z meczów miałem okazję przeczytać, który ma z grubsza pojęcie o ustawieniu zespołu. Gdyby nie twardogłowie w sprawie piłkarzy Juventusu, to jeszcze by się (L)oczkerson załapał.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Chłopaczek, poglądy mamy rzadko zbieżne, ale jego poczucie humoru mi imponuje.
6. Największy dowcipniś - J.w.
7. Najwiekszy agresor- Poza dwójką nieaktywnych od jakiegoś czasu - MarcinW.
8. Największy dziwak - nikt mi nie zapadł w pamięć
9. Najlepszy mod - maestro mi tylko zapadł w pamięć in plus.
10. Najciekawszy temat - Chyba polityka w ostatnich miesiącach. Nigdzie indziej tylu bajek się nie naczytałem.
11. Najlepszy typer - Nie mam pojęcia.
12. Najbarwniejszy user - Najbardziej korzystnie zapamiętałem bartbuksa.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 gru 2010, 22:34

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy- zawsze jest na forum.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - brak
3. Najsłabsze ogniwo forum - Jarzinho- Nie spotkałem się jeszcze z tak zapatrzonym we własny klub człowiekiem. Jeżeli ma dziewczynę i jest tak samo w niej zakochany jak w Barcelonie to tylko jej gratulować. :lol: Zazwyczaj bywa irytujący, dlatego tez wyróżniłem go w tej kategorii. rkoeman rzadko się teraz udziela, dlatego uplasował się w moim rankingu tuz za dawnym- Messi E2 Ronaldinho.
4. Największy piłkarski znawca - Po odejściu Zazy nikt na tym forum nie wyróżnią się szczególnie widzą ogólną. Ale oddam głos na... DrFootball . Coach. :wink:
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Mentor- przy kawie byśmy nie siedzieli. Podejrzewam, ze do kieliszka nie trzeba go namawiać i można z nim "powalczyć", a takich ludzi lubię.
6. Największy dowcipniś - chlopaczek, bezdyskusyjnie.
7. Najwiekszy agresor- cloner, to już taka tradycja.
8. Największy dziwak - VADER, wszyscy wiemy dlaczego.
9. Najlepszy mod - fieldy, bo jest zawsze i wszędzie. Forumowy Bóg. :lol:
10. Najciekawszy temat - Arsenal London
11. Najlepszy typer - czeher. Sprawia wrażenie człowieka, który siedzi cały dzień w STS.
12. Najbarwniejszy user -kaczy- aż trudno mi go opisać. :lol:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 gru 2010, 23:53

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy rzadko kiedy się napina, użyteczny i sensownie pisze.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - bartbuks - wszędzie go pełno, trochę ożywił to forum :)
3. Najsłabsze ogniwo forum - znalazłoby się kilku pretendentów ale odpuszczę sobie tę kategorię.
4. Największy piłkarski znawca - nie zgadzam się z niektórymi rzeczami, o których pisze bo IMO czasem kieruje się sympatią zamiast rozsądkiem ale red85 za szeroką wiedzę na temat PL i młodzieży w mojej ulubionej drużynie. Fajne jest to, że mógłbym tu wymienić jeszcze kilku userów, którzy zasługują na to wyróżnienie.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Oj znalazłoby się ich sporo, Chłopaczka, wszystkich udzielających się kibiców MU, a także innych angielskich drużyn, Mentora, fieldyego, Babela, ,(L)oczkersona, RealFana, czehera, kaczego, bartbuksa, doktorka, lista bez końca... Miło by było spotkać większość z udzielających się tu forumowiczów.
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek. Jego teksty niszczą system.
7. Najwiekszy agresor- rkoeman mi utkwił w głowie za durne, prowokacyjne napinki w stylu Kowalczyka + misio za to samo
8. Największy dziwak -
9. Najlepszy mod - zdecydowanie fieldy
10. Najciekawszy temat - Wasze prywatne typy :haha:
11. Najlepszy typer - czeher i Aker
12. Najbarwniejszy user - Kamil i wyróżnienie dla kaczego

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 gru 2010, 17:30

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy,emdzej,bartbuks
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - bartbuks,Salas11,przemo1955 :lol:
3. Najsłabsze ogniwo forum - Jarzinho
4. Największy piłkarski znawca - (L)oczkerson,Salas11,emdzej
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - bartbuks,Salas11,emdzej i wielu wielu innych :wink:
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek,bartbuks,Babel
7. Najwiekszy agresor - MarcinW,Kamil,Arek
8. Największy dziwak - Wilmore,VADER,kaczy
9. Najlepszy mod - jezeli mozna wymienic trzech to zdecydowanie fieldy,Babel i Mentor :lol:
10. Najciekawszy temat - Domek,Kto to jest??? i... Atletico Madryt :mrgreen:
11. Najlepszy typer - Aker,Czeher,Darkman
12. Najbarwniejszy user - kaczy,bartbuks,Wilmore

Bez opisow. Zbyt leniwy na to jestem :P
Ostatnio zmieniony 11 gru 2010, 2:08 przez Dr.Football1, łącznie zmieniany 1 raz.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 gru 2010, 19:11

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy. Uzasadnienie chyba niepotrzebne, nieprawdaż?
2. Debiut roku (Rookie Challenge) - myślałem, że Salas11, Dr.Football1 czy bartbuks to debiutanci, ale myliłem się. Tak więc tutaj brak wyróżnienia.
3. Najsłabsze ogniwo forum - rkoeman. Ogólnie rzecz biorąc, dziwny użytkownik.
4. Największy piłkarski znawca - cholera, szkoda, że tylko trzech użytkowników można podać. Na podium fieldy, (L)oczkerson i Dr.Football1, chociaż na słowa uznania zasługuje także RealFan, Mentor, bartbuks, red85, emdżej czy Salas11.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - szkoda czasu na wymienianie wszystkich. Na forum jest masa ludzi, których chciałbym poznać.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek, bez dwóch zdań. Na wyróżnienie zasługują kaczy, Babel i Marco_Van_Basten.
7. Największy agresor - hm... rkoeman, arek_ahig i MarcinW.
8. Największy dziwak - kaczy, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Oprócz niego Wilmore.
9. Najlepszy mod - fieldy, Mentor i Babel - święta trójca moderatorów.
10. Najciekawszy temat - Domek nr 10 i... Liverpool, chociaż często wieje tam nudą.
11. Najlepszy typer - zdecydowanie Aker i czeher.
12. Najbarwniejszy user - kaczy, innej opcji chyba nie ma.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 10 gru 2010, 19:56

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy mr.24/7 jak już pisaliście ;)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie wiem :|
3. Najsłabsze ogniwo forum - Jarzinho , drewniane sracze , rkoeman i jeszcze kilku kibiców sukcesów z Barcelony(tych w miare nowych)
4. Największy piłkarski znawca - Mentor , Fieldy , Babel
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - kaczy ;) wiaze sie z tym dziwna historia z okolo 2006roku ;)
6. Największy dowcipniś - kaczy , chlopaczek
7. Najwiekszy agresor - MarcinW,Misio
8. Największy dziwak - Wilmore
10. Najciekawszy temat - gran derbi i ostatnio Złota Piłka
11. Najlepszy typer - czeher
12. Najbarwniejszy user - kaczy

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2059
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 11 gru 2010, 20:54

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Fieldy, zawsze tutaj jest, na dużo tematów ma wyrobione zdanie, można spokojnie na argumenty podyskutować.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - w tym roku dopiero zauważyłem ich aktywność także zaliczę do tego - Bartek z autobusa i doktor Football.
3. Najsłabsze ogniwo forum - rkoeman - zawsze się spina, nie można nic napisać krytycznego na temat Barcelony, nie przyjmuje zdania innych.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Wilmore - ogólnie sprawy Milanu, jest mocno na bieżąco, sprawy taktyczne nie są mu obce, czasem ciekawie się czyta, Loczkerson - tutaj cała liga włoska, wie wszystko na temat zmiennika prawego obrońcy w Bari oraz Fieldy - on chyba pracuję jako statystyk angielskiej piłki, jest w stanie powiedzieć ile urosła stopa Van Persiemu w ciągu roku czy ile razy Nasri zagrał piętą na połowie przeciwnika na przestrzeni ostatnich dziesięciu lat.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Chłolaczek - cięta riposta, fajne poczucie humoru.
6. Największy dowcipniś - j.w jego porównania są świetne.
7. Najwiekszy agresor- Arek z Juve - znany ze screenów i większy znawca od Coliny w sędziowaniu, nie przemówisz mu, zawsze ma rację.Kamil232 - kompleks Barcelony oraz mimo tego, że mam zbliżone poglądy do jego to zbyt ostentacyjnie i prosto przedstawia w swoich opiniach.
8. Największy dziwak - Kaczy - w pozytywnych znaczeniu.
9. Najlepszy mod - Fieldy - jest jakis inny :P .
10. Najciekawszy temat - Domek nr 10, Milan.
11. Najlepszy typer - Czesiek i Aker - temu też na fb dobrze idzie.
12. Najbarwniejszy user - Kaczy - nie dość, że ma świetne urban legend to i styl w jakim je pisze jest elegancki.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 gru 2010, 14:06

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Mentor. Co tu dużo mówić. Jedna z osób trzymajacych to forum przy życiu. Pisze regularnie od lat. Napina się umiarkowanie no i trzyma przy tym porządek na forum.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Dr.Football1. Co prawda zarejestrowany w poprzednim roku, ale pisze dopiero od tego. Już znalazł wspólny język z kilkoma userami, stał się osobą rozpoznawaną. Spoko źą, jak to się kiedyś mówiło ;)
3. Najsłabsze ogniwo forum - za dużo by wymieniać.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Na siebie nie można :smile2: więc trzeba komuś posłodzić. Mentor za La Lige, Akarin za Bundeslige.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - sporo już poznałem, na razie wystarczy :P
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek i chyba komentarz zbędny.
7. Najwiekszy agresor- Kamil232. Czy to tematy polityczne, czy związane z piłką. Kamila widzę tylko tam gdzie się napinają :lol: arek_ahig Tylko się napina. Trzeci - Etus2, podobnie jak Arek - ciągła napinka.
8. Największy dziwak - kaczy, w pozytywnym tego słowa (dziwak) znaczeniu. Drugi - Jarzinho, za dziwaczne argumenty :lol: Trzeci - Vader za wklejanie tekstów z różnych serwisów jako swoje posty i zapraszaniu na bloga, choć linka nigdy nie dał. Dziewne, nie ?
9. Najlepszy mod - Mentor, Babel, piwus.
10. Najciekawszy temat - Arsenal FC, Pewniak Dnia
11. Najlepszy typer - czesiek ma chyba najwięcej wygranych w 'pewniaku dnia' (na siebie nie można :roll:) więc niech będzie, że jest najlepszy :P
12. Najbarwniejszy user - bartbuks, wszędzie go pełno, zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia. Ostatnio trochę za dużo się napina, ale też dzięki temu jest barwny :P

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 557
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 14 gru 2010, 14:40

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - maciek_88, bartbuks (jest na bieżąco), Babel (Inter, Azzurri i siatkówka)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Dr.Football1 - ma pojęcie o piłce
3. Najsłabsze ogniwo forum - wszyscy napinacze (do których w tym roku niebezpiecznie zbliżył się Babel): KASZUB, rkoeman, miguel indurain
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Wilmore (za taktyczne ogarnięcie), arek_ahig (za "trzy grosze" ze strony sędziego), maciek_88
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
6. Największy dowcipniś - piwus, Babel, bartbuks
7. Najwiekszy agresor - rkoeman, KASZUB. MarcinW
8. Największy dziwak - KASZUB, rkoeman
10. Najciekawszy temat - domek nr 10
11. Najlepszy typer - nie mam pojęcia
12. Najbarwniejszy user - kaczy - całe jego życie to jedna wielka, wielobarwna anegdota

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”