Jorge Campos bramkarz czy napastnik

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
_KORKI_
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Jorge Campos bramkarz czy napastnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 10 kwie 2005, 19:39

mam nadzieje że nie ma takiego tematu :D może mi ktoś wpgule wytłumaczyć co to za koleś :?: :?: :twisted: najpierw czytam ze to bramkarz z paragwaju a potem ze strzela bramki :!: :!: i to nie byle gdzie tylko na mistrzoswach swiata w korei .Domyslam sie to ten sam zawodnik ale nie spotkałem sie jeszce z kims kto najpierw gra na bramce potem wchodzi w pole .gdyby strzelał z karnych albo wolnych to ok ale on zdobywał normalne bramki z akcji :!: :!: :!: tak więc mam pytanie do wszystkich :to był bramkarz i nieraz wchodził w pole czy moze był napastnikiem i nie raz wchodził na brame :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 10 kwie 2005, 19:44

To bramkarz Meksyku sprzed lat...

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 10 kwie 2005, 19:50

Temat przenoszę do działu "Inne"

Campos był to rzeczywiście bramkarz Meksyku, ale z tego co wiem to dość często występował również w ataku. Wyróżniał się na boisku (jako bramkarz) bardzo jaskrawymi barwami swego stroju (ahh Mistrzostwa Świata w 1994 roku w USA... 8) )

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
_KORKI_
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 10 kwie 2005, 19:56

Pisakk pisze:Temat przenoszę do działu "Inne"

Campos był to rzeczywiście bramkarz Meksyku, ale z tego co wiem to dość często występował również w ataku. Wyróżniał się na boisku (jako bramkarz) bardzo jaskrawymi barwami swego stroju (ahh Mistrzostwa Świata w 1994 roku w USA... 8) )

Pozdrawiam
aaa to już kapuje :D a ten koles z pargwaju to jakiś inny i nie stoi na bramce 8) 8)

dzvonek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzvonek » 10 kwie 2005, 20:00

To sa dwaj rozni pilkarze meksykanski bramkaez Jorge Campos i paragwajski pomocnik Jorge Luis Campos

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 10 kwie 2005, 20:38

Gość jest podobny do Chilaverta, ktory też dużo bramek strzelił w swojej karierze. A strzelał bramki z rzutów wolnych???

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 kwie 2005, 20:50

niee mi sie wydaje ze ich bylo pieciu braci campos w meksyku i bramkarzem byl wlasnie jorge i byl z nich najstarszy

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 10 kwie 2005, 22:04

Pisakk pisze:Temat przenoszę do działu "Inne"

Pozdrawiam
aż się łezka w oku kręci - najlepsze MŚ jakie oglądałem - zbieram wszystko z tych Mistrzostw, a moim marzeniem jest mieć własnie taki jaskrawy strój jaki miał Campos!!

Jorge Campos w Korei chyba był tylko 3 bramkarzem i czasem wystepował w ataku - ale tylko w klubie, w reprezentacji tylko jako bramkarz! Bodajze w Chicago Fire kilka razy wyszedł w ataku!

A Paragwajski golkiper to Chilavert - czy on jeszcze gra?

Kiedys był Kolumbijczyk Rene Huguita - połódniowi amerykańce maja rozgrzana krew!!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 kwie 2005, 22:23

Oj toś cie zrobili smaczek.

Ten strój Camposa dziś byłby wyśmiany, poprostu typowy dresik, ale wtedy był naprawdę jedwabisty i chciałbym go mieć :).

Rene Huguita, o jego interwencji w meczu przed MŚ 1998, to chyba nie muszę opowiadać.Podobał mi się jego styl. powiedzmy "luźny" :lol:

Chilavert, w sumie dobry bramkarz, wspaniale egzekwował rzuty wolne, był eksetryczny, ale dla mnie stracił po incydeńcie z R.Carlosem, gdy plunął mu prosto w oczy, w elimincacjach MŚ 2002.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”