Znamy pary 1/4 Ligi Mistrzów !!! - Strona 6

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 16 kwie 2005, 10:54

No tak, dlatego w tym roku nie ma zdecydowanych faworytów.Jeśli są to tylko "większe szanse daje się...", nikt już nie ma pewności.I dobrze, nudne się to robiło już.Tylko szkoda, że najczęściej po sukcesach takich mniejszych klubów, następuje gwałtowna wyprzedarz.Czas to zmienić i uczynić z PSV i Lyonu jakąś drużynę na przynajmniej 1/4 LM.W tym dwumeczu liczę na Milan, ale chciałbym, żeby jakieś emocje towarzyszyły do 90 minuty drugiego meczu na Stadionie Phillipsa.Mam nadzieje, że tak będzie :wink:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 16 kwie 2005, 13:01

ja wierze w liverpool jesli zgra tak ja w pucharze ligi z chelsea i dopisze mu szczescie to dodjdzie do finalu i tam pokona milan\psv

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 kwie 2005, 14:21

Liverpool zagrał lepiej od Chelsea w owym meczu. ;) Myślę, że wygra ten dwumecz, choć Londyńczycy grają w tym sezonie bardzo dobrze. Jeżeli LFC rozegra tak samo to spotkanie, jak pierwszy mecz z Juve, to będę spokojna o wynik. :D

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 16 kwie 2005, 15:47

Czuje że Jurek powstrzyma Chelsea i tego, że tak ładnie powiem "niegrzecznego" trenera tej drużyny. Jakoś nie czuje do nich sympatii. Nie wiem czy to przez to że mogą sobie kupić kogo chcą bo mają kasy jak lodu, czy (co jest mało prawdopodone) przez to że wyeliminowali moja ukochana Blaugrane. Dlatego jestem za Liverpoolem w parze z Chelsea i za Milanem w parze z PSV.

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”